Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Loose Fit Jeans til mænd

3 stk
3 stk
  -25%
  -25%
  -25%

  STYLEPIT har adskillige jeans med loose fit til mænd

  De fleste mænd er vilde med jeans – nogle går næsten ikke i andet, men mange jeans kan være ret stramme og ubehagelige at have på hele dagen. Gå ind på STYLEPIT og køb loose fit til mænd – bukserne der er behagelige og rare at have på! Du kan sagtens bruge dem både i fritiden og på jobbet, hvis du har et job, hvor du må gerne være casual klædt. Du kan selvfølgelig også bare købe loose fit til mænd, fordi du synes, de ser smarte ud. Street wear går aldrig af mode – den afslappede og casual stil er et hit. Vi har mange forskellige stilarter fra Humör, Jack & Jones eller Outfitters Nation til G-star, Superdry og DND. Du kan finde dem i klassiske jeans-farver som blå eller sorte nuancer, men vi har også flotte knaldrøde jeans, hvis du mere er til fest og farver.

  Baggybukser til mænd

  Vi alle har stået i den samme situation. Termometeret begynder at vise køligere temperaturer, og man er derfor nødsaget til at skifte sine shorts ud med bukser. Det er en vurderingssag, hvad man skal synes om det. Nogle finder sommerens vilkår mest behagelige, mens andre ser frem til at hoppe i et par bukser og tilpasse sin stil de køligere temperaturer. I hvert fald opfordrer denne situation, at garderoben er opdateret og klar, parat til start. Det kan STYLEPIT hjælpe dig med. Særligt hvis du ønsker baggy eller loose bukser. Sådanne har været yderst udbredte i gadebilledet i mange år, hvilket viser, at fænomenet ikke lige er til at slå ud. Med andre ord er et valg af baggy eller loose fit bukser et valg, som de fleste vil kunne nikke anerkendende til og forstå. Det er – trods alt – bukser, der i mange år har været og faktisk stadig er eftertragtet på det globale marked. Det er ikke uden grund.

  Baggy jeans

  PåS TYLEPIT har vi et bredt udvalg af baggy bukser til mænd. Eksempelvis baggy jeans, som har et loose fit design. Du er måske ikke nede med stramme bukser eller kunne godt bruge noget varians i garderobens bukseudbud, så er det måske loose jeans, du søger. Sådanne giver dig bedre rammer for at slappe af, om end bukserne stadig viser stor stilbevidsthed. Det er formentlig derfor, at baggy bukser har været attraktive i så mange år og fortsat vil være det. Skal det være baggy i mindre grad, er der ingen grund til at sukke fortvivlende. Du kan ligeledes finde et bredt udvalg af mere loose jeans, som ikke har samme størrelse som baggy bukser generelt. Med andre ord afspejler det brede udvalg af bukser på STYLEPIT det faktum, at der er rig mulighed for at finde de bukser, du går og søger.