Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Læderjakker til mænd

16 stk
16 stk
  -60%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -35%
  -60%
  -25%
  -40%
  -25%
  -40%

  Læderjakker til mænd – for modebevidste og rå fyre

  Smarte læderjakker til mænd er et sikkert hit hver gang, og enhver mand bør eje en. Når man investerer i en model i ægte læder kan den nemt holde i mange år og vil derfor være pengene værd. Den giver et råt og stilrent look, og hvis man ikke er til f.eks. blazere, er det et godt alternativ. I starten af 1900-tallet blev brune læderjakker til mænd brugt af piloter, og under anden verdenskrig blev de kendte som ”bombejakker”. De blev især værdsat for deres varme, og for at være fantastisk overtøj når piloterne i luften blev udsat for ekstreme temperaturer. I efterkrigstiden blev de en del af moden, og i 1950'erne begyndte de unge danske teenagere for alvor at tage fænomenet til sig. I filmen Grease fra 1978 kan man se, hvordan dette overtøj for alvor indtog førstepladsen blandt de unge ”rebelske” teenagere. Selv om det i mange årtier var forbundet med unge fyre, der var ude på ballade, så har moden i dag udviklet sig i mange retninger.

  Læderjakke til mænd er Rock'N'Roll

  Læderjakker, og især til mænd, er sammen med et par slim jeans betragtet som værende meget Rock'N'Roll, og når man kigger tilbage i tiden er det tydeligt at forstå. I 1940'erne og 1950'erne blev læderjakken i de kendtes kredse for albor introduceret, da skuespilleren Jimmy Stewart bar en smart læderjakke i filmen Night Passage. Læderjakken blev derfor også synonym med at være "cool", og skuespilleren Marlon Brando stod blandt andet for at høre motorcykel læderjakken da han bar den i filem The Wild One. I nyere tid er læderjakker til mænd ved skuespillere blandt andet eksempliceret ved at Tom Cruise bar den klassiske pilot læderjakke med pelskrave som karakteren Maverick i 90'er kultfilmen Top Gun. Tom Cruise's rolle som Maverick var med til, at skabe en optur for læderjakken igen, selvom det er en beklædningsgenstand der aldrig dør. Jakken vil ligesom jeans altid have sin op og nedture i popularitet, men vil dog altid være at finde i modelandskabet blandt mænd.

  Smarte læderjakker til mænd i lækker kvalitet

  Vil du gerne se maskulin og smart ud på samme tid? Løsningen på dette kan være en ny herre læderjakke. Hos Stylepit har vi et bredt udvalg af lækre læderjakker til mænd. Når du køber din næste læderjakke er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Det skal du ikke bekymre dig om, når du køber din læderjakke hos os. Vi sørger altid for kun at udvælge de bedste produkter, så du er sikret høj kvalitet. Vi tilbyder en række smarte læderjakker, som selvfølgelig er lavet i slidstærke materialer. Hos Stylepit kan du altså hurtigt og nemt vælge produkter fra de bedste brands. Læderjakker har været et must have gennem mange år. De kan bruges til alt - lige fra en afslappet t-shirt til fine skjorter. Det er en af årsagerne til, at læderjakker er populære og aldrig går af mode. Du får en jakke, der kan bruges til alle anledninger, og du ser altid velklædt ud på denne måde.

  Køb din næste billige læderjakke hos Stylepit

  Hos Stylepit betaler du ikke overpris for kvalitet. Vi har uden tvivl din næste billige læderjakke i sortiment. Hvad enten du søger en mc læderjakke, biker læderjakke eller en læderjakke med hætte, kan du købe den hos os til en fordelagtig pris. For os handler det om, at du skal have det bedste udvalg, så vi har noget for enhver smag. Du er altid sikret de bedste priser på markedet og hurtig levering. Står du og mangler en læderjakke her og nu, kan du med fordel vælge at købe den hos os. Vi kører også jævnligt udsalg på det, der kan blive din næste læderjakke, så du kan spare endnu flere penge.

  Læderjakke mænd - hurtigt og nemt at købe hos Stylepit

  Skal du bruge en læderjakke til mænd? Vi har stor erfaring i at udvælge de bedste produkter til dig. Med tiden har vi lært, at det er vigtigt for dig at have et bredt udvalg af kvalitetsprodukter i forskellige designs og til forskellige priser. Af denne grund kan du også købe din nye læderjakke i utallige designs og i alle prisklasser. Vi har alt fra klassiske læderjakker, til modeller der følger årets mode. Du kan samtidig både købe læderjakker i tynd kvalitet eller som forede jakker. En læderjakke er perfekt til både forår, sommer og efterår i det danske vejr. Når du køber en læderjakker, vælger du derfor en løsning, der kan bruges størstedelen af året. Du vil uden tvivl ikke fortryde dit køb af en læderjakke, da det er et must have. Vi leverer samtidig din pakke lige til døren, så det er billigt, hurtigt og nemt at handle hos Stylepit. Vi tilbyder samtidig fri ombytning, hvis du skulle fortryde dit køb. Du har derfor mulighed for at prøve din læderjakke foran spejlet i hjemlige omgivelser, så du har ro og fred. Samtidig slipper du for at stå i kø i butikken, hvilket giver dig mere tid til alt andet i hverdagen.