Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Dunjakker til mænd

15 stk
15 stk
  -30%
  -50%
  -40%

  Det bedste af det bedste

  Leder du efter en vinterjakke, der med garanti holder dig varm gennem hele sæsonen, og som samtidig er sup er smart og eksklusiv? Så tag et kig på Peak Performance Leifur J; en jakke i et fedt parka-design med super varmt fyld af andedun og -fjer i forholdet 80/20, hvilket giver en let jakke med lille pakkevolumen. Store lommer, justerbare ærmelukninger, justerbar talje indvendig og aftagelig pels på den justerbare hætte er alle detaljer, der er med til at gøre jakken super funktionel. Peak Performance har været på markedet siden 1986 og er netop kendt for sine super funktionelle produkter i lækkert design. Når man kigger på vores udvalg af Peak Performance herre dunjakker, ser man straks, hvorfor brandt har så stor succes. Deres dunjakker giver dig mulighed for at gå velklædt uden at gå på kompromis med komfort, kvalitet og funktionalitet.

  Høj isoleringsevne, lav vægt.

  Leder du efter en let jakke med kropsnær pasform, så tag f.eks. et kig på vores billige jakker fra 2117 of Sweden. brandt er kendt for sine farvestrålende, skandinaviske designs, der vækker opsigt og glæde. Vi fører et bredt udvalg af 2117 of Sweden, og du bestemmer selv, om det skal være en afdæmpet sort model eller en klar og iøjnefaldende farve. Uanset hvilken du vælger, får du en jakke, der vejer ganske lidt og fylder endnu mindre. Fyldet af hele 90 % dun sikrer en høj isoleringsevne og giver den lave vægt. Når du shopper dunjakker til mænd her hos STYLEPIT, kan du være sikker på en lynhurtig levering; vi pakker og ekspederer din bestilling inden for 24 timer, når du shopper på en hverdag. Du finder de allerbedste dunjakker lige her hos STYLEPIT.

  Herre dunjakker til rigtige mænd

  Dunjakker er det perfekte alternativ til en mild overgangsjakke, de er ikke mindst utrolig praktiske til det danske vejr og så kan en stor del af dagens dun jakker til herre anvendes som en skal under en større vinterjakke. Dunjakker er nemlig produceret i lette materialer, der gør at jakken kan anvendes til mange formål og over mange sæsoner. Jakken kan bruges i efterårsperioden indtil vinteren rammer for alvor, men også bruges som en let overgangsjakke fra vinter til forår. Hos STYLEPIT sikrer vi altid at vi har et stort, bredt og flot sortiment af praktiske og moderigtige jakker, til enhver stil og enhver pris. Peak Performance og Henri Lloyd leverer altid smarte herre dunjakker, både i nedtonede og farver der lyser op landskabet. De populære jakker af dun er ikke kun sporty og praktiske, men også flotte at anvende sammen med med mere moderigtige produkter, jakkernes sporty design giver en flot kontrast til det mere klassiske stilrene look til et par jeans eller klassiske chinos.

  Herre dunjakker på tilbud

  Dunjakker er fede, og især når man kan finde en ny lækker jakke på tilbud. Hos STYLEPIT sætter vi pris på et godt tilbud, og ikke mindst når det kommer til produkter såsom jakker. Jakker og især dunjakker til mænd på tilbud er værd at lede efter grundig efter, eftersom det er en af de tøjgenstande man bærer mest når man bor i Danmark pga. det meget omskiftelige vejr året rundt. Ikke nok med at vores jakker fungerer lækkert som en isolerende jakke til de kølige dage, kommer du både til at friske din stil op op