FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   RETURNER INDTIL 1. FEB.   •   1-2 dages levering
Stylepit

Chelsea boots til mænd

26 stk
26 stk
  Polo Ralph Lauren Normanton støvler - Sort
  Selected Baxter Chelsea støvler - Cognac
  Samsøe Samsøe Tasman SD Crepe støvler - Brun
  Vagabond Harvey støvler - Brun
  Polo Ralph Lauren støvler - Sort
  Polo Ralph Lauren støvler - Brun
  GANT Spencer Chelsea støvler - Mørkebrun
  Playboy Footwear Alton støvler - Mørkebrun
  Jack & Jones Carston Combo støvler - Brun -30%
  Vagabond Salvatore støvler - Sort
  Jack & Jones Carston Combo støvler - Mørkegrå -30%
  Tommy Hilfiger Camden støvler - Sort
  GANT Oscar Chelsea støvler - Brun
  Samsøe Samsøe Tasman SD Crepe støvler - Sort
  GANT Oscar Chelsea støvler - Sort
  Vagabond Harvey støvler - Sort
  Selected Baxter støvler - chelsea - Brun -40%
  Playboy Footwear ORG.32 sko - Sort
  Playboy Footwear 2970 støvler - Sort
  Playboy Footwear Alton støvler - Sort
  Jack & Jones Java støvler - Mørkebrun
  GANT Josef vinterstøvler - Sort
  Playboy Footwear 2970 støvler - Mørkebrun
  GANT James Chelsea støvler - Brun
  GANT Oscar Chelsea støvler - Sort
  Selected Baxter støvler - chelsea - Sort

  Klassisk Rock’n Roll

  Musikerne har længe været fascineret af de lækre og smarte Chelsea boots. Det er praktisk fodtøj, som passer til det meste tøj. Det er fodtøj i en stilfuld og klassisk model, som understreger din sans for mode og design. Foretrækker du at klæde dig i et par jeans og en lækker T-shirt, så er Chelsea støvler det perfekte match. Skal du i byen med venner eller en date, så er et par støvler i et rent design og i høj kvalitet et glimrende valg. Du finder de populære og elskede støvler i flere farver og modeller, så vi er sikre på, at der er et par støvler til dit unikke look. Vælg et par i sort til et helt klassisk outfit. Find et par i brun og understreg en afslappet stil. Kombiner dit yndlingstøj med støvler i et moderigtigt og lækkert design, og du kan føle dig lækker og velklædt på ingen tid.

  De perfekte Basissko

  Hos STYLEPIT finder du fodtøj til den stilfulde, klassiske og moderigtige garderobe. Vi har fundet lækkert fodtøj fra de bedste brands, så du nemt og bekvemt kan finde dine nye yndlingssko. Enhver garderobe har brug for skønne og lækre basissko, og det finder du i vores kollektioner af Chelsea støvler til mænd. Det er en sko, som er behagelig at have på, og det er en sko, som passer til det hurtige liv. Er du til en praktiske Slip on model, som du hurtigt kan hoppe i? Eller foretrækker du fodtøj i en Sneakers model? Der er Chelsea støvler til din smag og personlige stil. Her hos STYLEPIT er vi begejstrede for det skønne udvalg af fodtøj til mænd, og vi er sikre på, at du også vil komme til at elske de mange smarte og stilfulde modeller, som du finder her.

  Støvler med historie

  Chelsea boots er et rigtig godt bud til dig, der mangler en klassisk støvle, som er kommet for at blive. Hvis du kigger rundt i gadebilledet, vil du kunne se, at rigtig mange mænd såvel som kvinder har taget denne støvle til sig, og det er der god grund til. Chelsea støvler er nemlig meget behaglige og varmt fodtøj, som særligt i efterår- og vinterperioden er meget populære. Chelsea boots er karakteriseret ved at støvlen har elastikremme i hver side af anklen. Du kan finde et stort udvalg af chelsea boots i forskellige modeller, designs og fra forskellige brands her på STYLEPIT. Vi hos STYLEPIT, er ikke ene om vores fascination af chelseaboots. Faktisk bar både medlemmer af The Rolling Stones og The Beatles chelsea støvler op igennem 1950-60’erne. Derfor kan chelsea boots også kaldes rock n’ roll-støvler, så hvis du har rock’n roll i blodet må chelsea støvler være det oplagte valg til dig.

  Køb dine chelsea støvler hos STYLEPIT

  Du kan få de populære chelsea boots fra mange forskellige brands her på STYLEPIT. Er du til denstilrene, klassiske chelsea boot, som du kan bruge til pænere brug kan du senærmere på chelseaboots fra brands som Woden og Polo Ralph Lauren. Er du på udkig efter en god støvle, som du kan bruge som basisstøvle til hverdagsbrug, er chelsea sko fra Lloyd eller Vagabond måske et perfekt match? Mangler du derimod en grov og rå støvle, så bør du se nærmere på udvalget af chelsea boots fra Dr. Martens. Hvis du finder din nye chelsea sko her på STYLEPIT kan du benytte dig af vores gratis* fragt og bytte samt 50 dags fuld returret. Så kan du altid bytte din støvle, hvis størrelsen skulle være forkert.