Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Polo Ralph Lauren til mænd

57 stk
57 af 5942 stk
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -60%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -70%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -60%
  -40%
  -40%
  -60%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%

  Et brand i konstant udvikling

  Ralph Laurens fortrinlige omdømme og stærke profil har nu bestået i fem årtier og ser ikke ud til at kunne rokkes. Det er til trods for de mange ændringer, som virksomheden har undergået i løbet af sin levetid. Ralph Lauren er nemlig i konstant udvikling. Først og fremmest har forretningen udvidet sit sortiment betragteligt, så det i dag inkluderer ikke blot tøj, sko og accessories, men også boligindretnings- og livstilsprodukter. Sortimentet spænder altså enormt bredt. Derudover har Ralph Lauren fået flere salgskanaler og er blevet en del af flere internationale markeder. Disse ændringer betyder, at flere mennesker end nogensinde før har adgang til virksomhedens produkter. Sidst, men ikke mindst, har kæden skabt flere mærker i takt med, at de har udvidet deres sortiment. Som eksempler kan nævnes Ralph Lauren Purple Label, Ralph Lauren Collection, Ralph Lauren Home, Ralph Lauren Kids, Ralph Lauren Baby, Polo Ralph Lauren og Lauren Ralph Lauren.

  Innovation og forbrugerindsigt

  Ralph Lauren kan desuden bryste sig af at have skubbet mode-, bolig- og livsstilsindustrien i den retning, de bevæger sig i dag. Kædens ambitiøse og innovative designløsninger og processuelle fremgangsmåde er blevet efterlignet af mange andre virksomheder. Ralph Lauren kombinerer ambitiøst design med grundige analyser af forbrugernes vaner, behov og ønsker. Dermed kan de komme deres kunder i forkøbet med gennemtænkte løsninger og designs. Selv siger de: ”We have been an innovator in aspirational lifestyle branding and believe that we have had a considerable influence on the way people dress and the way that fashion is advertised and celebrated throughout the world”.

  Produkter til ethvert behov hos Ralph Lauren

  Her hos Stylepit har vi lækre Ralph Lauren-produkter til ethvert behov. Mangler du eksempelvis nattøj, badetøj eller undertøj, kan du vælge imellem flere typer og faconer, så du får den bedste pasform til dig og dermed størst komfort. Er det en ny Ralph Lauren-jakke, du drømmer om, kan du ligeledes vælge imellem mange forskellige slags. Dermed får du dit behov opfyldt, uanset om du ønsker en nydelig herrefrakke til daglig brug, en vest eller overgangsjakke til foråret og efteråret, en blazer til brug på kontoret, en dunjakke til at holde vinterens kulde på afstand eller en blot klassisk Ralph Lauren-skjorte. Blandt vores accessories finder du rygsække, weekendtasker, bælter, huer, caps, strømper, punge, kortholdere, tørklæder og handsker. Vi har også fodtøj i alle afskygninger, såsom badesandaler, almindelige sandaler, støvler, slippers, espadrillos, loafers og sneakers i diverse former og farmer. Fælles for produkterne er det toplækre design, som har kendetegnet Ralph Lauren i fem årtier. Skulle du alligevel fortryde dit køb, har du hos Stylepit mulighed for at returnere eller ombytte din vare i op til 50 dage efter, at du fik varen i besiddelse.