Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Karl Lagerfeld parfumer til mænd

2 stk
2 af 3450 stk
  -25%

  Forskellige, lækre produkter til det anstændige look

  Hvordan kan man opnå et lækkert, anstændigt og indbydende udtryk? Svaret er ikke simpelt, for der findes flere måder, hvorpå det kan opnås. Kroppen er et vidt begreb, og derfor skal der forskellige remedier til for at dække den ind og gøre den soigneret. Karl Lagerfeld kan hjælpe i samtlige tilfælde – ogheldigvis for det. Under armene skal der en deo stick eller deodorant til, og her kan Karl Lagerfeld tilbyde en duft, der får dig til at føle dig tilpas. Karl Lagerfeld deo stick – og deo generelt – til men og women er derfor etoplagt valg, når man har været i bad og skal gøre kroppen klar, parat til start til dagens strabadser. Udover det tilbyder Karl Lagerfeld en masse andre produkter, som tilsvarende bare kan noget udefinerbart. Og så alligevel ikke. Det kan nemlig få dig til at føle dig og ikke mindst fremstå soigneret. Karl Lagerfeld Paradise Bay, Pour Homme og Karl Lagerfeld private klub til men er varianter, der gør underværker for dig og din krop. Til manden, der harb arberet sig, er Karl Lagerfeld aftershave et valg, der til enhver tid er lækker at have som ammunition til at pleje huden, når den har været udsat for barberbladenes konfrontation med huden.

  Mærkets udseende & duft går hånd i hånd

  Betragter man produkternes form og udseende, er man ikke det mindste i tvivl om, at der står stil på dagsorden, når man anvender dets produkter og de dertilhørende dejlige dufte, som følger med, når man sprøjter og/eller smører sin armhule med disse. Produkternes udseende og dufte går hånd i hånd, hvorfor du både pynter dit badeværelse og sørger for, at din krop får den forkælelse, den fortjener. Kroppen er – i store dele af dagen – motoren, der får hjulene til at dreje rundt, og derfor skal den forkæles. Netop det kan du gøre med mærket Kar lLagerfeld og dets mange produkter.

  Karl Lagerfeld – mere end bare en designer

  Karl Otto Lagerfeld: en tysk modeskaber, der er kendt for sine unikke designs, sit kridhvide hår og sine ikoniske solbriller. Hvis du ikke kender Karl Lagerfeld, kender du måske hans ikoniske tasker og sko, som han har designet i sin tid som chef for det eksklusive og legendariske modehus, Chanel. Karl Lagerfeld har også været designer for Chloé og Fendi og er den dag i dag også indehaver af sit eget mærke, Karl Lagerfeld, som tilbyder både modetøj, tasker, sko og Karl Lagerfeld parfumer. Karl Lagerfelt blev født den10. september 1933 i den tyske by, Hamborg. I 1958 lancerede han sin første kollektion, men denne blev ringe modtaget af modeverdenen. Den dag i dag er han kreativ direktør og hoveddesigner for Chanel og kan tage æren for den stadig voksende efterspørgselefter brandets mange styles. På STYLEPIT.dk kan du selv få en smagsprøve på Karl Lagerfelds eksklusive univers; vi har et bredt og velassorteret sortiment af Karl Lagerfeld parfumer og Karl Lagerfeld deodoranter. Vi fører blandt andetden eksklusive Karl Lagerfeld Private Klub parfume til den selvsikre og festglade mand.

  Dufte fra Karl Lagerfelt går aldrig af mode

  I mange år har Karl Lagerfeld udviklet og lanceret parfumer, som er blevet revet væk fra butikshylderne verden over. Det nyeste skud på stammen er Karl Lager Pour Homme parfumen, som er en klassisk duft til den moderne mand. Flakonen er med sit højteknologiske og klassiske design med til at skabe en tidsløs og sofistikeret parfume, som du med garanti vil række ud efter til enhver vigtig begivenhed i dit liv. Denne Karl Lagerfeld parfume har en ultramoderne, men stadig tidsløs duft, som du kan bruge år efter år. På STYLEPIT.dk finder du Karl Lagerfeld Pour Homme parfumen sammen med et væld af andre populære parfumer fra det populære mærke. Udover Karl Lagerfeld parfume finder du ligeså Karl Lagerfeld deo og Karl Lagerfeld aftershave. Du har endda mulighed for at spare penge på dit køb af Karl Lagerfeld parfume og Karl Lagerfeld deodorant, hvis du køber en af vores gaveæsker; her får du både parfume og deodorant til en fordelagtig pris.

  Sådan opbevarer du din Karl Lagerfeld parfume bedst

  En af de bedste investeringer, du kan gøre som mand, er en god parfume, der passer til din stil og personlighed. Hvis du har mere end en Karl Lagerfeld parfume stående på dit badeværelse, bruger du måske nogle mere end andre – og så er risikoen for, at parfumen bliver for gammel, stor. Hvis du opbevarer din Karl Lagerfeld eau de toilette eller parfume korrekt, har du gavn af den i længere tid. Holdbarheden på dine parfumer varierer; faktisk kan deholde sig i alt mellem et og otte år. En uåbnet Karl Lagerfelt duft holder naturligvis længere. Både lys og varme nedbryder din parfumes duft, og derforer badeværelset faktisk et uhensigtsmæssigt sted at opbevare sin Karl Lagerfeld Private Klub Men parfume. Dine parfumer skal helst opbevares i et køligt rum som dit soveværelse og langt væk fra solens stråler.