Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

G-Star Raw til mænd

15 stk
15 af 6496 stk
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%

  G-star til mænd lever også fint i Danmark

  Tøj til både arbejde og fritid må godt være både afslappet og have lidt kant, så det skiller sig ud fra den grå mængde. Præcis sådan er det hollandske brand G-star til mænd. Siden 1989 har det klædt mænd på i casual streetwear. I første omgang i hjembyen Amsterdam i Holland. Netop Amsterdam har i mange år været en metropol, som tiltrak sig unge mennesker fra hele Europa. De blev fascineret af byens charme og afslappede livsstil langs de utallige kanaler, og de mange coffee houses byen har at byde på. Men unge mennesker har også sans for andet end livsstil, for eksempel tøjstil, så det er ikke brandligt, at de herfra bragte tøj fra G-star til mænd med til deres hjemlande, og på den måde bredte brandt sig langt ud over Hollands grænser. Men tøjstil er selvfølgelig også en vigtig del af en bestemt livsstil, og de to ting skaber tilsammen en personlighed.

  G-Star Sneakers til den hippe mand

  Det, de fleste lægger brand til først, er en persons sko. Dine sko fortæller utrolig meget om, hvem du er. Det er derfor vigtigt, at de udstråler det, du gerne vil udstråle overfor din omgangskreds. Med G-star sneakers vil verden altid se dig fra din allerbedste side! De smukke skos rå detaljer giver dig den helt rette balance mellem et klassisk men dog stadig kantet og hipt look. Her hos STYLEPIT elsker vi at kombinere forskellige udtryk. Og G-star sneakers gør det pærelet med deres sans for trendy sko, du ikke vil kunne leve uden! G-star sneakers til mænd giver dig det bedste fra begge verdener. Du kan kombinere de smukke sneakers med alt i din garderobe lige fra dit fineste tøj til de søndage, hvor du bare vil slappe af. De lækre sneakers kommer i alle mulige forskellige farver og designs, du ikke vil kunne modstå. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, og her hos STYLEPIT skal du selvfølgelig ikke snydes for et par G-star sneakers! Du får derfor gratis* fragt og bytte samt 50 dages returret, når du bestiller et par super flotte sneakers. Shopping har aldrig været nemmere end hos STYLEPIT.

  Leg med din stil

  Du kan ikke sammenligne G-star sneakers med nogle andre sneakers, du har set før. Ligesom med brandets tøj har G-star givet deres sneakers klassiske look et moderne twist, du vil elske! G-star har med deres sneakers eksperimenteret og kombineret materialer som læder, bomuld og træ, du ikke vil se nogen andre steder i skobranchen. Disse innovative måder at skabe nye designs på er, hvad gør G-stars unikke sneakers til noget helt specielt. Aldrig mere skal du bekymre dig om sko, som ikke passer til din stil eller personlighed. Dét er takket være G-star sneakers. Du vil endelig have mulighed for at vise verden, hvordan rigtige sneakers skal bæres. Hos STYLEPIT er sortimentet gigantisk, og vi gør alt hvad vi kan - kun for din skyld. Du må derfor ikke snyde dig selv for denne chance, du ikke vil fortryde! Hvis du endda bestiller din varer på en hverdag, sender vi den indenfor 24 timer!

  Slip din indre vildskab løs

  Hvorfor ikke prøve grænser af, når det gælder din stil? Vi synes, at de små ting i livet oftest gør den største forskel. Det er bare om at springe ud i og vise verden, at du er frygtløs. Det er lige netop dét budskab, G-star sneakers gerne vil fortælle dig. Stil handler om at være modig nok til at tage de chancer ingen andre tør at tage. Om at kunne skille sig ud fra mængden ligegyldigt, hvad moden dikterer. Her hos STYLEPIT ved vi, at vores kunder har den legende frygtløshed gemt i sig. Vi vil selvfølgelig gerne slippe den fri, også selvom det kan være lidt svært engang imellem. Vi vil derfor her hos STYLEPIT gerne hjælpe dig lidt på vej med et sortiment, som vil tale direkte til din indre vildskab. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor langt du vil gå. Blandt sortimentet finder du derfor en lang række alsidige G-star sneakers, som vil passe helt perfekt til lige netop dig!