Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

BOSS Business

120 stk
120 af 6153 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -20%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -25%
  -40%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -20%
  -30%
  -40%
  -20%
  • 1
  • 2
  • >

  Boss til mænd – den bærende kerne af Hugo Boss Gruppen

  Boss til mænd er en serie under Hugo Boss Gruppen, som er ledende indenfor dets felt med design af luksustøj og accessories til mænd og kvinder. Hugo Boss brandet har eksisteret siden 1924, hvor grundlæggeren af firmaet Hugo Ferdinand Boss etablerede en workshop, og hvorfra al produktion foregik under det tredje rige og 2. verdenskrig. Brandet har siden hen været i rivende udvikling, og vokser sig stadig større med tilføjelse af nye serier af tøj og accessories til forskellige lejligheder - herunder den luksuriøse serie Boss til mænd. Ens for dem alle er den høje kvalitet og det tidsløse design, som har gjort Hugo Boss storsælgende og resulteret i den store succes verden over, hvor produkterne bæres af både stilrige mænd og kvinder. Serien Boss til mænd har eksisteret siden 1970, og er den ældste og bærende serie inden for Hugo Boss Gruppen, som siden hen har udvidet med serier som Boss Casual, Boss Athleisure og HUGO.

  Find Boss Jakker hos STYLEPIT

  Leder du efter en fin jakke til en særlig begivenhed? Eller måske til en professionel anledning? Måske mangler du bare en jakke til hverdagsbrug. Her hos STYLEPIT finder du Boss jakker til mænd. Jakkerne er som skabt til at vise dig fra din bedste side. Med en af disse jakker vil du med garanti være midtpunkt, hvor end du er. Kvaliteten af Boss jakker kan ses på lang afstand. Samtidig er designet flot og elegant. Du vil finde jakker til formelle begivenheder, men også modeller, som kan bruges i din fritid. Der er modeller, som er tilpasset til alle sæsoner på året. Du vil altså både finde lettere jakker til brug i varmere vejr, og varianter lavet i tykkere materialer til koldere vejr. Fællesnævneren til alle jakkerne er kvaliteten, der altid er i top. Og når kvaliteten er i top, vil du også kunne beholde din jakke i mange år frem.

  Kvalitet og design i højsædet med jakker fra Boss

  Boss er et brand under hovednavnet, Hugo Boss. brandt er hovedsageligt bereg-net til brug i professionelle ærinder. Boss jakker er ingen undtagelse. I vores sortiment vil du finde flere forskellige modeller, som kan bruges til netop professionelle anliggender. De kan også ses som en investering i din formelle garderobe. Boss jakker er lavet af det absolut bedste materiale. Den gode kvalitet er med til at forlænge jakkernes holdbarhed. De holder derved i flere år frem. Designet er derudover tidløst og holder ligeså sæson efter sæson. Kvaliteten og designet er også medvirkende til, at pasformen er perfekt. Det er pasformen, der får dine Boss jakker til at sidde, som de skal hele dagen. Når det er tydeligt, at jakken passer på dig, vil du også fremstå mere sofistikeret. Det er nemlig vigtigt, når du skal give et godt førstehåndsindtryk, at du fremstår elegant.

  Gør et godt indtryk

  Når du møder nye mennesker, bliver du helt automatisk dømt på det indtryk, du giver. Jo bedre udtryk, des bedre indtryk giver du. Din påklædning og attitude er helt nødvendig i denne sammenhæng. Og din påklædning og din attitude hænger på mange måder sammen. Boss jakker viser, helt uden din indflydelse, et godt kendskab til god kvalitet. Denne gode kvalitet er med til at gøre jakkerne behagelige at have på og bevæge sig i. Når du føler dig godt tilpas, vil du slappe mere af. Derved bliver din attitude mere livlig og imødekommende. Det eneste, du skal gøre, er derfor at slappe af, smile og rette ryggen. Kvaliteten på Boss jakker er ikke til at tage fejl af. Du kan derved drage nytte af den gode kvalitet og være sikker på at give et godt indtryk. Find en af de mange Boss jakker lige her hos STYLEPIT.

  Jeans skal sidde godt

  Hugo Boss har lavet tøj til den stilfulde kunde siden 1923. Den tyske virksomhed er kendt for at skabe velsiddende og elegant tøj i høj kvalitet, og du finder her hos STYLEPIT et udvalg af smarte og praktiske Boss Jeans til mænd. Jeans har været alt fra arbejdstøj til et billede på ungdomskultur. Det er et stykke beklædning, som er både anvendeligt og smart. De findes i et utal af farver og modeller, og især benvidden har været med til at diktere tidens stil. I kollektionen af Boss Jeans til mænd finder du lækre og smarte bukser i høj kvalitet. De er fremstillet med et nøgternt øje for design og produktion. Det klassiske udtryk med diskrete detaljer, som følger de store trends, gør det til et par bukser, som passer til den brede stil. Gør dit look casual, og kombiner dine jeans med en lækker T-shirt. Sæt en formel blazer til en afslappet buks, og giv dit outfit et balanceret og anvendeligt udtryk. Boss Jeans er til manden med sans for kvalitet og stil. Han kræver, at tøjet har den rigtige pasform, og her hos STYLEPIT finder du de smarte Boss Jeans.

  Boss Jeans i flere farver og modeller

  Find et par jeans i et moderigtigt materiale. Køb dine nye yndlings jeans i sort. Vælg en traditionel model i blå. Boss Jeans laver et udvalg af beklædning til de mange formål. Deres øje for stil og kvalitet er skarpt, og med de rigtige jeans kan du forkæle dig selv med beklædning i et smart og tidløst design. Jeans er et element, som passer til det meste tøj. Du kan gøre dit look afslappet og kombinere dem med en sweater eller en T-shirt. Du kan gøre det praktiske outfit en smule mere elegant og klæde dig i en flot skjorte i en lækker kvalitet. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan gøre med et par jeans, og vælger du dem i en høj kvalitet, så får du et stykke tøj, som kun bliver bedre, jo mere du anvender dem.

  Udsøgt kvalitet og stil

  Hos Hugo Boss er de altid på forkant med tidens udvikling. Deres designs er gennemførte, og de holder sig opdaterede omkring de nyeste trends og behov. Dette kombineres med deres store viden omkring stilfuldt og velsiddende tøj, så du kan få et produkt, der lever op til en høj standard. Deres materialer er velvalgte, og der bliver holdt et skarpt øje på produktionen. Der er kræset for detaljerne, når du vælger at klæde dig i Boss Jeans. Det er klassiske bukser i høj kvalitet med diskrete detaljer, som følger tidens trends. Her hos STYLEPIT elsker vi de praktiske og stilfulde jeans. Forkæl dig selv med det uundværlige stykke tøj, og klæd dig i smarte Boss Jeans i høj kvalitet.

  Boss Bukser hos STYLEPIT

  Det tyske firma, som blev grundlagt tilbage i 1923, har længe produceret lækkert og tidløst tøj i god kvalitet. Deres vision om at skabe billigere tøj af en høj standard, gjorde Hugo Boss til en international succes, og du finder i dag deres tøj i et stort udvalg. Her hos STYLEPIT tilbyder vi dig et udvalg af smarte og klassiske bukser fra Boss, og vi er sikre på, at de bliver en vinder i din garderobe. Den traditionelle habitbuks har længe været et populært element i mandens garderobe. Det er et stykke tøj, som passer til det meste. De kan anvendes til de fleste lejligheder, og du kan kombinere dem på kryds og tværs, med det du allerede har i dit klædeskab. Til en dag på jobbet kan du med fordel vælge en matchende jakke og vise dig frem som en mand med stil. Til aftalerne, når du har fri, kan du vælge et mere afslappet look og sætte en lækker trøje eller en komfortabel T-shirt til Boss bukser.

  Skarpt og tidløst design

  Boss Bukser har et rent og klassisk udtryk. De er lavet i et skarpt design, og du finder dem i flere farver og modeller. Til det formelle look kan du vælge et par klassiske habitbukser i en neutral farve. De er produceret med øje for pasform, og du kan være sikker på at fremstå både velklædt og stilfuld. Hvis dit behov taler for et par bukser til et mere afslappet look, så finder du også beklædning til dette formål i kollektionen af Boss bukser. Du finder bukser, som er tilpasset årstider og tidens trends. Hugo Boss lægger vægt på at skabe tøj, der passer til dig som kunde, og du kan ikke undgå at føle dig elegant, når du klæder dig i tøj fra det tyske brand. Klæd dig i et par smarte bukser i høj kvalitet, og lad dine omgivelser vide, at du har stil. Boss Bukser er som skabt til både den klassiske og moderigtige garderobe.

  Bukser i høj Kvalitet fra Boss

  Hos Hugo Boss er de altid på forkant med tidens udvikling. I deres produktion af tøj bliver der gjort brug af de nyeste teknologiske fremskridt. Hvis du kombinerer dette med deres lange tradition for at skabe tøj, og deres store viden om modebranchen, så har du et produkt, som kan opfylde de fleste behov. Boss bukser er tidløse og klassiske bukser, som er lavet til manden med stil. Han elsker at klæde sig i tøj, som er i høj kvalitet, og han sætter pris på en garderobe, som er både lækker og smart. Her hos STYLEPIT er vi vilde med Boss bukser, og vi er sikre på, at du bliver det samme, når du vælger at forkæle dig selv og dit klædeskab med det skønne design.

  Praktiske og stilfulde Boss Poloshirts

  Leder du efter den perfekte poloshirt? Er du vild med tøj i høj kvalitet? Sætter du pris på et skarpt og klassisk design? Det anerkendte brand Hugo Boss laver velsiddende og tidløst tøj til manden med stil. Det er beklædning til dig, som er vild med klassisk mode i en udsøgt kvalitet. Der er elementer til den stilfulde og gennemførte garderobe, og du finder et udvalg af lækre produkter i kollektionen af Boss poloshirts til mænd. Det tyske brand har længe været kendt for at skabe luksuriøst og brugbart tøj til den elegante stil. Det er klassisk beklædning med et twist, og du er sikker på at fremstå velklædt med Boss poloshirts. Her hos STYLEPIT finder du et udvalg af de lækre T-shirts i den populære model, og vi giver dig gratis* fragt og bytte samt 50 dages returret, når du handler dem her. Gør det til en stilfuld affære at være afslappet klædt, og ifør dig flotte Boss poloshirts til mænd. Det er kvalitet med stil, og de vil fungere perfekt i de fleste garderober. Kombiner dem med et par smarte jeans. Hold dig til et klassisk look, og bær dem til et par traditionelle chinos. Valget er dit, og her hos STYLEPIT tilbyder vi dig et spændende udvalg af Boss poloshirts.

  Lækkert design i høj kvalitet

  Siden 1923 har det tyske brand lavet tøj til stilfulde og velklædte kunder. De sætter en ære i at producere lækkert og funktionelt tøj i høj kvalitet. De anvender den nyeste teknologi i deres produktion, og der holdes et skarpt øje med, at alt udføres på bedst tænkelige måde. De lækre Boss poloshirts er lavet efter samme høje standard, og det giver dig et produkt, som du kan have glæde af i mange år. Giv den professionelle garderobe et afslappet præg, og vælg en T-shirt i et klassisk poloshirt-design. Den elegante halsudskæring, og den behagelige pasform gør Boss poloshirts til den perfekte beklædning til businessmanden, når han holder fri. Du finder dem i 100% bomuld, der gør det nemt for kroppen at ånde, eller i et mix med elastan, som gør, at farverne bevares vask efter vask.

  Sæt kulør på Dagen

  Poloshirts kan bæres af de fleste. Det er et klassisk stykke beklædning, som passer til det meste tøj. Det er populært design, og de mange forskellige farver gør det nemt at finde de Boss Poloshirts, som matcher din stil og personlighed. Træd ud af mængden, og vælg en poloshirt i en dominerende farve. Hold det afslappet og neutralt med en overdel i klassiske farver. Valget er dit, og er du til et lækkert design i høj kvalitet, så er Hugo Boss en sikker investering. Her hos STYLEPIT er vi begejstrede for de stilfulde og lækre produkter fra det tyske modehus. Det er eminent design til den stilfulde kunde, og vi er sikre på, at Boss poloshirts bliver en vinder i din garderobe.

  Klassisk skjorte i et skarpt design fra Boss

  Boss langærmede skjorter har et rent og klassisk udtryk. Det er skjorter i høj kvalitet, og det er skjorter i et skarpt look og med et minimalistisk design. Det velkendte tyske brand, Hugo Boss, skaber tøj til manden med stil. Han klæder sig i klassisk tøj, han har sans for detaljerne, og han går ikke på kompromis med kvalitet. Her hos STYLEPIT finder du de lækre designs fra Boss langærmede skjorter. Giv din garderobe et klassisk og elegant pift. Gør tøjet til arbejdsbrug gennemført med en skjorte i et skarpt design. Hugo Boss har en lang tradition for at skabe tøj af højeste standard. Deres sans for optimal produktion og deres skarpe øje for detaljer, gør deres design helt specielt. I en verden hvor moden hurtigt skifter, er Boss langærmede skjorter et sikkert valg. Klæd dig i en klassisk skjorte i et minimalistisk design. Glæd dig over de diskrete detaljer som du finder i deres tøj. Boss langærmede skjorter til mænd gør det nemt at udtrykke elegance og stil. Her hos STYLEPIT finder du de mange spændende og flotte modeller.

  En skjorte i høj Kvalitet

  Når du vælger Boss langærmede skjorter, sætter du en stemme på kvalitet. Det tyske brand har længe været kendt for at skabe udsøgt design; deres klassiske styles i elegante snit er populære elementer i mange garderober. Standarden er høj, når der skabes tøj hos Hugo Boss. De anvender de nyeste teknologiske fremskridt i deres produktion, og har en streng kvalitetskontrol, som sikrer dig en skjorte, hvor der er kredset for detaljerne. Materialer, syninger, pasform og snit; det er alt sammen under skarpt øje i fremstillingen af Boss langærmede skjorter. De giver dig tidløse elementer i høj kvalitet. Forkæl din garderobe med beklædning af højeste standard og nyd det flotte design, som gør dit look elegant og gennemført.

  Udtryk elegance og stil med Boss langærmede skjorter

  Boss langærmede skjorter er til dig, som sætter pris på et klassisk og rent look. Designet er skarpt og kreeret med sans for detaljer. De er lavet i et tidløst snit, som gør det til skjorter, som du kan have glæde af i mange år. Det sofistikerede og skarpe look, gør det til en fryd at være velklædt. Virksomheden har siden etableringen i 1923 været indbegrebet af god smag. Deres design er resultatet af tysk flid og kvalitet. Du går ikke galt i byen med et design fra det anerkendte brand. Det er beklædning, som understreger din sans for design og kvalitet. Vælg imellem de mange flotte skjorter, og du er klar til business og fest. Hos STYLEPIT mener vi, at godt design er værd at investere i, og det finder du uden tvivl i Boss langærmede skjorter. De er et must til manden med smag.

  Elegante Boss T-shirts til mænd

  Siden 1923 har det tyske brand produceret lækkert og tidløst tøj i høj kvalitet. Det er en virksomhed, som sætter en dyd i at være på forkant med den nyeste teknologi, og deres store erfaring med at skabe tøj til en stilfuld kundekreds giver dig beklædning af den højeste standard. Der er kræset for materialer og produktion, når du vælger at købe Boss T-shirts til mænd. Det rene og skarpe look, som er et af brandets kendetegn, skinner tydeligt igennem, når du kigger på de flotte og praktiske Boss T-shirts. Find dem i en klassisk og praktisk model, og forkæl dig selv med en perfekt T-shirt til at have på under en skjorte. Vælg en Boss Poloshirt, og lad det afslappede look være stilfuldt. Boss T-shirts er beklædning til manden med den klassiske smag. Han elsker, at tøjet er funktionelt, og at hans beklædning afspejler en udsøgt smag. Her hos STYLEPIT finder du et udvalg af skønne T-shirts til de flestes behov, og vi giver dig gratis* fragt og bytte samt 50 dages returret, når du køber dem her.

  Stilfulde T-shirts til basisgarderoben

  Enhver garderobe bør indeholde et udvalg af lækre og komfortable T-shirts. Det er tøj, som vi næsten dagligt klæder os i. En T-shirt i et smart og moderigtigt design? Eller en model i et enkelt og tidløst udtryk? T-shirten har længe været en populær og funktionel overdel, og det er beklædning, som kan opfylde de flestes behov. I kollektionen af Boss T-shirts finder du kropsnære modeller i 100 % bomuld. De er lavet med øje for den gode pasform, og det naturlige materiale giver kroppen plads til at ånde og optimal komfort. Bomuld er et produkt, som kræver en skånsom behandling. Det udvindes af frøhår og plukkes enten maskinelt eller ved håndkraft. Det anvendelige materiale er uundværligt, og i kombination med det skarpe look, som du finder i Boss T-shirts, har du beklædning, der passer helt perfekt til basisgarderoben.

  Høj kvalitet og lækker pasform

  Det anerkendte og stilfulde brand har længe været på forkant med tidens udvikling. I deres produktion anvender Hugo Boss de nyeste teknologiske fremskridt, og sætter du dette i relation til deres skarpe øje for elegant design, så har du et produkt, som kan opfylde de fleste behov. I kollektionen af Boss T-shirts finder du tidløse og praktiske overdele, som er lavet til manden med stil. Han elsker at klæde sig i tøj, der er udført i en lækker kvalitet. Han sætter pris på en garderobe, som er både komfortabel og smart. Han er vild med det klassiske udtryk og værdsætter et tidløst og praktisk design. Her hos STYLEPIT er vi vilde med de lækre Boss T-shirts. Det er beklædning til den funktionelle og stilfulde garderobe, og vi er overbeviste om, at du ikke vil fortryde det, når du vælger at forkæle dig selv med tøj i høj kvalitet.

  Boss Undertøj & Sokker hos STYLEPIT

  Fyld skufferne med luksuskvalitet ned til sidste detalje med Boss undertøj & sokker fra STYLEPIT. Fuldend dit look med Boss undertøj & sokker og bevar din gode stil helt ind til det inderste. Uanset om du til dagligt klæder dig afslappet eller formelt, har vi her hos STYLEPIT et bredt varieret udvalg af Boss undertøj & sokker. Du er derfor sikker på at finde det design og den stil, der passer netop til din personlige stil, samtidig vil du opleve en høj standard af komfort og kvalitet.

  Bredt udvalg af styles og farver

  Hos Boss er Boss den underlinje, der har det største produktudvalg og den underlinje, der sælger flest steder verden over. Boss beskrives som en linje med moderne og tidløst design. Dette ses i kollektionen af Boss undertøj & sokker, hvor du kan vælge imellem dristige farver eller dæmpede neutrale nuancer. Komfort og den perfekte pasform er nogle af nøgleordene bag produktionen af dette lækre undertøj. Derfor har vi hos SYLEPIT et bredt udvalg af styles, så du kan finde netop det par, der er perfekt til dig. De fremstilles i forskellige pakninger, så du kan købe tights og boxershorts i fx 2-pack og 3-pack, uanset om du ønsker basisfarver, eller der skal være mere spræl over farverne i undertøjsskuffen. Boss undertøj & sokker findes i flere designs, fælles for dem alle er dog den gode kvalitet. Undertøjet laves i kvalitetsmaterialer, så din hud får de mest optimale vilkår for at ånde hele dagen igennem, og du dermed opnår størst mulig komfort og velvære. Boss undertøj & sokker laves af 95 % bomuld, og for at opnå den bedst mulige pasform består de sidste 5 % af elastan.

  Fokus på kvalitet og komfort

  Så forkæl dig selv med en kvalitetsvare i luksusklassen og oplev selv, hvordan designerne bag Boss har kræset for, at du som forbruger skal føle dig komfortabel og velklædt inderst inde. På trods af den høje kvalitet og luksuriøse design er Boss undertøj & sokker absolut konkurrencedygtige på prisen. Så om det skal være tights, boxers eller minis, hvad enten du vælger tern, farver, striber eller basis-nuancer så snyd ikke dig selv for den luksus og komfort, du får med Boss underbukser & sokker her hos STYLEPIT.