FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Beauté Pacifique til mænd

1 stk
1 af 4497 stk
  -25%

  Beauté Pacifique renseprodukter til mænd

  En af de vigtigste forudsætninger for at holde huden sund, er at holde huden ren. Ikke bare på overfladen med ned i porerne. Her kan overflødigt fedtstof og urenheder stoppe porerne, så du får uren hud. Samtidig kan døde hudceller irritere og gøre huden mere ru at se på. Endelig kan barbering og anden soignering beskadige huden og skabe problemer med hårsækkene.

  Vil du undgå disse problemer, skal du derfor jævnligt – og gerne dagligt – rense huden med et renseprodukt, som f.eks. Foam Cleanser eller et Scrub-produkt. Det første fjerner overflødigt fedt fra huden uden at udtørre den, og det andet løsner døde hudceller ved hjælp af exfoliering. Det dækker over skrubning af huden med små cellulose-perler i en særlige skrubbecreme. Cremen indeholder samtidig naturlige stoffer som propolis og Rooibos, der bekæmper uren hud.

  Fugtighedscremer til mænd fra Beauté Pacifique

  Dagen igennem udsættes huden for en masse påvirkninger, som er med til at udtørre den. Det fremmer ældningsprocessen, og gør huden mindre spændstig. Påvirkningerne kan være alt fra den blæst, du bevæger dig i til påvirkninger fra de ting, du foretager dig på arbejdet.

  Vil du sikre at huden er tilpas fugtig, og bliver bedre til at holde på fugten, kan du bruge en af de særlige fugtighedscremer til mænd, som Beauté Pacifique har udviklet. De tilfører, og fastholder fugt, og er kendt for deres dokumenterede og effektive effekt. Samtidig beskytter cremerne mod, at huden udtørrer, ligesom den blødgør huden.

  Beauté Pacifique anti-age cremer til mænd

  Dag- og anti-age cremer er ikke kun noget, som kvinder kan bruge. De findes også i versioner, der er specielt udviklede til mænd. Anti-age cremerne fra Beauté Pacifique udbrands sig ved at indeholde et højt niveau af A-vitamin. Netop dette vitamin er kendt for at forebygge aldersforandringer i huden, stramme op på slap og tynd hud, ligesom det både kan forebygge og reparere solskader. Cremen kan dog ikke erstatte solcremens beskyttelse mod solens farlige UV-stråling.

  Shower gels og body lotion fra Beauté Pacifique til mænd

  Beauté Pacifique tilbyder også en mild shower gel til mænd, der er specielt velegnet til brug om vinteren. Her er vekselvirkningen mellem det kolde udeklima og det varme indeklima oftest en stor udfordring for huden, fordi den tørres ekstra meget ud.

  Derfor er det også en god ide at anskaffe og anvende en særlig bodylotion til udtørret hud i vintermånederne. Den plejer, giver ekstra fugt og andre nærende ingredienser til huden, så den holder sig blød og lækker. Begge produkter kan tit købes i en særlig gavepakke, der passer perfekt som jule- eller fødselsdagsgaven til manden, som har alt.

  Historien og manden bag Beauté Pacifique

  Beauté Pacifique blev grundlagt i 1997 af ingeniør Flemming K. Christensen. Han havde egentlig aldrig interesseret sig for hudpleje og andre skønhedsprodukter. Men gennem hans arbejde med at udvikle scannere til især hudlæger og dermatologer, blev han introduceret til kosmetikbranchen.

  De var dog ret afvisende overfor et samarbejde, selv om Flemming K. Christensen kunne dokumentere værdien af at bruge scannerne til at kortlægge og dokumentere de forandringer, som behandling med hudplejeprodukter og andre lægemidler frembragte.

  Især var branchen afvisende omkring at give Flemming K. Christensens scannerfirma indsigt i deres udviklingsprocesser, så han kunne tilpasse scannerne optimalt til at blive anvendt som en del af denne.

  Det gav Flemming K. Christensen lyst til at vise branchen, hvad hans scannere kunne præstere. Da hans kone samtidig blev tilbudt at købe en sæbefabrik, var vejen banet for, at Beauté Pacifique kom til verden.

  Resten er sådan set historie, og i dag beskæftiger Beauté Pacifique tæt på 40 medarbejdere, og har over 50 produkter i deres sortiment. De har også deres egen hudklinik, og scannere stående hos mange af de butikker og butikskæder som forhandler Beauté Pacifique.

  Udvikles som om, der er tale om lægemidler

  Scannerteknologien anvendes aktivt i forbindelse med udviklingen af nye produkter. Den anvendes til at teste og dokumentere de nye produkters effekt på den kreds af forsøgspersoner, der deltager i de afsluttende trin af udviklingsprocessen for hvert nye produkt.

  Selve udviklingsprocessen – inkl. afprøvningen af produkterne - foregår nemlig efter de samme strenge retningslinjer, som også anvendes ved udvikling af lægemidler. Først testes i laboratoriet og derefter på rigtige mennesker. Der anvendes ikke dyr i testforløbet.

  Samtidig anvendes den nyeste viden fra den medicinske forskning inden for hudproblemer, hudsygdomme og hudkræft til at sikre, at de produkter som Beauté Pacifique, giver kunderne den størst mulige effekt.

  Firmaet er også meget grundige med at udvælge de ingredienser, som indgår i deres produkter. Er der bare den mindste mistanke omkring allergiske eller skadelige langtidsvirkninger ved en ingrediens, vælges den fra. Samtidig går firmaet meget op i at anvende naturlige ingredienser og så lidt kemi som muligt. Derfor kan du være ekstra tryg ved at anvende produkterne fra Beauté Pacifique på din hud – også selv om du har en meget sart hud. Den grundighed som Beauté Pacifique anvender, og de krav de stiller til nye produkter i deres udviklingsprojekter, ligger langt over, hvad du finder hos mange andre producenter af hudplejeprodukter.

  Produktionen er certificeret til fremstilling af lægemidler

  Den samme grundighed og kvalitetskontrol finder du i produktionen af Beauté Pacifiques produkter. Den foregår hos søsterfirmaet GMPack, der er certificeret til at fremstille lægemidler.

  Det vil sige, at alle firmaets hudpleje- og øvrige produkter produceres efter væsentligt skrappere krav, end nogen anden producent af hudplejeprodukter stiller. Det gælder hele vejen gennem produktionen fra rengøringen af produktionsudstyret og til forpakning og forsendelse af produkterne. Det er endnu et tryghedsskabende element ved de produkter, som du kan få til din hud fra Beauté Pacifique.

  Kan købes over hele verden

  Seriøsiteten, grundigheden og den kliniske dokumentation af produkternes gavnlige virkning på din hud, har været med til at gøre Beauté Pacifique særdeles populær. Ikke kun herhjemme, men over hele verden.

  Firmaets produkter sælges således i dag i alle fem verdensdele. Så uanset hvor du rejser hen i verden, er du altid sikker på, at du kan købe nyt, hvis du skulle løbe tør for dit yndlingsprodukt på rejsen.

  Ingen planer om at kappe de danske rødder

  På trods af den store internationale succes har Flemming K. Christensen og hans kone Margith Adler ingen planer om at flytte hverken firma, udvikling eller produktion til lande med lavere lønninger.

  For ifølge ægteparret bag Beauté Pacifique giver netop den danske oprindelse ekstra troværdighed til deres mange produkter. For alle verden over ved, hvor strenge krav og hvilken offentlig kontrol der er med netop lægemiddelsproducenter herhjemme.

  Det betyder, at folk er klar over, at de strenge kvalitetskrav som firmaet har internt til både udvikling og produktion, understøttes af en streng lovgivning og kontrol på området. Det giver ekstra tryghed, når kunder verden over skal vælge mellem Beauté Pacifique og andre producenters hudplejeprodukter.

  Seriøst helt ud hos forhandleren

  Seriøsiteten følger produkterne helt ud hos de forhandlere, der sælger produkterne fra deres fysiske butik. Mange af dem har nemlig investeret i en af de hudscannere, som søsterfirmaet Cortex Technology producerer.

  Med en scanner i butikken kan de foretage en meget grundig og detaljeret analyse af kundernes hud. Baseret på den, kan kosmetologen i butikken rådgive kunder omkring, hvilke produkter de med fordel kan anvende ud fra så at sige dagsformen hos deres hud.

  Senere kan scanneren så bruges til at undersøge virkningen. Samtidig giver denne undersøgelse input til, hvordan kunden skal fortsætte behandlingen, eller om der med fordel kan skiftes til eller suppleres med andre produkter.

  Hos STYLEPIT har vi desværre ikke disse muligheder, da vi ikke har en fysisk butik. Til gengæld sælger vi produkterne fra Beauté Pacifique til en rigtig god pris og giver 50 dages returret.

  Egen hudklinik deltager i produktudviklingen

  For at få endnu mere praktisk erfaring med hudproblemer og give ny inspiration til nye produkter, har Beauté Pacifique også åbnet deres egen hudklinik. Den er bemandet med flere hudlæger og en psykolog, der kan behandle folk med hudproblemer på samme måde som speciallæger på området.

  Klinikken hedder ”Ambulatoriet”, og er åben for tidsbestilling for alle, der døjer med forskellige hudproblemer eller solskader. Ved konsultationen får du undersøgt dine hudproblemer af erfarne hudlæger, ligesom du får seriøs og kyndig rådgivning omkring behandlingen.

  Har du særlige hudproblemer, som Beauté Pacifiques produkter ikke kan behandle, er det ikke ualmindeligt, at behandlingerne på klinikken bliver til nye produkter i firmaets serie af hudplejeprodukter. Derved kan firmaet løbende sende nye, revolutionerende produkter på markedet, der kan håndtere selv mere specialiserede hudproblemer.

  Det vidner om den store seriøsitet, grundighed og oprigtige interesse i at hjælpe folk med deres hud, som er hele grundfilosofien bag firmaets virke. Så med Beauté Pacifique er du altid sikker på, at du får seriøse, gennemtestede produkter, der rent faktisk virker, sådan som det er beskrevet.

  Beauté Pacifique til mænd hos STYLEPIT

  Derfor er STYLEPIT også ekstra stolte af at være forhandler af Beauté Pacifiques produkter. Vi fører alle firmaets hudplejeprodukter, dagcremer, bodylotions, rensecremer, scrubs, shampooer og sæber til både mænd og kvinder.

  Tjek udvalget til mænd øverst på siden. Bestiller du hos STYLEPIT får du ud over hurtig levering også hele 50 dages gratis returret.