FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   50 dages gratis retur   •   1-2 dages levering
Stylepit

Badeshorts til mænd

30 stk
30 stk
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshorts - Navy -50%
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshorts - Sort -50%
  Hummel Fashion Ryder badeshorts - Blå -50%
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshorts - Marineblå -50%
  Hummel Fashion Ryder badeshorts - Sort -50%
  Calvin Klein - Oliven -60%
  Björn Borg - Multi -60%
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshorts - Rød -50%
  Samsøe Samsøe Mason badeshorts - Orange -60%
  J.Lindeberg Banks badeshorts - Dark navy -70%
  Calvin Klein - hvid m. sort -60%
  Björn Borg - Flere farvet -60%
  J.Lindeberg Banks Solid badeshorts - Navy -70%
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshorts - Blå -50%
  Urban Classics - Mørkegrå -30%
  BOSS Boss Black Orca badeshorts - Sort
  BOSS Boss Black Starfish badeshorts - Sort
  BOSS Boss Black Starfish badeshorts - Navy
  BOSS Boss Black Orca badeshorts - Navy
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshort - Lyseblå
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshort - Grøn
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshort - Pink
  Polo Ralph Lauren Traveler badeshort - Navy
  Urban Classics - Camouflage
  Emporio Armani - Sort
  Hummel Fashion Dayton badeshorts - Blå
  Emporio Armani - Navy
  Urban Classics - Sort
  BOSS Octopus badeshorts - Lyseblå
  Urban Classics - Navy

  Skil dig ud fra mængden i et par farverige badeshorts til mænd

  Navnet badeshorts indikerer, at der er tale om et par korte bukser, beregnet til at bade i. Tidligere kaldte man dem faktisk badebukser, og moden for omkring 20 år siden var virkelig korte bukser helt uden ben i. Udskæringen i siderne gik næsten helt op til hofterne, og de sad stramt om kroppen. Men hvis vi går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, så fandtes badebukser eller badeshorts til mænd slet ikke. De brugte badedragter lige som kvinderne – det vil sige heldragter, som bestod af en underdel med lange ben og en overdel, som nærmest lignede en undertrøje. For begge køns vedkommende skyldtes det en vis bornerthed – man skulle ikke vise for meget bar hud frem. Senere kom så bikinien til kvinder og badebukser til mænd. I starten mest i ensfarvede mørke nuancer, men i dag kan man få særdeles spraglede badeshorts til mænd. Benlængden kan variere fra helt korte til knælange.

  Bad med stil med boardshorts

  Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det er lækkert, vil de fleste mene og næsten gå i retten for. Og det er der da ganske forståeligt for enhver. Sommeren betyde rsol og varme, og der er endelig mulighed for at bade! Det er ikke mange dage, det er muligt her i Danmark, hvor vejromstændighederne ikke er så medgørlige for den vandhund, vi alle har inde i os. Det er heldigvis muligt at se smart ud, selvom man bader. Et fænomen, der har været populært i mange, mange år, er boardshorts. Board shorts skaber alle de rigtige associationer, i og med boardshorts udspringer surferbevægelsen, de rlænge har eksisteret på den anden side af Atlanterhavet. Boardshorts er også kendt som surfer shorts, og det er badetøj, der spiller, når tæerne skal køles af. Surfershorts er lange og smitter af på dit look, således at du fremstå rsmart, selvom du bare skal køle kroppen af. De er lange, og et par lange badeshorts vil altid holde hundrede procent. Uden tvivl. Det behøver man ikke bekymre sig om.

  Evig popularitet

  Board- og surfershorts har altid været populære og er det så sandelig stadig. Det vil også blive tydeligt, når man en varm sommerdag går en tur ned ad stranden eller ved et vilkårlig pool område. Her vil det hurtigt blive tydeligt, at board- og surfershorts er et populært fænomen. Sådanne boardshorts er dermed ikke kun fede badeshorts i dine egne øjne, men også i alle andres. Mænd såvel som kvinder. Ganske enkelt fordi alle forbinder lange boardshorts med den frie livsstil, surfere repræsenterer. Der findes flere varianter af fede, lange badeshorts, der alle har det til fælles, at de kan det, mange andre badeshorts ikke kan; give dit badelook dét ekstra, du har behov for, når varmen kærtegner din krop. På STYLEPIT finder du masser af fede og lange badeshorts. Du finder (eksempelvis) badeshorts med mønster og print, der er fede for dig, der går op i dit sommerudseende.