Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

G-Star Raw

13 stk
13 af 17850 stk
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%

  Unikke udtryk og alsidig produktion

  G-Star er et brand med en vision. En vision om, at det enkelte produkt skal være i højsædet, og at med en enkel og strømlinet tænkning, når man de bedste resultater. Og det må siges at have givet pote. brandt har fra det blev dannet i 1989 skabt sin helt egen identitet som producent af helt ekstraordinære designs inden for jeans-moden. Med særlige vaske og stofbehandlinger producerer brandt jeans med både personlighed og unikke udtryk. Men det er ikke kun indenfor jeans-design, det anerkendte brand folder sig ud. Faktisk har det så alsidigt et designspektrum, at hele din garderobe kan få glæde af de lækre designs på alle områder. Hvad med en rå G-Star vest? En blød G-Star sweatshirt? Et par fede G-Star sneakers? Eller et par G-Star shorts kombineret med en smart G-Star t-shirt og en fed G-Star cap? Eller er du til et endnu mere råt udtryk, så prøv et par G-Star bukser fra G-Star Cargo linjen, hvor autentiske militærsnit kombineres med nutidige og trendy detaljer. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for kombinationerne!

  Banebrydende designs med miljøbevidst baggrund

  Vidste du, at denim-stoffet som bruges til jeans opstod i Nordamerika i starten af 1800-tallet, hvor det pga. af dets slidstærke natur, blev brugt som arbejdsbukser? Faktisk var det først 1950'erne, jeans begyndte at få status som trendy modetøj. Holdbarheden er stadig ikke til at tage fejl af! Denim er noget af det mest slidstærke materiale, dit tøj kan produceres af. Så hvorfor ikke købe dine jeans fra et brand, der både tænker i arkitektoniske og 3-dimensionelle baner, når de forskellige designs skal føres ud i livet? Og som oven i købet er så bevidste om vores miljø, at det gør en dyd ud af, at være med til at begrænse brugen af konventionel bomuld og samtidig reducere brugen af pesticider og kunstgødning? G-Star giver dig gode materialer, smukt design og har samtidigt etikken i orden!

  Få en rå stil med tøj fra G-Star

  G-Star byder på masser af denim, og ”råt” er det bedste ord til at beskrive brandt. Hvad end du søger denim til mænd eller kvinder, kan du finde det i STYLEPIT’s store udvalg af G-Star og G-Star Raw. brandt laver hver sæson de bedste basic t-shirts og sweatshirts. Derudover har det hollandske brand specialiseret sig i denim, og Gstar Raw må siges at være førende på området. Hos STYLEPIT kan du finde de fedeste G-Star Raw jeans og altid shoppe den model, der passer til netop dig. Vi har produkter til både mænd og kvinder, og du kan som altid klikke dig igennem det store udvalg af de fedeste produkter. Med G-Star Raw kan du skabe din egen personlige stil og samtidig være sikker på, at kvalitet og pris er i top.

  Shop nyt til garderoben fra det kendte brand G-Star Raw

  G-Star Raw er ikke kun jeans. Udover de mange fede modeller kan du også finde den perfekte G-Star Raw jakke. Gå efter en denimjakke i mørkeblå, der kan holde sæson efter sæson, eller prøv en jakke i helt lys denim for et ægte 90’er-look. Ønsker du ikke hoppe med på de allernyeste tendenser, har G-Star Raw heldigvis også masser af andre jakker. Gå efter en rå i en mørkfarve, der kan passe til din hverdagsgarderobe. Hvad end du mangler jeans elle rjakker eller trænger til at opgradere garderoben med de bedste t-shirts til de bedste priser, kan du finde det blandt STYLEPIT’s brede udvalg af varer fra G-Star Raw. Med G-Star Raw til både mænd og kvinder er du sikker på altid at kunne være med på de aller nyeste tendenser. Husk at vi garanterer en god service og altid de bedste priser.