Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Escentric Molecules parfumer

5 stk
5 af 10130 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Succes taler for sig selv

  Escentric Molecules startede som et projekt. Et projekt, der havde til formål at kaste lys over nutidens entydige marketings-strategier og dufte. Tyske Geza Schoens viste derfor verden i år 2006 en anderledes og forfriskende måde at lave parfume på. Den store succes talte for sig selv. Berlineren og to skarpe englændere med samme vision valgte derfor at starte et samarbejde. Deres hårde arbejde gav pote, og på bare fire år havde Escentric Molecules lanceret to udgaver mere af den første populære duft. Med sin store erfaring inden for parfumeri, har det altid været Geza Schones mål at sætte fokus på selve parfumen. Det kan være svært i en tid, hvor markedsføring af kendte ansigter kan overtrumfe god kvalitet. Men med sin moderne fortolkning af Escentric Molecules har Schones bevist, at det i sidste ende ikke handler om ansigtet bag parfumen, men arbejdet bag den.

  Lad din duft være dit statement

  Det Berlin-baserede parfume-brand gør oprør imod den konventionelle parfumeindustri og giver dig en lang række nytænkende hippe dufte, du vil elske. Intet er overladt til tilfældighederne. Selvom alt er så gennemtænk, giver det varierende sortiment dig dog stadig plads og rum til at finde noget, som gør dig til en ener. Vi giver dig derfor muligheden for at få fingrene i Escentric Molecules’ progressive sortiment. Produkterne er skabt efter få indbydende nøgleord, som rå sensualitet og forførende radikalisme. Du vil med garanti skille dig ud fra mængden af folk, der alle dufter af den samme traditionelle parfume. Med disse kvalitetsparfumer kan du roligt sende dine egne og din omgangskreds’ duftsanser på noget af en rejse.Gør ligesom Escentric Molecules og lad din duft være dit statement. Hver af parfumerne er en del af den nye revolution af parfumer med disse unikke forførende dufte. Du bestemmer selv, hvad du og din duft skal sige om dig.

  Tal serien forfører dine sanser

  Escentric Molecules er kendt for at skabe innovative duft-auraer, dette stof kaldes daligt for Iso E Super, ikke det mest forførende eller sensuelle navn - men ikke desto mindre er det der der har gjort Escentric Molecules talserien til noget helt særligt. Tal-serien fra Escentic kører fra 01, 02 og til 03, hvor 01 er med 65% Iso E Super og har derfor den højeste værdi i tal serien. Talserien fra Esecentric har taget verden med storm med deres forførende og innovative dufte og parfumer til kvinder, man betegner således tal serien i formen: Hvad Molecule 01 gjorde for ISO ESuper og Molecule 02 gjorde for Ambroxan, gør Molecule 03 det for Vetiveryle Acetat.