FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   50 dages gratis retur   •   1-2 dages levering
Stylepit

DKNY

1 stk
1 stk
  DKNY bh med bøjle
  DKNYLONGLINE UNLINED DEM 314,95 kr 449,95 kr -30%
  • Størrelser på lager
   70B

  Skønt undertøj og lingeri fra DKNY

  DKNY er ikke kun luksus tøj, accessories og parfumer. DKNY er også skønt lingeri du kan forkæle dig selv med, og ikke mindst din partner. Alle ved at lækkert undertøj er med til at sikre at din selvbevidsthed lige får et nøk op, det at vide at man har noget sexet og lækkert lingeri på, under klæderne er med til at give selvtilliden det sidste boost. Donna Karen har været eskperter til at producere og designe lækkert og elegant undertøj, uanset smag og behag. Donna Karans trusser og BH'er er kendt for stilrent design i lækre pasforme og kvaliteter til enhver kvindekrop.

  Internationalt modehus i over 30 år

  DKNY så første gang dagens lys i 1985 ved fremvisningen af sin efterårskollektion og har sit navn fra grundlæggeren Donna Karans initialer og forkortelsen for New York, hvor mærket stadig har sin base i dag. Donna Karen havde allerede en masse erfaring fra sit tidligere arbejde som chefdesigner for Anne Klein, da hun begyndte at designe på egen hånd. Hun har sørget for, at mærket har opnået international succes og der er i dag etableret 70 butikker rundt om i verden til glæde for mange tusinde kvinder. De tidligste kollektioner var fokuseret på tøj til moderne kvinder, men senere er der blevet introduceret sortimenter til mænd, børn og også til yngre kvinder til en mere overkommelige priser. Mærket har også opnået stor succes med sit store udvalg af accessories- og parfumekollektioner. Dette viser et engagement og en kundeforståelse på et yderst højt niveau, og det er i dette, man finder grunden til den succes, som modehuset har haft i over 30 år. Donna Karan New York har ingen planer om at sætte farten ned!

  Et stykke af New York hvor end du er

  Vidste du, at designeren bag mærket, Donna Karen, har udtalt, at design er en endeløs udfordring, hvor komfort og luksus skal kombineres med funktionalitet og en lyst efter varen? Det er med denne vision, at mærket har opnået sin enorme succes, med fokus på praktisk komfort, men med et skarpt øje for ønskeligt design i verdensklasse. Med luksusvarer fra DKNY kan du udfolde din egne personlige stil med feminine detaljer. Her hos STYLEPIT er der rig mulighed for at tage et stykke af New York med dig og opleve følelsen af storbyen, hvor end du er. De unikke godter fra mærket er designet til at give dig velvære, og på grund af den gode kvalitet på DKNY undertøj, parfumer og accessories vil dine køb kunne holde længe, så du kan få mest muligt ud af dem.