Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Dickies

48 stk
48 af 18455 stk
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -25%
  -30%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -60%
  -25%
  -20%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%

  Tøj der passer til alle formål

  Dickies har produceret beklædningsgenstande, der emmer af kvalitet og styrke, siden dets etablering som Williamson-Dickie i 1922, hvor det hovedsageligt fremstillede arbejdstøj. Siden begyndelsen har brandts popularitet vokset stabilt og bredt sig ud over hjemstaten Texas’ grænser, og udvalget af tøj spænder over et langt bredere spektrum. Visionen er at skabe tøj med moderne materialer og en god pasform, der gør det nemt at arbejde og udføre ethvert tænkeligt projekt. Så hop i et par behagelige og velsiddende

  Beklædning der giver god samvittighed

  Vidste du, at vidtgående luftforurening vil påvirke produktionen af bomuld, der er at finde i en lang række beklædningsgenstande, negativt? Tænk hvis det pludselig blev umuligt at lave tøj af naturlige materialer, fordi fabrikker og enkeltpersoner i fællesskab ikke tager sig godt nok af Jorden. Dickies, som sælger mange varer fremstillet af disse naturlige, plantebaserede materialer, har en fremadtænkende miljøpolitik. Med denne politik informerer de om – og opfordrer andre producenter til – at skabe deres varer efter miljørigtige metoder, så vidt det overhovedet er muligt. Samtidig er de opmærksomme på medarbejdernes velbefindende, således at al produktion foregår under ordentlige forhold. Når du derfor skal ud og kvikke din garderobe op eller bare lige mangler et ekstra par behagelige bukser eller T-shirts, hvorfor så ikke vælge et brand, der gør noget godt for planeten? Ved at vælge Dickies, får du god samvittighed med i købet.

  Dickies jakker er fornuft kombineret med stil

  Dickies jakker, og andet tøj fra brandt, har næsten 100 år på bagen, og ikke mindst jakkerne er nærmest designet til det danske klima, selvom de stammer fra varme Texas i USA. Det amerikanske tøjbrand blev nemlig grundlagt i 1918 i staten Texas. Her etablerede de to grundlæggere, C. N. Williamson og E. E. Dickie, deres U.S. Overall Company ud fra en idé om at producere arbejdstøj af højeste kvalitet. I 1922 ændrede de navnet til Williamson-Dickie Manufactoring Company, som stadig er det officielle navn på Dickies T-shirts og poloer. I dag bruges primært kaldenavnet, Dickies, som det også fremgår af firmaets logo, og det gælder også Dickies jakker. Under 2. Verdenskrig producerede virksomheden millioner af uniformer til nationens tropper, men efter krigen vendte de tilbage til civil produktion, og sortimentet blev stærkt udvidet med blandt andet bukser som chinos, shorts og jeans og altså også Dickies jakker. Det var altså ikke længere kun arbejdstøj, der kom ud fra fabrikkerne i Texas, men også hverdagstøj til danskernes fritid og klima. Et udvalg af jakker fra brandt finder du hos STYLEPIT. Hos os finder du også mange andre produkter fra brandt som T-shirts, sweatshirts, caps, jeans, beanies og rygsække.