Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Smykker til kvinder

1 stk
1 stk
  -50%

  Guldsmykker til kvinder og eller sølv smykker tilkvinder?

  I dag er det både accepteret og endda moderne at blande sølv- og guldsmykker og derved bære begge metaller samtidig. Hvis du er modig og har lyst til at prøve et look, hvor du kombinerer sølv- og guldsmykker til kvinder, er det bare at springe ud i det. Du kan både købe smykker, der er fremstillet af både sølv og guld, men du kan også blot mikse dine yndlings smykker af guld med dine flotteste sølvsmykker. Det vigtigste er blot a tbalancere dit look, så det er tydeligt, at du bevidst har valgt at mikse metallerne. Et look kun med guldsmykker til kvinder med en enkelt ring af sølv vil ikke skabe det moderne look.

  Sådan passer du på dine smykker tilkvinder

  Smykker er oftest dyre, men de holder til gengæld i mange år, hvis du passer godt på dem og renser og plejer dem rigtigt. Jo mere du bruger dine smykker, jo oftere skal de renses. Smykker af guld kan blandt andet renses med løgsaft, hvis de er blevet matte. Sølvsmykker er mere følsomme og kræver derfor ofte at blive renset med et professionelt sølvrengøringsmiddel. Derudover er der nogle enkelte råd, du bør følge, hvis du vil forlænge dine smykkers levetid. Lad dine smykker blive i smykkeskrinet ved husarbejde, havearbejde, træning samt, når du skal i bad. Særligt forgyldte og oxyderede smykker til kvinder tåler ikke dette. Undgå desuden at lade dine smykker komme i kontakt med cremer, lotion, olier og lignende. Hvis du vil have dit guld ogsølv til at holde endnu længere, kan du med fordel opbevare dem i et foret smykkeskrin eller stof.

  STYLEPIT har et stort udvalg af de bedste smykker

  Smykker til kvinder skaber glæde, fordi vi mennesker elsker smukke ting, og smykker er bare smukke. Hvad enten det er en halskæde, en ring, øreringe eller et armbånd, så vækker det begejstring. Ikke alene hos dig selv, men helt sikkert også hos andre. Pas godt på dine smykker, så holder de længere. Læg dem evt. i et flot smykkeskrin, og dine halskæder kan pynte i en smart holder på væggen. Så glemmer du heller ikke at tage dem på, inden du skal ud ad døren om morgenen. Smykker er den helt rigtige gave til de kvinder, du holder af, ja, selv dine børn eller børnebørn vil elske at få et smart smykke. Et smykke er en gave for livet. Du kan trygt bestille dine smykker til kvinder hos STYLEPIT, vi har den bedste service. Gratis* fragt, hurtig levering og altid 50 dages returret.

  Smykker til kvinder – smykker gør dig glad

  Lige fra tidernes morgen har smykker været en vigtig del af kvinders påklædning. Engang betød smykker både status, rigdom og magt. I dag bruger vi smykker, fordi de er smarte og elegante, og de vækker beundring, specielt når de passer til det tøj, man har på. Du finder ikke et større og bedre udvalg af smykker til kvinder end hos STYLEPIT, her er simpelthen alt, hvad hjertet kan begære. Flotte halskæder, ringe og armbånd og masser af øreringe. STYLEPIT forhandler alle de kendte brands som Punk Birds, Second Female, Amust, Pieces og STYLEPIT. Pilgrim har rigtig mange smykker, som alle er testet nikkelfri, hvilket jo er en fordel for allergikere. Hos STYLEPIT finder du smykker i mange smarte farver såsom guld, multi, sølv, sort, grå, rød, gul, pink, hvid og grøn. Valget er dit.