Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Skuldertasker dame

38 stk
38 stk
  -30%
  -50%
  -60%
  -50%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -25%
  -25%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -30%
  -40%
  -60%
  -70%
  -80%
  -60%
  -50%
  -60%
  -70%

  Skuldertasker til kvinder – opbevaring og trend

  En skuldertaske er egnet til opbevaring af større eller mindre genstande, og den er oftest lavet af mere eller mindre fleksibelt materiale. Man ønsker gerne, at ens taske skal være rummelig og praktisk, men også trendy og pæn. Da man for over 1000 år siden begyndte at producere tasker, tænkte man ikke på udseendet, men på funktionaliteten. De var mest beregnet til at transportere mad og andre småting. I 1800-tallet begyndte kvinder at tage en skuldertaske med sig, hver gang de forlod deres hjem, fordi de havde brug for opbevaring til alle deres småting. På den tid så man ingen mænd gå med skuldertasker, men det gør man til gengæld i dag. I det 21. århundrede er skuldertasker til kvinder blevet en del af kvinders påklædning, og de fleste kvinder har ikke bare en, men flere at vælge imellem.

  Find din favorit blandt de mange skuldertasker

  Der er intet så feminint som en fin taske. Særligt skuldertasker er perfekte, for så kan du have alle dine ting med på farten og altid have det, du mangler, lige ved hånden. Udvalget af skuldertasker til kvinder er nærmest uendeligt her på Stylepit. Vælg mellem et hav af brands, modeller, materialer og ikke mindst farver. En uskreven regel siger, at man ikke kan have for mange tasker. Klik dig derfor igennem det store udvalg af skulder tasker og find din favorit(ter). Tasker er også et perfekt gaveønske, så falder du over en, der ikke skal i kurven med det samme, kan du med fordel skrive den på ønskesedlen. Det er nemt og ligetil at shoppe på Stylepit, så sig bare det videre til venner og familie. Day, Adax og Tiger of Sweden er blot nogle af de brands, du finder her hos Stylepit.

  Shop din nye skuldertaske her

  Som sagt er udvalget af skuldertasker til damer enormt. Gå efter en skuldertaske i læder, hvis du vil have en taske, der kan holde sæson efter sæson. Læder har den fordel, at det kun bliver pænere med tiden. Vælg en sort skuldertaske, hvis du vil være sikker på at investere i en taske, der kan passe til alt i din graderobe. Er du lidt mere modig og ønsker at skille dig ud fra mængden, kan du vælge en lille skuldertaske i farvet skind, der med garanti vil vække opsigt. Er budgettet ikke til ægte skind, finder du heldigvis også flere billige skuldertasker. Gå efter imiteret skind eller et helt andet materiale som nylon eller stof, hvor du også finder mange fine tasker. Hos Stylepit finder du små og store skuldertasker for enhver smag. God fornøjelse med at finde din favorit blandt de mange populære brands.