Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Skind- og læderjakker til kvinder

16 stk
16 stk
  -25%
  -40%
  -20%
  -25%
  -25%

  Fra punk-trend til klassisk, en læderjakke til kvinder er et must have

  En læderjakke er en jakke produceret af skind. I 70'erne blev læderjakkerne forbundet med punkerkulturen sammen med de hullede bukser, det aggressive look og den heftige makeup, som man var iført, hvis man hørte til punkerne. I mange år har man også forbundet læderjakken med farlige rockere på store motorcykler med store logoer bag på jakken. Samtidig har rock-stjernerne siden tidernes morgen båret læderjakken og skabt en trend. Særligt rock/punk-bandet The Ramones gjorde læderjakken in og siden musikere som Slash og det danske band Go Go Berlin. Selvom man nok forbinder punk og rock med mænd, var kvinderne selvfølgelig med på moden, og en læderjakke til kvinder er ikke svær at finde i dag. Du kan finder diverse modeller af læderjakke til kvinder, uanset hvilken type du er. En læderjakke kan jo også sagtens sammensættes med et feminint look som en kjole, bare for at skabe noget råt.

  Den uundværlige skindjakke

  Vejen til den perfekte garderobe synes for de fleste lang. Er din basisgarderobe komplet, er du dog nået langt. En skindjakke til damer er et uundværligt stykke tøj i en kvindes basisgarderobe. Med en skindjakke som dame kan du på ingen tid opgradere dit måske lidt kedelige hverdagsoutfit. Samtidig kan du med en skindjakke nemt gøre din pæne kjole eller bluse mere rå. Skindjakker til kvinder er altså den perfekte made, hvorpå du kan tilføre det resterende af dit tøj kant. Hos STYLEPIT.dk finder du skindjakker til damer i mange farver, kvaliteter og modeller – også til priser, som ikke vælter dit budget. Hos os føres skindjakker til kvinder fra brands som Sisters Point, PULZ, Gestuz, VILA og mange flere. Du har hos os også muligheden for at vælge en imiteret læderjakke, hvis du ønsker en billig læderjakke. Vi har et stort udvalg i skindjakker til kvinder fra brandt “ONLY” i imiteret skind, der til forveksling ligner ægte skind. En imiteret læderjakke fra ONLY fås fra 299,75 danske kroner. Er du på udkig efter en skindjakke i høj kvalitet til en overkommelige pris, der kan bruges i mange år, finder du på STYLEPIT.dk skindjakker til kvinder fra brandt “Rock’n’ Blue”, der producerer skindjakker i højkvalitetslæder i moderne snit og farver.

  Skindjakkens lange historie

  Skindjakker til kvinder har ikke altid været et almindeligt syn i gadebilledet. Tendensen med skindjakker startede i 50’erne blandt samfundets unge fyre, som iklædte sig skind jakker og stramme jeans til stor forargelse blandt den ældre generation, som forbandt stilen med ballade. Du har sikkert set filmen Grease, hvor læderjakker til kvinder og til mænd er en del af både filmens og ungdomskulturens signatur. I 70’erne dukkede skindjakken op igen i punkerkulturen sammen med hullede bukser og dyster make-up. Læderjakken blev også I mange år forbundet med rockerkulturen og naturligvis med de store rockstjerner, som bar skindjakken og gjorde den til en trend. Siden da har skindjakker til kvinder været en fast del af modebilledet.

  Skindjakker til kvinder i alle regnbuens farver

  Når du skal vælge skindjakke som dame, bør du gøre dig nogle overvejelser om farven. Er det din første skindjakke, ønsker du måske, at den passer til så meget som muligt af din resterende garderobe. I så fald er en sort skindjakke et godt bud på en alsidig skindjakke til damer. Måske har du allerede en eller flere skindjakker i sort og er derfor på udkig efter en skindjakke, der kan tilføre endnu mere kant og personlighed til din garderobe. Mange kvinder i dag ejer allerede en skindjakke i sort, og hvis du er en af dem, bør du overveje, om din næste skindjakke skal være grå, brun eller måske rød eller grøn. I dag er det kun fantasien, der sætter grænser for udvalget af farver i skindjakker til kvinder. På STYLEPIT.com finder du skindjakker til kvinder i bl.a. rosa, grå, petroleumsgrøn og brun. Mange kvinder vælger i dag at supplere deres skindjakke i sort med en skindjakke til kvinder i grå eller brun. Skindjakker i disse farver passer ligesom skindjakker i sort til alting, men fremstår mindre rå og kontrastfyldte. Med skindjakker i disse farver opnår du et mildere og mere kvindeligt udtryk i din stil. Desuden matcher en læderjakke i cognacbrun perfekt med dine klassiske blå jeans.

  Den rigtige model på din skindjakke som dame

  Skindjakker til damer kommer i adskillige farver, og det samme gør sig gældende for modellerne. De fleste kender skindjakken som ”biker”-jakken med det kantede, rå look. Ønsker du en mere klassisk og nedtonet skindjakke som kvinde, kan du på STYLEPIT.dk vælge blandt mange skindjakker til kvinder uden hverken bælte eller revers for et mere feminint udtryk. De fleste skindjakker til damer skærer en anelse under taljen og klæder netop derfor de fleste kropstyper. Vælger du en skindjakke som dame i ægte skind, er du garanteret en alsidig jakke, der kan holde dig varm til både forår og efterår. Til sommer ønsker du måske en lettere jakke, du kan bære over din lyse sommerkjole. Her kan du med fordel vælge en imiteret læderjakke. Hos STYLEPIT.dk har vi både skindjakker til damer i ægte skind og i imiteret læder. Umiddelbart vil du måske ikke bære en skindjakke til kvinder i vinterens kolde måneder, men skindjakker til kvinder kan sagtens bruge om vinteren. Vælg en rå bikerjakke i skind med plysfor, og du er garanteret at holde varmen. Du kan også vælge en læderjakke til kvinder i en længere model eller tilsætte din klassiske læderjakke en pelsfrakke eller pelsvest for at tilføre ekstra lag og varme til dit outfit.

  Sådan styler du din skindjakke til kvinder

  Læderjakker til kvinder kan styles med stort set alt. Spørgsmålet er, hvilket look, du ønsker at opnå, og i hvilken anledning skindjakken skal tages i brug. Skal din skindjakke i sort bruges til hverdag, kan du matche den med dine yndlingsjeans og en hvid t-shirt for et afslappet, men stadig stilstikkert look. Bind en ternet skjorte om taljen for at tilføre farve og fremhæve dine kvindelige former. På en kold efterårsdag kan du bære jakken med en lun striktrøje og et oversize halstørklæde i uld. En skindjakke som dame kan også tilsættes en kjole i en feminin farve som beige eller rosa for et mere kvindeligt og romantisk outfit. Ønsker du at bruge din skindjakke til aften, er det kun fantasien, der sætter grænser. Match jakken med bukser i skind for et råt og kantet udseende og tilfør et par høje stiletter for en feminin silhuet. Er din stil mere nedtonet og sofistikeret, kan skindjakker til kvinder også styles med en blondekjole og en elegant pumpsko. Tilsæt smykker og en taske for at understrege din egen personlige stil. En skindjakke er supernem at style – også om sommeren. En skindjakke i sort skaber kontrast i dit ellers lyse og romantiske sommeroutfit og går både til korte kjoler, shorts og nederdele. En skindjakke i en lys farve som beige kan bruges til at skabe det moderne sommerlook i tone-i-tone-farver.