Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Overgangsjakker

360 stk
360 stk
  -30%
  -24%
  -40%
  -30%
  -30%
  -25%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -25%
  -70%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -70%
  -50%

  Nyd efterårets charme med en overgangsjakke til dame

  Der er en bestemt charme og skønhed over alle de danske årstider, og hvis du sørger for at være klædt rigtigt på, kan du roligt nyde alle årstiderne og alt deres charme. Efteråret kalder på lange gåture i skoven eller på gågaden i selskab med en god veninde og med en café latte eller varm chokolade til at varme hænderne på.

  Det behøver hverken at være praktisk, kedeligt eller grimt at være klædt varmt på til en gåtur på strøget. Tværtimod er efteråret en af de årstider, hvor man kan klæde sig absolut mest tjekket og fashionabelt på. Hvis du tænker lag-på-lag og køber en overgangsjakke med et chic udtryk, kan du se fantastisk ud, når du slentrer ned af strøget eller gågaden i dit lokalområde.

  De uundværlige overgangsjakker til damer: Kom varm og chic igennem forårets og efterårets svingende vejr

  En overgangsjakke er næsten uundværlig i et land som Danmark, hvor både forårs- og efterårsvejret, og den passende påklædning og styling dertil, kan være svær at finde ud af. Den ene dag er det bidende koldt, vådt og blæsende, mens det næste dag kan være solrigt og lunt.

  Særligt hvis du færdes udenfor i de kolde morgentimer eller senere eftermiddags- og aftentimer i, vil du uundgåeligt have brug for en god overgangsjakke i forårs- og efterårsmånederne. I morgentimerne er det koldt indtil solen bryder igennem disen og får temperaturene til at stige, ligesom det lynhurtigt vil blive koldt, når solen går ned, og mørket begynder at falde på.

  Tag et kig på Stylepits store udvalg af overgangsjakker til kvinder, og find din nye overgangsjakke til Stylepits skarpe priser. Så er du godt klædt på til de skiftende årstider.

  Klassisk trend: Lag-på-lag med overgangsjakker til kvinder

  Oversized overgangsjakker til damer giver dig mulighed for at style lag-på-lag. Selvom trends kommer og går, går du aldrig rigtigt galt i byen med lag-på-lag. Lag-på-lag er nemlig altid et af efterårets klassiske trends, og du kan skabe utallige kombinationer og udtryk med de samme styles, når du styler i flere lag.

  På de kolde efterårsdage kan du have en strik på under din overgangsjakke. På de lunere forårsdage kan du nøjes med din overgangsjakke og en tynd bluse. Hvis du begiver dig ud på en af forårets eller efterårets særligt kolde dage, kan du også style din overgangsjakke til dame med et tørklæde, en hue og et par handsker.

  Du kan med fordel investere i en lettere overgangsjakke til dame. Du kan nemlig gøre dit samlede outfit lidt ekstra varmt ved at tilføje endnu et lag på de ekstra kolde dage, ligesom du kan tage et eller flere lag af, hvis du render ind i en lidt lunere dag.

  Du kan finde oversized overgangsjakker til dame med både et klassisk, råt og sporty look hos Stylepit. Find en overgangsjakke, der passer til din øvrige stil. Selvom kalenderen ikke siger sommer, opholder vi os stadig meget udendørs, og derfor er din overgangsjakke til dame det første og primære folk ser, når du opholder dig udenfor.

  Lag-på-lag: Forskellige udtryk med ét item

  Lag-på-lag har endnu den fordel, nemlig at du kan kreere et utal af forskellige looks og udtryk med blot ét item. Din overgangsjakke kan den ene dag se afslappet og søndagscool ud, hvis du styler den med et par denim jeans, en hoodie og et par sneaks. Næste dag kan samme overgangsjakke have et mere klassisk touch, hvis du styler den med et par høje støvler, et par vidde bukser, en smuk strik og masser af smykker.

  Hvis du vælger at style lag-på-lag, kan du lade din overgangsjakke til dame stå åbent selv på køligere dage. Det giver et mere afslappet og cool look, hvorimod en lukket overgangsjakke måske endda med et bindebånd i taljen giver et mere sofistikeret og business-like look.

  Både foråret og efteråret indbyder til et hav af aktiviteter, fordi det er årstider, hvor man både kan opholde sig indendørs og udendørs. Det er særligt en god idé at style lag-på-lag på de dage, hvor du har skiftende indendørs og udendørs aktiviteter.

  Det kan for eksempel være på en shoppingtur, hvor du opholder dig meget udendørs, når du går fra forretning til forretning, og derfor gerne vil være pakket tilstrækkeligt ind. Hvis du senere skal holde pause fra shoppingen og spise en bid mad på en café, er det derimod rart at kunne tage et eller flere lag af, når du opholder dig inde på caféen.

  Praktisk men chic

  Du kan sagtens være praktisk og chic på samme tid med en overgangsjakke. En overgangsjakke tjener selvfølgelig et praktisk formål, og måske har du endda også et praktisk behov for, at overgangsjakken skal kunne noget helt bestemt.

  Hvis du har tendens til let at fryse, eller hvis du opholder dig udenfor i længere tidsperioder ad gangen, er en lang overgangsjakke til dame praktisk. Den lange overgangsjakke hjælper med at holde varmen og holder også den nederste del af kroppen varm. En lang overgangsjakke kan sagtens være chic, hvis du vælger en quiltet model, en længere uldfrakke med taljebånd, eller hvis du vælger en lang model i det populære teddy-look.

  Hvis du har behov for at skrue ekstra op for varmen, kan en overgangsjakke med hætte til dame eller en overgangsjakke til dame med dun give ekstra varme.

  Det danske vejr byder desværre ofte på regn, og derfor kan en vandtæt overgangsjakke til dame også være særdeles praktisk i et land som Danmark. En regnjakke behøver hverken at være grim eller kold. Du kan sagtens finde vandtætte overgangsjakker, der både er flotte og hjælper dig til at holde varmen.

  Tag et kig på Stylepits store udvalg, hvis du er på jagt efter en overgangsjakke med helt specifikke praktiske egenskaber som samtidigt også skal være chic.

  Match din overgangsjakke til dame med din øvrige stil

  En overgangsjakke tjener et praktisk formål, men den skal ikke kun være praktisk. Den skal også passe til dig og din stil, og så skal du åbenlyst synes, den er pæn. Du bruger nemlig en overgangsjakke meget mere, end du bruger så meget andet af dit tøj. Ofte vil din overgangsjakke være din go-to i både foråret og efteråret, og måske endda også på sommeraftener, hvor solens stråler ikke længere kan holde dig varm.

  Det er derfor altid vigtigt at tænke sig lidt ekstra om, når man investerer i en jakke. I modsætning til en trøje eller et par bukser, som du skiftet fra dag til dag, vil din jakke ofte følge dig de fleste af ugens dage. En jakke er derudover også altid synlig, når du opholder dig udendørs.

  Tænk over, hvordan du ellers går klædt, når du skal købe din overgangsjakke. Kan du bedst lide at gå i sneakers og have et mere friskt og sporty look, kan din overgangsjakke med fordel matche dette look i sit udtryk. Er du derimod mere til støvler og et mere klassisk look, kan du matche din overgangsjakke med dette udtryk.

  Det kan selvfølgelig også være cool at mikse flere stilarter i ét udtryk. Alternativt kan du med fordel have to eller flere overgangsjakker hængende i skabet, så du har noget til ethvert outfit. Du har måske set dig lun på en flot overgangsjakke til dame i grøn, men ved samtidig godt, at den ikke passer til ethvert outfit. I så fald kan du måske shoppe både den grønne og en klassisk sort.

  Med et par støvler, en lækker overgangsjakke, en smuk strik og en kop kaffe i hånden, er du klar til at shoppe og vindueskigge på strøget eller i gågaden i den by, du bor i. Et sådant outfit er også oplagt til en eftermiddag i naturlige omgivelser eller til en lang gåtur med en veninde.

  Brands: Shop dine favoritbrands hos Stylepit

  Hos Stylepit finder du alle de bedste brands. Du finder både de populære high-street-brands, ligesom du finder de mere eksklusive brands. Der er derfor lidt til enhver smag og enhver økonomi hos Stylepit.

  Du kan også shoppe nyheder fra dit favoritbrand hos Stylepit. Kig efter de lille mærkninger på varerne på webshoppen. Ved hjælp af filteret kan du sortere udvalget således, at du kun ser nye styles og nyheder. Funktionen er særligt oplagt for dig, hvis du er på jagt efter sæsonens nyeste trends, eller hvis du er på jagt efter en helt specifik overgangsjakke til dame, som dit favoritbrand har lanceret i år.

  Hvis du er på jagt efter et specifikt brand, kan du bruge filterfunktionen i toppen af siden og vælge de mærker, som du er interesseret i. Så slipper du for at gennemgå alle de brands, du ikke har interesse i.

  Hos Stylepit anbefaler vi dog, at du tager et kig på alle brands. Måske bliver du opmærksom på en overgangsjakke til dame hos et brand, du normalt ikke shopper hos, eller som du måske ikke kender. Det er altid sundt og sjovt at udvide sin horisont. Også når det kommer til shopping.

  Shop en overgangsjakke til dame på tilbud

  Hos Stylepit er der også mulighed for at købe en billig overgangsjakke til dame. I Stylepits udvalg af overgangsjakker til kvinder, kan du nemlig også finde flere eksempler på en overgangsjakke til dame på tilbud. Hos Stylepit er der derfor altid mulighed for at shoppe items og styles af god kvalitet, uanset hvad dit budget er.

  Kig efter de gule mærkninger på webshoppen, der angiver, at en overgangsjakke til dame er på udsalg. Du kan se på den gule mærkning, hvor meget en vare procentmæssigt er sat ned. Du har selvfølgelig samme mulighed for at returnere en overgangsjakke til dame på tilbud, som hvis du havde købt en vare til fuld pris.

  Hvis du køber en klassisk overgangsjakke med et stilrent look, kan du sagtens genbruge din overgangsjakke sæson efter sæson. Særligt hvis du køber en overgangsjakke til dame af god kvalitet. Derfor kan du også sagtens købe en overgangsjakke til dame på udsalg, selvom den er fra en tidligere kollektion. Nogle gange kan en overgangsjakke også være på udsalg, fordi der kun er få størrelser tilbage.

  Dameovergangsjakke til alle kvinder og størrelser

  Hos Stylepits store udvalg finder du en dameovergangsjakke til alle kvinder uanset størrelse. Stylepit forhandler overgangsjakker til kvinder fra størrelse XXS og op til XXXL. Hos Stylepit kan alle kvinder shoppe tøj og for eksempel en overgangsjakke, som de føler sig tilpas i og som desuden er trendy og cool.

  Brug filteret i toppen af siden til at sortere i det store udvalg, så du kun ser de styles, der forhandles i den størrelse, du skal bruge.

  Du kan kigge efter PlusSize-mærkningen på siden, hvis du er særligt interesseret i at se Stylepits udvalg af PlusSize-overgangsjakker. De fleste PlusSize-styles forhandles op til størrelse 52.

  Shop en overgangsjakke til kvinder med omtanke for miljø

  I disse år bliver flere og flere danskere optaget af at ændre vaner og forbrugsmønstre til gavn for klimaet. Det støtter Stylepit selvfølgelig op om, og hos Stylepit får du mulighed for at værne om miljøet og træffe bevidste valg.

  Hos Stylepit finder du bæredygtige styles og items. Kig efter den grønne mærkning på webshoppen, der angiver, at en vare er bæredygtig. Det er uundgåeligt, at man indimellem får behov for at købe nye ting, og særligt når det kommer til overtøj, er det nødvendigt at være godt klædt på. Hvis du kigger efter den grønne mærkning på webshoppen, kan du sagtens forene din materielle behov og dine værdier og holdninger til klima og miljø.