Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Knickers til kvinder

33 stk
33 stk
  -60%
  -70%
  -50%
  -25%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -60%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%

  Knickers til kvinder – til sport og fritid

  Knickers til kvinder er blevet populære, og de er specielt populære blandt hiphoppere, men selvfølgelig bliver de brugt af alle slags kvinder verden over. De blev først set i 1860'erne, hvor de blev brugt som fritidstøj og til sportsbrug. De er knælange, altså længere end shorts, hvilket er en fordel i de nordlige lande som vores. Og de er kortere end bukser, hvilket gør dem brugbare på varme sommerdage. Specielt her i Danmark bliver der sat pris på dem, fordi de varmer knæet i modsætning til shorts, som udsætter knæet for skader, da det bliver nedkølet af udendørstemperaturen, i hvert fald i foråret og efteråret. Knickers til kvinder giver et afslappet og sporty look, som altid er dejligt, når man ikke føler for at have det fineste, strammeste tøj på. Så på en doven lørdag eller måske også i skole eller til træning eller sport, kan du altid bruge knickers til kvinder som en løsning.

  Piratbukser og haremsbukser til kvinder

  Kært barn har mange navne, det samme gælder for knickers til kvinder. Haremsbukser og piratbukser er to af disse navne der dækker under for knickers. Navnet haremsbukser stammer fra termet "harem", harem var i følge den arabiske og tyrkiske kultur et helligt sted for kvinder, hvor der var adgang forbudt for mænd. Kvinderne bar typisk løssiddende bukser med en lav talje, men med en elastik forneden der sikrede at bukserne sad fast og der ikke var mulighed for at kigge nede fra og op i bukserne. Historien for piratbukserne er en smule anderledes, piratbukserne kommer fra sagaen og legenden om datidens piratbukser på de syv verdenshave. Under de tropiske himmelstrøg, var det vigtigt for piraterne at bære tøj der var køligt, men samtidig praktisk til at befærde sig på et stort skib. Hos STYLEPIT har vi et stort udvalg af denne korte buksemodel, der i nutiden passer perfekt til afslapning på sofaen, men også kan mixes op til smartere anledninger mede en smart top, skjorte eller blazer.

  Capribukser til den smarte kvinde

  3 4 bukser til kvinder fåes i mange forskellige pasformer og kvaliteter. Capribukser, også kendt som 3 4 bukser, er en fast del af enhver kvindes garderobe. Det er kun modellen der afgør, hvilken slags der er en del af garderoben, Capro bukser fåes nemlig et et væld af pasformer og kvaliteter, fra de helt løssidende med brede ben hele vejen igennem, til haremsbukserne der er løssidende med lavtalje, til de klassiske i bomuld eller denim der sidder tæt. Dertil kommer et hav af forkskellige farver og mønstre, vi ved hvor vigtigt det er med mange valgmuligheder i en kvindes garderobe og derfor sikrer vi sæson efter sæson, at du kan finde et stort udvalg af 3 4 bukser og capribukser. capribukser kan bruges sæson efter sæson, og kan styles netop som du ønsker dit look - gå efter det sommerlige og mix med et par lette sko eller espadrillos, eller hop i et par smarte stilletter og få et elegant og smart look til festen.