Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Huer og pandebånd til kvinder

49 stk
49 stk
  -25%
  -30%

  Varme og moderigtige huer til kvinder – helt uundværligt i de kolde tider

  I visse situationer er det vigtigt, at kunne holde hovedet koldt, men når vi går de kolde tider i møde og elementerne raser, er det vigtigt at holde hovedet varmt. Meget lave temperaturer vil medføre et stort varmetab fra hovedet, hvilket kan nedkøle hele kroppen. Du har måske prøvet at bevæge dig udenfor i frostgrader uden hovedpåklædning og kender allerede den ubehagelige følelse af bidende kulde mod panden. Der er derfor praktiske årsager til at gå med hue, men det heller ikke lige meget hvordan huen ser ud. Når vi vælger de accessories vi går med, er vi med til at understrege hvem vi er og hvilket humør vi er i – også når det gælder huer til kvinder. Derfor har vi hos STYLEPIT et væld af praktiske og moderigtige huer til kvinder i alverdens designs og farver så du nemt kan finde den helt rigtige hue, der passer præcis til din stil og dine behov.

  Pandebånd til alle temperaturer

  Hos STYLEPIT findes pandebånd til kvinder i mange forskellige farver og materialer. Du finder de søde flettede pandebånd eller de mere neutrale glatte pandebånd. Uanset om man skal på skitur og har brug for et varmt, holdbart pandebånd, eller om man bare gerne vil se sød og feminin ud i den danske vinter, så finder du dem, du har brug for, hos os, til alle slags vintre og temperaturer. I dag bruger rigtig mange sportsfolk pandebånd for at holde hår og sved væk fra øjnene, og det er jo ganske genialt. De bruges af både mænd og kvinder. Af mænd, fordi de som regel har større svedproduktion end kvinder og derfor har problemer med sved i øjnene, og af kvinder ofte for at undgå at få sit lange hår i øjnene og i munden. Hos STYLEPIT finder du pandebånd i brands som Seeberger, Superdry, Hummel Fashion, Pieces, Wow A-Head og Peak Performance. Når du køber pandebånd til kvinder hos STYLEPIT, får du gratis* fragt og bytte og 50 dages returret.

  Pandebånd til kvinder, der varmer ørerne uden at ødelægge frisuren

  Når du skal have varmet ørerne i vinterkulden, og du ikke orker en hue, som ødelægger frisuren fuldstændigt, så er et flot og sødt pandebånd til kvinder en genial løsning. Tilbage i 1960'erne, hvor hippierne var en del af ungdomsoprøret, så man ofte en hippie med langt hængehår med et pandebånd omkring panden. Så pandebåndet er ikke bare en beklædningsgenstand, men også et stykke kultur i Danmark. Man ser mange forskellige slags pandebånd til kvinder i dag, fordi de egentlig er så geniale. Du finder de mere gammeldags pandebånd, som blev brugt til at holde håret væk fra ansigtet og øjnene. Så finder du sportspandebånd, som forhindrer sved i at løbe ned i øjnene og samtidig holder håret væk fra ansigtet. Og endelig finder du de mere moderne pandebånd, som bruges i stedet for huer om vinteren til at varme ørerne.