FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   50 dages gratis retur   •   1-2 dages levering
Stylepit

Halskæder til kvinder

17 stk
17 stk
  Pilgrim Emmeline halskæde - sølv
  Pilgrim Jenifer halskæder - sølv
  Dyrberg/Kern Ulrika halskæde - guld
  Dyrberg/Kern Vidal halskæde - sølv
  Dyrberg/Kern Vidal halskæde - guld
  Pilgrim Cam halskæde - sølv
  Pilgrim Edina halskæde - guld
  Pilgrim Emmeline halskæder - guld
  Pilgrim Valeria halskæde - Grøn
  Pilgrim Valeria halskæde - Gul
  Pilgrim Jenifer halskæder - guld
  Dyrberg/Kern Ette halskæde - sølv
  Dyrberg/Kern Ezell Shiny Silver halskæde - sølv
  Dyrberg/Kern Ezell Shiny Gold halskæde - guld
  Dyrberg/Kern Glaze halskæde - Hvid
  Dyrberg/Kern Glaze halskæde - Grøn
  Dyrberg/Kern Ausa halskæde - guld

  Føl dig feminin og elegant med halskæder til kvinder

  Halskæder til kvinder er meget mere end enkle og korte kæder. Skab et statement med store halskæder, der med garanti vil vække opsigt. Brug dem til en sort cocktailkjole og skab fokus på halskæden. På Stylepit kan du altid finde billige halskæder og på den måde eksperimentere med trends og tendenser inden for smykker som for eksempel med en statement-halskæde. Hvis dit tøj er enkelt og afslappet, kan du nemt pifte det op med en lang halskæde. Vælg en læder halskæde for et autentisk look eller skab kontraster til en sort bluse med en lang guldhalskæde. Mulighederne er mange. Du kan også investere i halskæder med vedhæng. Netop nu er det meget moderne med en kort halskæde med et personligt vedhæng som et bogstav eller et symbol fra eksempelvis Erbs Denmark. Disse halskæder er også oplagte som gave til en veninde, søster eller mor.

  Hos os finder du et stort udvalg af tasker

  En taske er en nødvendig del af enhver kvindes garderobe, men lige så individuelle som vi er i vores stil, lige så individuelt er vores behov, når vi snakker om tasker til kvinder. Når du skal finde en ny taske, er det derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om størrelsen, rummeligheden, materialet og selvfølgelig udseendet. Måske har du i forvejen et favoritmærke, som designer tasker lige efter dit behov, eller måske har du mod på at prøve en ny og anderledes model, end du har haft tidligere. Uanset hvad, så har vi hos STYLEPIT samlet et lækkert udvalg af tasker til kvinder. Vi forhandler tasker fra nogle af verdens førende producenter, men til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Husk at der er gratis* fragt og bytte samt 50 dages fuld returret på hele din bestilling, når du handler hos os.

  Stilrene og moderne tasker til kvinder

  Tasker til kvinder kommer i utallige størrelser og modeller. Derfor kan du tillade dig, at stille meget specifikke krav til din nye taske. Skal stroppen være lang eller kort? Skal den være ruminddelt? Hvis du skal have din taske med på cyklen, så er det en god ide at gå udenom skindtasker og vælge et syntetisk materiale, da det er mere modstandsdygtigt overfor vejret. Skal tasken være til hverdagsbrug eller kun til pænere brug, så stiller det nogle krav til holdbarheden. En hverdagstaske skal selvfølgelig kunne holde til det slid, som naturligt medfølger. Vi forhandler tasker af høj kvalitet fra alverdens brands, både til hverdag og fest, så du kan være sikker på at finde en taske i høj kvalitet, der passer til netop dit behov. Vi har også et stort udvalg af rygsække og rejsetakser, så lad dig blot inspirere af det store sortiment.