Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Gummistøvler til kvinder

40 stk
40 stk
  -25%
  -50%
  -30%
  -30%
  -25%
  -50%

  Gummistøvler til kvinder til hverdagsbrug

  Gummistøvler bliver produceret af gummi eller pvc-plast, som beskytter fødderne mod vand, sne og slud, og indersiden produceres oftest af tyndt tekstil. Metoden til at producere faste gummiprodukter af naturgummi blev opdaget i 1839, og i 1852 købte Hiram Hutchinson rettighederne til at bruge metoden og producere gummistøvler med den. Han rejste til Frankrig og startede firmaet 'Aigle', som skulle producere fodtøj i gummi. I dag produceres gummistøvler i mange forskellige farver og længder og til mange forskellige formål, og hos STYLEPIT finder du et stort udvalg. Gummistøvler til kvinder er i dag blevet et modefænomen og bruges af mange kvinder til hverdagsbrug og på mange af årets måneder, specielt i Danmark og de andre nordlige lande, hvor sne og regn er en del af hverdagen, ikke bare om vinteren, men også om foråret og i efteråret.

  Lækre gummistøvler – så kan du tage kampen op mod regnen

  I dag kan du finde gummistøvler til kvinder, der både favner funktionalitet og lækkert design. Producenter som Tretorn og Ilse Jacobsen har bevist, at man sagtens kan gøre denne type fodtøj moderigtig ved at tilføje detaljer som snøre, smukt design og flotte farver. Designet er også mere feminint, nogle har endda høj hæl! Du kan også få både lange og korte modeller, alt efter hvad tøjstil du ønsker at sætte dem sammen med. Hos STYLEPIT kan du nu vælge mellem et stort udvalg fra mange forskellige brands, både fra Ilse Jacobsen, Dr. Martens, Hummel, Tretorn, Lola Ramona, Viking og mange flere. Så er du klar til at tage kampen op mod regnen! Når du handler hos os, får du hurtig levering, gratis* fragt og 50 dages returret. Vi bytter også gerne til en anden størrelse, hvis dette bliver nødvendigt.

  Moderigtige gummistøvler til kvinder

  Vi kender det alle – man er på vej ud af døren, og pludselig begynder det at styrte ned. Det danske klima kan mildest talt være lidt af en udfordring, hvis man gerne vil klæde sig smart og moderigtigt. Heldigvis er gummistøvler ikke længere lig med stort, grimt og kikset fodtøj. Faktisk er der gået mode i at designe smarte, feminine gummistøvler til kvinder, som let kan kombineres med hverdagsgaderoben. Det gælder om at klæde sig på efter vejret, for der findes ikke noget værre end at gå rundt en hel dag med våde, kolde fødder! Men der er ingen, der siger, at man skal gå på kompromis med udseendet, mens man klæder sig praktisk på. Så lige meget om du har brug for et par trendy støvler til hverdagsbrug, eller du måske skal deltage i en af dette års festivaller, så tøv ikke med at købe dine nye gummistøvler til kvinder hos STYLEPIT!