FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Armbåndsure til kvinder

1 stk
1 stk
  -50%

  Vælg det perfekte dameur til dig og dine behov

  Fordi armbåndsure ofte er en større investering, er det vigtigt, at du vælger det ur, der passer bedst til dig og din stil. Ure til damer af sølv giver et klassisk, men stadig cool look på grund af de kolde stål- og sølvtoner. Hvis du ønsker et mere sporty udtryk, kan du med fordel vælge et dameur i sølv med en sort urskive, i mens en champagnefarve skive vil give uret et feminint udtryk. Et guldfarvet dameur kan være både iøjnefaldende og glamourøst, men kan også sagtens nedtones, hvis du vælger en model, der er inspireret af det klassiske herreur. Derudover bør du se efter et dameur i guld, som har skarpe snit eller detaljer, der giver dit ur et mere råt og afslappet look. At vælge et dameur med læderrem er også blevet populært, eftersom læderet giver det ellers klassiske dame ur et cool og afslappetudtryk.

  Sådan passer du godt på designerure og dyre ure

  Når du har betalt et højt beløb for dit nye dameur, vil dunaturligvis gerne opbevare og vedligeholde det korrekt, så du opnår at få glæde af det i mange år. Har du et Quartz-ur, anbefales det at skifte batteriet hvert tredje år. Hvis du er i tvivl om urets type af batteri, og hvordan dette skiftes, bør du gå til en urforhandler, så han kan skifte batteriet for dig. Urkassen bør altid kun åbnes af en professionel. Det anbefales i øvrigt, at du tager dit dameur af om natten, da dette forlænger urets og remmens levetid.

  Ure – alle modellerne du bare må eje

  I dag er det ikke usædvanligt, at folk bruger deres smartphone som hjælpemiddel, når man de skal bruge klokkeslættet. Men ure til kvinder er ikke bare et hjælpemiddel til klokkeslættet - det er også med tiden blevet et uundværligt accessory til enhver kvindes outfit. Uanset hvilken type kvinde du er, finder du dit type armbåndsur her hos STYLEPIT. Du finder flotte designs i god kvalitet. Ure går aldrig af mode, og det er vigtigt at finde præcis det ur, som genspejler ens unikke personlighed, og som man føler sig trendy og cool med. Armbåndsuret er nemlig et smykke, som udsender signaler om det menneske, der bærer det. Hos STYLEPIT finder du blandt andre det kendte brand Triwa og brands som Komono, Pilgrim, Fossil, Citizen og NY Madison. Hos STYLEPIT får du, når du køber ure til kvinder, gratis* fragt og bytte og 50 dages returret.

  Ure til kvinder siden det 19. århundrede

  Armbåndsuret blev opfundet i midten af det 19. århundrede og var oprindeligt tiltænkt som ure til kvinder. Mænd forsøgte også at bruge uret, men det skabte ikke den største trend, fordi den blev anset som værende for feminin. Først under 1. verdenskrig blev det ekstremt populært at bære armbåndsur blandt mændene, fordi soldaterne havde meget lettere ved at se på deres håndled, når de skulle se, hvad klokken var, end at skulle stå og fumle med et lommeur. Også derfor begyndte selve hæren at udlevere armbåndsure til soldaterne. Siden hen er de dyre, populære brands taget til, og hvem vil ikke gerne kunne sige, at de ejer et Rolex- eller et Calvin Klein-ur. Ure til kvinder skal selvfølgelig passe til outfittet og gerne være prangende og unikke, og så skal de selvfølgelig være i god kvalitet, sådan at de holder i længere tid og kan bruges til forskellige lejligheder.