Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Clutch punge & tasker

1 stk
1 stk
  -50%

  Shop din næste clutch blandt førende brands

  Clutch tasker findes i et væld af materialer, farver og faconer. Vælg en lille og enkel clutch pung i skind til en sort cocktailkjole for en gennemført og elegant stil – eller gå efter en større model i ruskind eller med detaljer som lynlåse eller nitter, hvis du ønsker at skabe et mere råt look. Adax laver klassiske clutches til kvinder, hvor du er sikret smukt design og ikke mindst god kvalitet. Fra Amust finder du clutches i forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Du kan også sagtens bruge en clutch taske til hverdag, når den står på shopping på Strøget. Vælg for eksempel en stor sort clutch og brug den til en denimjakke eller en trenchcoat for et kontrastfyldt udtryk. Find din favorit clutch her, så er du klar til næste festlige lejlighed.

  Bliv ekstra lækker med moderigtige clutches eller punge

  Det faktum, at clutches & punge til kvinder er ganske uundværlige, kommer ikke som en overraskelse for de fleste kvinder. Når man skal ud af huset, har man brug for noget at have sin telefon, nøgler og nips i. En lille smart taske er praktisk på den moderigtige måde, men sparer dig også for en masse besvær. På STYLEPIT har vi clutches & punge til kvinder, som kan opfylde alle tænkelige krav. En pung skal være smart, men skal også være rummelig på samme tid. En clutch er superdejlig, fordi den er større end en almindelig pung, så du kan have plads et par ekstra ting, når du er i byen. Da en clutch/pung er så fantastisk og populær, er det heller ikke svært at finde dem. Med det store udvalg på STYLEPIT kan du få lige præcis den clutch eller pung, som du kunne tænke dig. Det er altid smart at have flere forskellige clutches og punge at vælge imellem, så man har lige præcis den smarte sag, man skal bruge til shopping turen med veninderne.

  Masser af uimodståelige clutches & punge til kvinder

  brandt Adax er et lækkert brand, som har forskellige lædertasker at vælge imellem. Selvfølgelig tilbyder Adax også clutches & punge til kvinder, som er tidløse og passer til stort set alt tøj. Det er dog også muligt at anskaffe sig en sød og anderledes clutch fra Noa Noa med fedt print og en flot form. Et mere råt look vil passe helt perfekt til en taske fra Dixie, som både er smart og ganske billig. Vi har selvfølgelig også en masse andre fantastiske brands at vælge imellem på STYLEPIT, det er helt op til dig, hvad du synes bedst om. Med vores gratis*fragt og bytte kan du få lige den taske, du drømmer mest om.