Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Studio

2 stk
2 af 3659 stk
  -70%
  -60%

  Toilettasker til damer

  En toilettaske er ikke bare en toilettaske. Det kan de fleste kvinder skrive under på. Det er nemlig en af de vigtigste tasker, uanset om du skal på weekendophold, på en længere rejse eller blot på overnatning hos en veninde eller din kæreste. Toilettasken skal kunne indeholde alle de essentielle produkter og udstyr, som der er brug for, for at kunne udføre den daglige plejerutine. Der skal altså ikke kun være plads til tandbørsten, men også cremer, serummer, makeup-fjerner og dags-makeup er vigtigt at kunne have med sig rundt. Når det gælder længerevarende rejser, er det også vigtigt, at der er plads til f.eks. solcreme, en skraber, shampoo, negleklipper osv.

  Alle disse forskellige behov har Studio sørget for at dække ved at designe toilettasker i forskellige størrelser og med forskellig rummelighed. Derudover er de allesammen udstyret med praktiske rum og elastikremme, så du nemt kan holde styr på dine ting i taskerne. Her ender du ikke med en stor rodebunke.

  Foldud-toilettasker til både ude- og hjemmebrug

  De praktiske foldud-toilettasker er meget populære, da de er enormt funktionelle. Hvis du ofte overnatter ude, er de smarte at opbevare must have-produkterne i til dagligt, da toilettasken nemt kan foldes sammen og tages med på overnatning. Den kan desuden hænge på badeværelset, så du nemt kan komme til produkterne, og det pæne design gør, at den pynter på samme tid. Mange kvinder med små badeværelser bruger således også foldud-toilettasken til at have hængende på badeværelset til dagligt, da den er både pladsbesparende, pæn og funktionel.

  Studio makeup-tasker

  Studio laver både kosmetikpunge, makeuptasker og smykkeskrin, og begge dele kan naturligvis indeholde lige præcis dét, du synes, der skal i tasken. Kosmetikpungene er rummelige, og har masser af små lommer til pensler og andre små produkter i beholdere. Så kan du nemt finde rundt i dine ting og sager, også når du er på farten.

  Næste skridt opad i størrelsen er makeup- eller kosmetiktasker. De er oftest så store, at de har håndtag, og så kan de også indeholde mindre punge og tasker, for at skabe endnu mere orden.

  Smykkeskrinene fra Studio har en hård overflade, der beskytter indholdet mod at blive mast. Det er praktisk, hvis du f.eks. har ringe, øreringe og halskæder liggende, som har brug for ekstra beskyttelse. Skrinenes mange folder og lommer gør det desuden nemt at holde overblik over smykkerne, og så har de et eksklusivt look indvendigt, der gør dem ekstra lækre at bruge.

  Alle punge og tasker fås i smukke design, der kombinerer det minimalistiske nordiske design med eksklusiviteten fra det italienske design. De henvender sig til den moderne storbykvinde, som kan lide at være på farten.

  Hun prioriterer ikke bare kvalitet og design i sin tøjgarderobe, men går også op i et personligt og helhedsskabende udtryk i sine accessories- og taskevalg. Derfor fås taskerne i et bedt udvalg af design og mønstre. F.eks. leopard, sort-hvide mønstre hentet fra Italiensk design og farvede dyreprint, ligesom også ens- eller to-farvede tasker udgør en stor del af kollektionerne.

  Opkaldt efter stifterens bedstefar

  Studio er en del af den danske virksomhed Cimi Beauty Bags, som holder til i den lille by Guldager udenfor Esbjerg. Grunden til navnet på virksomheden har en helt speciel historie, som går meget langt tilbage. Virksomhedens grundlægger, Tina Mikkelsen, havde nemlig en bedstefar, som kom fra Italien, og som blev kaldt for Cimi.

  I 1900-tallet kom Cimi til Danmark. Her havde hans italienske firma fået et job for Ny Carlsberg Glyptoteket, hvis ejer var den navnkundige bygmester Carl Jacobsen. Under sit ophold i Danmark mødte Cimi en sød dansk kvinde, som han blev gift med, og han slog sig derfor ned i Danmark.

  Dog havde han stadig rigtig mange udenlandsrejser i forbindelse med sit arbejde, og hver gang han kom hjem, bragte han spændende ting fra de eksotiske lande med sig. Disse genstande er Tina Mikkelsen vokset op. De har fået mange beundrende blikke, mens lyttede til de spændende historier om Cimis mange rejser. Og lige præcis derfor valgte Tina Mikkelsen i 1992 – da hun grundlagde sin egen virksomhed – at opkalde den efter sin eventyrlystne italienske bedstefar.

  Holder til i Esbjerg

  Cimi Beauty Bags startede i en lille garage uden for Esbjerg, hvor Tina Mikkelsen designede alle taskerne selv. Men efter kort tid var der ikke længere plads til virksomheden i garagen, og hun udvidede derfor både pladsen og medarbejderstaben. Samtidig kom Glenna Jensen til som medejer af virksomheden.

  Nu små tyve år senere har de to kvinder 11 medarbejdere, og de er flyttet til nye lækre lokaler omkring Esbjerg, hvor de stadig holder til. Udover at designe tasker til mænd, kvinder og børn, har de også udvidet deres sortiment med bl.a. makeup-pensler, makeup-spejle, makeup-punge og meget mere indenfor den genre.

  Alt fra design til planlægning af marketing sker i Esbjerg. Men selve produktionen af taskerne sker i Asien på fabrikker, som Cimi Beauty Bags løbende kontrollerer flere gange om året på vigtige parametre som bæredygtighed, miljømæssige hensyn og arbejdsforhold.

  Passer på medarbejderne

  På trods af firmaets lille størrelse, sørger de nemlig for at passe utrolig godt på deres medarbejdere, og de prioriterer forholdet til deres ansatte meget højt. Derfor er det også vigtigt, at der ikke sker nogen som helst form for diskrimination af medarbejderne, hverken på baggrund af hudfarve, religion, politisk overbevisning eller andet.

  At passe godt på medarbejderne gælder desuden også for virksomhedens leverandører. Det er bl.a. derfor Cimi Beuty Bags 4-6 gange om året besøger de firmaer i Asien, der producerer taskerne for dem. Derudover har alle leverandørerne, som Cimi benytter sig af, afskrevet sig kontraktligt mod at anvende børnearbejde og andre former for ulovlig arbejdskraft til produktionen af firmaets tasker.

  En toilettaske eller makeup-taske fra Studio er altså en fashionabel og praktisk accessories, som samtidig er fra en virksomhed, der kan stå inde for gode medarbejder- og miljøforhold. Det giver taskerne ekstra værdi, for dig der bærer dem, og dermed støtter dette. Men også for alle de berørte medarbejdere og samfund i både Danmark og Asien, hvor taskerne bliver skabt.

  Passer på miljøet

  Udover at passe godt på deres arbejdskraft, sørger Cimi Beauty Bags som sagt også for at passe så godt på miljøet som muligt. Det betyder blandt andet, at når der vælges materialer til taskerne, spiller miljøet en stor rolle. Derfor er mange af taskerne rent faktisk fremstillet af genbrugsprodukter som f.eks. genbrugte plastikflasker.

  Af samme grund indeholder ingen af taskerne det meget skadende stof PVC, og alle valg fra design til fragt af varerne tages ud fra miljømæssige overvejelser. Det samme gør sig gældende for de poser, som taskerne pakkes i.

  Endelig sørger virksomheden også for, at der altid er slukket lys og slukket for computeren, når arbejdsdagen over ovre. Derudover har de nedsat forbruget af plastik til et absolut minimalt niveau, ligesom de altid drikker postevand frem for flaskevand af miljømæssige årsager. Så selv i de små detaljer går firmaet op i miljøet. For mange bække små giver en langt større indvirkning på miljøet end store klimaaftaler og andre politiske tiltag.

  Studios søskende-brands

  Studio er et af i alt fire brands, som hører under Cimi Beauty Bags. Hvert mærke repræsenterer en unik stil, som henvender sig til forskellige målgrupper.

  Karen

  Karen er navnet på et af de fire mærker. Dette brands tasker er i afdæmpede farver. Samtidig udmærker mærket sig ved at bruge bløde og lækre materialer, der kan vaskes. Det gør sammen med det tidløse design taskerne meget anvendelige over en lang periode. At taskerne kan vaskes og dermed genbruges gør dem ligeledes meget miljøvenlige, hvilket også bliver vægtet højt.

  Vittorie

  Vittorie er et af de andre brands. Dette mærkes tasker er meget eksklusive. Taskerne har alle et klassisk design, og er fremstillet i kvalitetsmaterialer, der giver dem en luksuriøs udstråling. Her er der trukket meget på den eksklusive italienske livsstil. Den er blevet kombineret med de nordiske toner og en praktisk udformning, der gør taskerne meget eftertragtede.

  Gillian Jones

  Det sidste brand i rækken hedder Gillian Jones. Det er opkaldt efter den australske skuespiller med samme navn. Hun er udover sit skuespil kendt for at være en ægte livsnyder med skarp personlighed og en smag for at leve livet og rejse meget.

  Mærkets tasker formår at koge alt dette sammen til tasker, der er perfekte til netop den livsnydende kvinde. De egner sig især til rejser. Gerne til varme lande, hvor der kan nydes en kølig hvidvin og en smuk panoramaudsigt, mens dagen nydes i gode venners selskab.