Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Selected Femme til kvinder

53 stk
53 af 5818 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -25%
  -30%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -80%
  -40%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%

  SELECTED HOMME og SELECTED FEMME

  SELECTED er et dansk brand produceret af den familieejede tøjkoncern Bestseller. Brandet blev etableret i 1977 og var oprindeligt tiltænkt mænd. I begyndelsen indgik det som en integreret del af kollektionen i Jack & Jones-butikker over hele landet. På grund af sin tidløse stil, sine luksuriøse materialer og sine cool detaljer blev det dog hurtigt populært blandt de danske mænd. Derfor blev brandet i 2008 adskilt fra Jack & Jones og fik sine egne individuelle butikker. I samme ombæring blev SELECTED udvidet, så det ikke kun havde en tøjkollektion for mænd, men også én for kvinder. Kollektionen til mænd blev døbt SELECTED HOMME, imens kollektionen til kvinder fik navnet SELECTED FEMME. Ordene homme og femme er begge hentet fra det franske sprog og betyder mand og kvinde.

  Klæd dig sofistikeret med SELECTED FEMME

  SELECTED FEMME er skabt med tanke på den selvsikre storbykvinde, som ønsker skandinavisk tidløshed og elegance, men med et moderne strejf i form af cool detaljer og beskæringer. De afdæmpede farver samt fraværet af larmende prints og logoer gør det muligt at mikse og matche de forskellige beklædningsdele på kryds og tværs uden at få et rodet look. Det betyder, at du kan personliggøre din stil og lave mange forskellige outfits med relativt få stykker tøj. Om morgenen kan du for eksempel kombinere en hvid t-shirt med en grå blazer og et par grå bukser for et monokromt og sofistikeret arbejdslook. Efter arbejde kan du skifte blazeren ud med en lækker cardigan for et mere afslappet look. Skal du på date om aftenen, kan du beholde t-shirt og cardigan på, men skifte bukserne ud med en flagrende nederdel for et mere feminint udtryk. På den måde kan du med blot fire beklædningsdele sammensætte de perfekte outfits til henholdsvist arbejde, fritid og restaurantbesøg. Forkæl dig selv med en smuk SELECTED FEMME kjole eller investér i en SELECTED FEMME frakke, som passer til enhver lejlighed.

  Prøverum i eget hjem

  Med sit smukke skandinaviske design, sine unikke detaljer og sine nøje udvalgte materialer er SELECTED FEMME det perfekte valg for enhver moderne kvinde, der elsker et sofistikeret og tidløst look med et trendy twist. Her er der vist opmærksomhed ned til mindste detalje. Vil du gerne være en del af brandets luksuriøse og tidløse univers, men bliver du forpustet ved tanken om lange prøverumskøer og bitte små prøverum? Så fortvivl ikke. Hos Stylepit får du nemlig hele 50 dages fortrydelsesret, så du i ro og mag kan prøve tøjet derhjemme foran spejlet – og lige så mange gange, som du har brug for. Det giver dig også mulighed for at sammensætte den købte vare med resten af tøjet i dit klædeskab. Er du ikke begejstret for, hvad du ser, har du god tid til at returnere produktet til os. Vi tager imod det med et smil.