Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKKRETURNER INDTIL 1. FEB.1-2 dages levering

Lacoste til kvinder

11 stk
11 af 3506 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Hvor køber man Lacoste sneakers?

  Leder du efter et par Lacoste sko til dame? Lacoste har lavet mange fede sko designs til kvinder, og du finder her et stort udvalg af dem. Sneakers er meget oppe i tiden, og her falder Lacostes smukke designs perfekt ind i trenden. Med udgangspunkt i tennisverdenen er de fleste af Lacostes sneakers kridhvide og med få, farverige detaljer på. Man kan få dem, hvor det eneste der er på, er den grønne krododille, eller man kan vælge Lacoste shoes i sorte, røde, blå og mange flere farver. Det er de hvide Lacoste sneakers som er mest kendt til dame, men de andre modeller er også både pæne, behagelige og lavet i kvalitetsmaterialer. Sammen med en elegant Lacoste jakke eller en enkel Lacoste trøje har man et stærkt look, som kan gå både til hverdag og til finere lejligheder. Det er også muligt at få Lacoste bukser, både i denim og i en mere løs og sportslig stil.

  Historien om Lacoste

  Det franske tøjbrand Lacoste blev grundlagt i 1933, og firmaet er i dag kæmpe stort og laver mange forskellige produkter. Man kan både få Lacoste parfumer, Lacoste sko, Lacoste ure, briller, lædervarer og ikke mindst tøj til herrer, damer og børn. Det sidste nye af produkter fra Lacoste er deres linje indenfor håndklæder og sengetøj. Grundlæggeren hed René Lacoste, hvoraf brandts navn kommer. Logoet er den kendte grønne krokodille, som er at finde på stort set alle designs fra brandt. brandt startede med at lave de hvide klassiske polo t-shirts med det lille grønne logo på, som var produceret til at blive båret på tennisbanen. At bære sådan en polo blev lynhurtigt et symbol på status i USA, og i dag bliver der solgt Lacoste produkter verden over, og at bære den grønne krokodille betyder i dag stadig at man er bevidst om sin stil, og går op i kvalitet og godt design.

  Lacoste - parfumer til hverdag og fest

  Hos STYLEPIT finder du alt til den stilbevidste, moderne kvinde og du skal heller ikke snydes for de lækre dufte fra Lacoste til kvinder. Brandet, der har eksisteret i mere end 80 år, har siden 1968 haft parfumer på menuen. Den første parfume var til mænd og hed ”Eau de Sport”. Sidenhen har de udviklet mange nye dufte til både mænd og kvinder. De populære parfumer fra Lacoste til kvinder er elegante og lækre, og udtrykker en friskhed der passer til den moderne og travle kvinde. Selvfølgelig kan du købe din yndlingsparfume hos STYLEPIT og det er til fordelagtige priser, i forhold til konventionelle butikker. Du kan nemt shoppe hos STYLEPIT når det passer dig, og hvis den valgte parfume alligevel ikke lige var dig, så fortvivl ikke, for STYLEPIT har 50 dages fuld returret. Blot send varen tilbage til os, så sender vi dig hvad du allerhelst vil have.

  Lacoste til kvinder – parfumer der passer til den glade, sporty og elegante kvinde

  Da Lacoste modeimperium startede, var kollektionerne primært til mandlige sportsudøvere. Men igennem tiden har de udvidet sit område, og laver nu kollektioner til både mænd, kvinder og børn. De fleste kender i dag til den ikoniske Polo dress, primært til kvindelige tennisspillere, lanceret i 80’erne. Den indeholder alle de ting Lacoste til kvinder står for; funktionel, elegant og munter, en stil de har ført videre og stadig udvikler den dag i dag. René Lacoste, der startede modeimperiet, vandt sin første tennisturnering i en alder af 17 år. Det var i året 1921. 4 år senere fik han af en journalist tilnavnet ”The Alligator”. Det kælenavn tog han til sig, og fik lavet et logo, af sin ven, designeren Robert George. Logoet var, den nu verdenskendte, krokodille, der så dagens lys for første gang i 1926, som et emblem på tennisspillerens blazer.