Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Beauté Pacifique til kvinder

2 stk
2 af 3579 stk
  -25%
  -25%

  Renseprodukter fra Beauté Pacifique til kvinder

  Den største forudsætning for at bevare en sund hud er at holde den ren. Det gælder ikke kun selve overfladen, men også hudens porer. Urenheder og overflødigt fedtstof kan nemlig stoppe hudens porer, så der danner betændelse, der er med til at give dig uren hud.

  Men også døde hudceller kan give dig synlige problemer, ligesom de kan holde på bakterier og urenheder, der kan udfordre hudens sundhed. Endelig kan barbering af f.eks. ben eller intime område, give rifter og andre skader som kan samle bakterier og give dig gener efter barberingen.

  For at undgå disse problemer, er det vigtigt at få renset din hud i dybden. Det kan gøres skånsomt og effektivt med de renseprodukter, Beauté Pacifique har udviklet. For eksempel deres renesmælk-produkter. De afrenser huden for make-up og snavs, og forbereder huden til brugen af dine daglige plejeprodukter. Du kan også vælge en af deres berigede tonere. Det er en nænsom skin-tonic, der kan anvendes efter du har brugt rensemælken. Den toner huden, har en behagelig kølende effekt, og afrenser den skånsomt for overskydende hudfedt. Efter behandlingen efterlades huden frisk og blød.

  Fuldend derefter behandlingen ved at bruge din daglige fugtigheds- eller dagcreme eller en af de særlige anti-age dagcremer fra Beauté Pacifique. Af andre renseprodukter fra Beauté Pacifique kan nævnes deres milde ansigtspeeling til alle hudtyper, deres rensende ansigtsmaske og særlige cleansing foam, der renser hudens porer.

  Beauté Pacifique fugtighedscremer til kvinder

  Skal din hud klare sig bedst muligt gennem dagen, er det vigtigt at sørge for, at den holdes fugtig. For dagen igennem udsættes den for et sandt bombardement af udtørrende påvirkninger fra solen, vinden og det du foretager dig i dagens løb. Her tilbyder Beauté Pacifique en bred vifte af forskellige fugtgivende og plejende produkter, der kan anvendes til henholdsvis at forebygge og behandle udtørring af huden. Produktserien indeholder alt lige fra bodylotions over forskellige fugtighedscremer og til plejeprodukter til tør og beskadiget hud. Alle produkter fås til flere forskellige hudtyper, herunder også særlig tør hud som kræver ekstra pleje og behandling.

  Anti-age, rynke- og solskadeprodukter

  Der hvor Beauté Pacifiques produkter er særlig kendt for deres effektive og dokumenterede virkning, er deres hudplejeprodukter inden for anti-age, rynke og solskadebehandling. Her kan du som bruger nyde godt af den særlige lægevidenskabelige tilgang, som alle firmaets produkter udvikles og produceres med. Den kan du læse mere om længere nede på siden.

  Til den daglige hudpleje har Beauté Pacifique udviklet en patentanmeldt dagcreme med D-vitamin. Det danner vi ikke selv nær så meget af længere på grund af frygten for at få hudkræft fra solens skadelige UV-stråling.

  Underskud af D-vitamin kan føre til alvorlige problemer, ikke alene for din hud, men også for din generelle sundhed. Her giver den D-vitamin berigede dagcreme et mere naturligt optag af D-vitamin gennem huden. Samtidig indeholder dagcremen også A-vitamin estere, der er med til at reducere hudens aldersforandringer, samt plejer solskader effektivt.

  Beauté Pacifique har også forskellige former for anti-age dagcremer og antirynkecremer til både øjne og ansigtshud. Desuden har de udviklet en særlig Line Combat Fluid, der reducerer folder, furer og linjer i huden, ved at få de underliggende muskler i huden til at slappe af.

  Øjenprodukter fra Beauté Pacifique

  Særligt øjnene er traditionelt et af de første steder, der opstår rynker. Samtidig døjer rigtig mange kvinder med poser under øjnene. Begge dele er der råd for i Beauté Pacifiques store palet af hudplejeprodukter. Således har de er særligt produkt mod ”puffy eyes”, der effektivt reducerer og oftest helt kan fjerne poser under øjnene.

  Til øjenlåg og området omkring øjnene har firmaet også udviklet en særlig A-vitaminberiget creme, der reducerer rynker og andre aldersrelaterede tegn, samt en decideret antirynkecreme til brug omkring øjnene og på øjenlåget.

  Anti-perspirant fra Beauté Pacifique

  Til kvinder har Beauté Pacifique også udviklet en særlig deo roll-on, der har en effektiv svedreducerende virkning. Den modvirker både svedlugt og sved, og har øjeblikkelig effekt.

  Udover den svedreducerende effekt mindsker deodoranten også hårvæksten i f.eks. armhulerne. Derved slår du to fluer med et smæk, og kommer to irriterende problemer til livs på en gang.

  Kropspleje fra Beauté Pacifique

  Til vask og anden kropspleje tilbyder danske Beauté Pacifique en lang række produkter lige fra traditionelle shampooer, balsammer og bodylotions og til mere specialiserede produkter som f.eks. deres Anti-cellulite gel og en særlig creme, der kan reducere ar og strækbrands på huden.

  Anti-cellulite gel reducerer effektivt appelsinhud, samt strammer huden på lårene op. Effekten er klinisk bevist gennem Beauté Pacifiques egen testforsøg i forbindelse med udviklingen af produktet. Således kunne de dokumentere en reduktion i ujævnheden på huden med hele 22 % og en effektiv reduktion af låromkredsen med 7 %.

  Beauté Pacifique – seriøs dansk hudpleje

  På trods af det meget franske navn er Beauté Pacifique pæredansk. Det blev grundlagt i 1997 af maskiningeniør Flemming K. Christensen. Han havde egentlig aldrig regnet med, at hun skulle komme til at interessere sig for hudpleje og hudplejeprodukter.

  Men på grund af hans medejerskab af den danske scannerproducent Cortex Technologies, kom han til at arbejde tæt sammen med hudlæger om dermatologer om at udvikle hudscannere. De skulle være med til at diagnosticere og dokumentere effekten af de behandlinger, folk modtog på hudlægernes klinikker.

  Undervejs i dette arbejde blev han introduceret til kosmetikbranchen, der efter hans mening også havde meget at vinde ved at anvende hudscannere i især deres udviklingsarbejde. Kosmetikfirmaerne var dog ikke meget for at åbne op for, hvordan deres udviklingsarbejde foregik.

  Det gav Flemming K. Christensen lyst til selv at gå ind i branchen for at vise den, hvad der var muligt med det rigtige udstyr. Samtidig hermed fik hans kone, Margith Adler, tilbudt at købe en sæbefabrik af det senere Alto Nilfisk. Dermed var vejen banet for, at de to kunne starte et nyt dansk erhvervseventyr – og resten er sådan set bare historie.

  I dag har firmaet ansat lige omkring 40 medarbejdere, og har i løbet af de lidt over 20 år, de har været i branchen, udviklet og lanceret over 50 produkter. De har også deres egen hudklinik, ligesom mange af deres fysiske forhandlere har fået en af de scannere stående, som Flemming K. Christensen var med til at udvikle i hans scannerfirma. Men det kommer vi tilbage til lidt senere.

  En udviklingsproces som er lægemiddelindustrien værdig Det som for alvor adskiller Beauté Pacifique fra alle andre firmaer i hudplejebranchen, er deres meget lægevidenskabelig tilgang til deres udviklingsproces. Hele udviklingsprocessen følger nøje den samme fremgangsmåde, som når man udvikler lægemidler.

  Samtidig indgår den seneste lægevidenskabelige viden om hudproblemer, hudtyper og hudsygdomme i firmaets udviklingsprogram, ligesom der anvendes samme grundige afprøvning og test af produkterne, før de sættes til salg. Først testes produkterne i laboratoriet og derefter på en nøje udvalgt kreds af forsøgspersoner, der kan have gavn af produktet. Der anvendes ikke dyr i testforløbet.

  I forbindelse med testforløbet på de udvalgte testpersoner anvendes den særlige hudscanner, som Flemming K. Christensen har været med til at udvikle. Den bruges til at dokumentere den opnåede virkning af de enkelte produkter, og på firmaets hjemmeside kan du se testresultatet for de fleste af produkterne. Udvælgelsen af de ingredienser og virkemidler, der indgår i de forskellige produkter, foregår efter de samme skrappe krav som ved lægemidler. Er der den mindste mistanke om skadelige bivirkninger ved en ingrediens, vælges den fra. Samtidig stræber firmaet efter at bruge så naturlige virkemidler og så få kunstige og kemiske virkemidler og ingredienser som muligt.

  Streng udviklingsproces er din tryghed

  Den strenge og meget videnskabelige udviklingsproces ses ikke magen til hos andre hudplejeproducenter. Derfor er Beauté Pacifiques produkter hurtigt blevet populære hos folk med sart hud og dem, som går op i kun at anvende sikre hudplejeprodukter uden skadelig kemi.

  Netop ved at være kendt for deres seriøsitet og store grundighed, giver firmaets produkter dig den største tryghed. De kan trygt anvendes, også hvis du lider af allergier eller intolerancer mod bestemte stoffer – og også selv om du har meget sart eller skadet hud.

  Produktionen foregår på lægemiddel-certificeret fabrik

  Den samme seriøsitet, grundighed og videnskabelige tilgang anvendes i firmaets produktion. Den foregår hos søsterselskabet PMPack, der er certificeret af myndighederne til at producere lægemidler. Det kræver nogle meget strenge, veldokumenterede og velafprøvede arbejdsgange. De omfatter specifikke rutiner for alle dele af produktionen fra rengøring til forpakning, samt procedurer for hvad der skal gøres, hvis der opstår fejl eller maskinnedbrud.

  Også her skiller Beauté Pacifique sig ud i forhold til andre hudpleje- og kosmetikproducenter. For kravene til produktionsprocessen hos Beauté Pacifique er væsentligt skrappere og meget mere omfattende, end det kendes fra firmaets konkurrenter. Det øger trygheden endnu mere ved at anvende firmaets produkter på din hud.

  Sælges over hele kloden

  Det er ikke kun herhjemme, at firmaets produkter er populære. For lige så snart deres effektive virkning og meget sikre og strenge udviklings- og produktionsvilkår blev kendt uden for landets grænser, ville resten af verden også have fat i de danske kvalitetsprodukter.

  Det blev startskuddet til en helt lille eksportsucces for firmaet, og betyder, at du i dag kan købe Beauté Pacifique-produkter på samtlige fem kontinenter. Så uanset hvor i verden du kommer frem, kan du altid finde det Beauté Pacifique-produkt, som du er løbet tør for.

  Beauté Pacifique forbliver dansk

  Selv om Beauté Pacifique sagtens kunne spare mange penge på at flytte både udvikling og produktion udenlands, har ægteparret Flemming K. Christensen og Margith Adler ingen planer om at gøre det.

  For som de oplever det, er det at være et dansk firma med egen dansk udvikling og produktion et ekstra kvalitetsstempel i sig selv. For overalt i verden ved folk, at der stilles ekstra skrappe krav og er ekstra kontrol med medicinalvareproducenter i Danmark.

  Det gør tilliden til firmaets produkter endnu større, og giver ekstra tryghed for forbrugerne. Så alene derfor kan vi forvente, at Beauté Pacifique forbliver i Danmark også i fremtiden.

  Seriøsiteten er flyttet ud i forhandlerleddet

  Seriøsiteten omkring firmaets produkter ligger ikke kun i udvikling og produktion. Den er flyttet med helt ud i forhandlerleddet hos mange af de fysiske butikker, der sælger produkter fra Beauté Pacifique.

  Det kommer til udtryk ved, at flere af de fysiske butikker har investeret i en af de hudscannere, som Beauté Pacifiques søsterfirma Cortex Technologies har udviklet. Den bruges til at diagnosticere kundernes hud, så butikkens kosmetolog kan give en seriøs og velfunderet rådgivning omkring, hvilke Beauté Pacifique-produkter kunden skal vælge.

  Senere kan en ny scanning så dokumentere den opnåede effekt. Samtidig giver den nye scanning et solidt beslutningsgrundlag for, hvilke andre produkter kunden eventuelt kan skifte til eller supplere med for at opnå den ønskede virkning af behandlingen.

  Egen hudklinik giver inspiration til nye produkter

  At Beauté Pacifique virkelig er seriøse og meget passionerede omkring deres produkter, understreges af, at firmaet i 2010 åbnede deres helt egen hudklinik ved navn ”Ambulatoriet”. På hudklinikken tager dens hudlæger og psykolog imod patienter med alle former for hudproblemer og solskader.

  De bliver så undersøgt, og får anbefalet hvilke Beauté Pacifique-produkter, der mest effektivt kan behandle deres problem. Samtidig får de seriøs og kyndig rådgivning om, hvordan de skal anvende produkterne.

  I særlige tilfælde er klinikken også med til at udvikle nye produkter til firmaets serie af udplejeprodukter. Det sker oftest, når de møder nye hudproblemer eller solskader, der kræver en anden form for behandling, end firmaets eksisterende produkter kan give kunderne.

  Det er med til at sikre den fortsatte udvikling af Beauté Pacifiques produktportefølje. Det er igen med til at gøre deres produkter til det naturlige førstevalg, selv om du har endog meget specielle hudproblemer.

  Beauté Pacifique til kvinder hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT kan vi desværre ikke tilbyde den samme scanner-baserede rådgivning, som du kan få i en fysisk butik. Til gengæld er vi altid lagerførende i alle Beauté Pacifiques produkter, ligesom vi sælger dem til en rigtig god pris. Samtidig kan du glæde dig over vores altid hurtige levering, og at du ved køb af produkter fra Beauté Pacifique har hele 50 dages fri returret.