Fri fragt ved køb over 399 kr.28 dages gratis retur1-4 hverdages levering

Armbånde til kvinder

2 stk
2 stk
  -60%
  -60%

  Typer af armbånd til kvinder

  Der findes et utal af forskellige armbånd til kvinder, og du synes måske, det er svært at vælge blandt de mange. Hvis du er i tvivl om, hvilket sølv armbånd eller guld armbånd, du skal vælge, kan du med fordel starte med at vælge hvilken type af armbånd til kvinder, der passer bedst til dig. En af de mest populære typer af armbånd er bangles, som er kendetegnet ved, at det ikke er fleksibelt. Bangels armbånd er i løbet af de sidste par år blevet super moderne, og Dyrberg/Kern har derfor designet et bredt sortiment af lige netop denne type armbånd. Også charms armbånd er vældigt populære. Med denne type armbånd til kvinder får du et helt unikt og personligt armbånd, fordi du selv har mulighed for at vælge armbåndets vedhæng. Spinning Jewelry tilbyder et stort udvalg af forskellige armbånd, herunder læder armbånd og dertilhørende forskellige vedhæng i forskellige designs. Hvis du ønsker et mindre formelt og sofistikeret armbånd, fx et du kan bære på stranden om sommeren, kan du med fordel købe et eller flere knyttede armbånd. Knyttede armbånd til kvinder fås i et utal af farver og mønstrer, så du kan finde det armbånd, der passer bedst til din stil. Stærke farver vil fx fremhæve din solbrune kulør.

  Skal jeg vælge et sølv armbånd eller et guldarmbånd?

  Ligesom der findes mange forskellige typer af armbånd til kvinder, produceres armbånd også af flere forskellige materialer. Guld har været brugt til produktion af armbånd i flere tusinde år og er stadig i dag et meget populært materiale. Vær opmærksom på hvor mange karat guld, dit nye guldarmbånd indeholder. 9-18 karat er typisk. Hvis du køber et sølv armbånd, vild et oftest være produceret af sterling sølv, altså 92,5 % sølv. Sølv er et materiale af høj kvalitet og til en fordelagtig pris, og derfor produceres mange armbånd til kvinder af dette materiale. Sølvarmbånd fås desuden også som forgyldte eller oxiderede.

  Armbånd – et bredt sortiment for enhver kvinde

  Blandt STYLEPITS udvalg af armbånd finder du nogle af tidens fedeste brands lige fra Tokyo Lane, Pilgrim og Stylesnob til Erbs Denmark og STYLEPITS eget brand STYLEPIT. STYLEPITs armbånd til kvinder fås i mange flotte designs og giver dig rig mulighed for at mikse armbåndene i de kombinationer, som du allerbedst kan lide. Mix fx et feminint armbånd med et læderarmbånd på samme håndled for at skabe et råt og personligt look. Hos STYLEPIT finder du de nyeste armbånd til kvinder til en fornuftig pris – dog helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og æstetikken. Så lad dig inspirere af de internationale stilikoner, og giv dit look et personligt udtryk med et smukt armbånd, der følger tidens trends. Husk, at STYLEPIT har gratis* fragt og bytte samt gratis returnering inden for 50 dage.

  Armbånd til kvinder er meget mere end bare et smykke

  I gamle dage var armbånd til kvinder forbeholdt den velhavende del af samfundet og blev som regel brugt som kostbare gaver. De tider er heldigvis forbi, og i dag kan enhver kvinde nyde godt af de dekorative kreationer, som stammer helt tilbage fra bronzealderen. Armbånd har altså været en fast del af kvindebeklædningen de sidste mange hundrede år, og enhver ved da også, at et velvalgt armbånd på et kvindehåndled gør noget ganske særligt for både udstrålingen og sindet. Står du og mangler det perfekte armbånd til at fuldende weekendens outfit, eller er du på udkig efter en gave til en helt særlig veninde? Så gå på jagt i STYLEPITs store udvalg af armbånd til kvinder. Her vil du med garanti kunne finde en ny favorit, hvad enten du er til det pæne, det prangende eller det enkle og rustikke.