Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Coach

4 stk
4 af 10130 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Historien om Coach

  Det hele startede tilbage i 1941, midt under Anden Verdenskrig, hvor Coach åbnede under navnet Manhattan Leather Bags på 34th Street på Manhattan, New York. Firmaet bestod af seks håndværkere fra samme familie, og der havde stolte håndværksmæssige traditioner inden for læder, som var gået i arv i familien gennem flere generationer. Som firmaets udgangspunkt havde de et simpelt mål, de gik efter: De ville designe funktionelle tasker og lædervarer med moderne former i det lækreste læder.

  Senere skiftede firmaet navnet til Coach. Om navnet havde noget at gøre med, at de var kendt som en pioner indenfor lædervarer og lædertilbehør, skal vi lade være usagt. I hvert fald blev Coach i årene efter navneskiftet et egentligt modehus med læder som det foretrukne materiale.

  Her små 80 år senere fortsætter Coach ad den vej, de startede ud på, og er stadig inspirerende og innovativ, i alt hvad de gør i modehuset. Samtidig er der kommet nye produkter som parfumer og cremer til. Det er dem, vi forhandler her hos STYLEPIT.

  Coach i dag

  Direktøren hos Coach i dag hedder Joshua Shulman. Han har udtalt, at Coach har inspireret og sat gang i drømme hos alle, samt at Coach bygger på en værdifuld arv af håndværk og selvsikker New Yorker-stil, som altid vil være en fast del af modehusets værdier.

  I dag ejes Coach af koncernen Tapestry, som har base i New York, og som ejer flere forskellige store brands inden for luksusvarer. Tapestry er netop kendt for at huse luksuriøse mærker med en lang, traditionsrig historie, som sætter kvalitet højt. Derfor passer Coach perfekt ind hos den fashionable luksus-koncern.

  Materialer og håndværk

  I dag betyder den høje kvalitet præcis lige så meget, som dengang Coach blev grundlagt, tilbage i 1941. Coach er et luksusmærke, der qua deres stolte håndværkertraditioner og New Yorker-stil sætter høje standarder for både materialer og udførelse. Alle medarbejdere er forpligtet til at overholde virksomhedens principper for materialekvalitet, og alle medarbejderne er ligeledes nøje udvalgt efter specifikke evner inden for det håndværk, de mestrer.

  Coach parfumer til kvinder

  Coach’s parfumer til kvinder er kendetegnede ved, at de er meget feminine og intense i deres duft. Floral er navnet på en af Coach’s seneste dufte, og den er henvendt til den modige kvinde, som forfølger sine drømme, og som er kompromisløs.

  Floral dufter af en skøn kombination af bl.a. ananas sorbet, jasmin og cedertræ. Det er ikke helt forkert at sige, at hele New Yorks feminine og moderne ånd på en måde befinder sig i den lille flaske. Flasken er oval med det kendte Coach-logo udformet i glas, og den er udstyret med rosengyldne detaljer og et sødt blomstervedhæng.

  Duften med navnet Coach New York har en naturlig og tiltalende duft i en blanding af roser, hindbær og feminin moskus. Når du har den på, efterlader du et sofistikeret aftryk, hvor end du går. Duften kommer i en elegant flaske med et lille vedhæng og nedtonede rosa farver.

  Duftene fås i flasker i forskellige størrelser. Nogle foretrækker de små flasker, da det er nemme at have med i toilettasken og på rejser, mens andre foretrækker de lidt større.

  Udover forskellige størrelser, kan du også vælge mellem både Eau de Toilette og Eau de Parfume. Forskellen på disse to er koncentrationen af parfumeolier i hvert af produkterne. Eau de toilette indeholder mere vand, og den giver derfor en mere mild duft end Eau de Parfume.

  Eau de Parfume er derimod mere koncentreret, og derfor er mere kraftig i sin duft. Mange bruger Eau de Toilette for en let duft i hverdagen og Eau de Parfume for en kraftig og mere gennemtrængende duft til fester.

  Coach parfumer til mænd

  Coach laver også eksklusive dufte til mænd, som henvender sig til storby-typen, der er moderne og klassisk på samme tid, og som altid både har store drømme og lige så store projekter i gang.

  Duften med navnet Coach New York er selve essensen af hele brandet, og duften er både kompleks og energisk. Noterne er bl.a. citrus og pære, som giver plads til en snert af kardemomme og koriander, hvori den rå duft af ruskind blander sig. Det danner tilsammen en enormt maskulin og selvsikker duft, hvilket også afspejles i flasken.

  Flasken er i glas med det velkendte logo indgraveret, og med et maskulint vedhæng i en sølvfarvet kæde. Den mørkeblå farve fader elegant over i gennemsigtig, hvilket giver flasken et meget stilsikkert udtryk. Derved får du ikke alene en parfume, som dufter godt på kroppen. Du får også en flakon som er en fryd for øjet, og giver kant til indretningen, når den står på hylden på badeværelset eller på kommoden i soveværelset.

  Coach’s eftertragtede catwalk

  Coach er kendt for deres catwalk-shows, som bruges til at vise nye kollektioner frem. De er altid ekstravagante og fulde af overraskelser, og Coach formår at sætte en stemning som ingen andre. For afhængig af den stil, der skal præsenteres, bliver hele catwalken lavet om til noget, der ligner en scene fra en film. Her går både tøjstil, modeller, tasker og omgivelserne op i en højere enhed. Det er Coach kreative direktør Stuart Vevers, som er kendt i modebranchen, der står for disse unikke catwalk-shows. Disse catwalks understreger desuden hver gang, at Coach er meget mere end den anerkendte læder-virksomhed, som den startede ud med at være en gang.

  I dag er Coach nemlig et modehus, hvis tøj og parfumer er lige så eftertragtede som lædervarerne. Det har den amerikanske sanger og skuespiller Selena Gomez også vist ved at bære kjoler fra Coach flere gange på den røde løber. Og faktisk har Coach som noget helt nyt indgået et samarbejde med Selena Gomez om at hun skal designe en kollektion for dem. Kollektionen kommer til at afspejle Gomez’ stil og personlighed, og vil blive holdt i afdæmpede farver.

  Coach tasker, punge, tøj og accessories

  Som tidligere nævnt er Coach gået fra at være en nichevirksomhed med fokus på lædervarer til også at designe tøjkollektioner og parfumer. Selvfølgelig er der stadig et stort fokus på læder, da det er – og altid vil være – virksomhedens DNA, og alle kollektioner har både tasker og læderjakker som et must.

  Tøj

  Men Coach arbejder også meget med denim, og specielt i disse år, hvor det cool 70’er-denim har fået en stor revival. Coach’ tøj er præget af store silhuetter og mange detaljer. Både trøjer, T-shirts og bukser er ofte dekoreret med print, lapper, sten eller andre unikke detaljer, som får tøjet til at skille sig ud fra mængden. Mærket arbejder også meget med satin for tiden, da det er et enormt trendy og lækkert materiale – især i kombination med andre materialer så som denim og læder. Satinbukser, satinkjoler og satintrøjer i skønne opsigtsvækkende farver er kendetegnende for Coach’ trendy tøj, og også pailletter er det helt store hit for tiden.

  Coach formår at tage det bedste fra New Yorks pulserende liv, og stilen fra de mange moderne og trendy mænd og kvinder der bor i byen, og blande det sammen i fantastiske kollektioner igen og igen. En af fordelene ved Coach tøj er, at det kan bruges både om dagen, når det skal være afslappet, og om aftenen, når du skal til fest.

  Ved at kombinere tøjet på forskellige måder, er det perfekt til begge dele. Deres store luftige kjoler kan bruges om dagen med en cardigan over og et par flade gummisko, og om aftenen kan skoene skiftes ud med stiletter, og cardiganen kan skiftes ud med store statement-smykker og en hat.

  Tasker

  Ligesom tøjet er Coach’ tasker også meget unikke, og det er ikke bare den høje kvalitet og materialesammensætning, der gør, at de skiller sig ud. Den måde Coach kombinerer den urbane New Yorker-stil med de luksuriøse materialer giver taskerne et helt specielt udtryk.

  Det lækre læder er ofte dekoreret med cool print og farver, eller kontrasterende sømme eller lapper, der giver tasken ekstra kant. Det samme går igen på mærkets punge, som også fås i et hav af forskellige udgaver. Der er både de enkelte udgaver, og så er der dem med print og motiver. Coach har f.eks. samarbejdet med Disney, hvilket er endt ud i spændende designs, der er stilfulde og cool samtidig med at de har et strejf af det legesyge og barnlige univers, som Disney står for.

  Coach hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT har vi udvalgt de lækreste dufte og cremer fra Coach, så du kan pleje din hud og efterlade et sofistikeret og lækkert spor, hvor end du går. I vores udvalg af Coach parfumer er der både noget til mænd og til kvinder.

  Øverst på siden kan du se vores udvalg, som vi løbende opdaterer med nye varer fra Coach. Som altid får du 50 dages gratis returret. Samtidig sørger vi for altid at sende dine ordrer afsted hurtigst muligt, så du undgår at vente alt for længe på at kunne tage dine nye Coach-produkter i brug.