Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKKRETURNER INDTIL 1. FEB.1-2 dages levering

Clean

4 stk
4 af 9968 stk
  -50%
  -50%
  -50%

  Enkelthed på flaske

  Clean står for glæde, positivitet, lykke og ærlighed. Der findes kun enkle dufte, som er lette at genkende for både kvinder og mænd. Produkterne indeholder aldrig parabener eller andre skadelige stoffer. Dufte er noget af det mest magtfulde i verden – dufte vækker minder og sætter os i forbindelse med vores følelser. Hvis der duftede af syrener, da du var forelsket, kan den duft gøre dig veltilpas, og en anden duft kan gøre os kede af det, fordi den minder om en afdød, som du holdt meget af. Alligevel kan vi godt lide dufte, som minder os om noget sørgeligt, hvis det samtidigt også fremkalder tryghed eller varme følelser. Firmaet baserer sine dufte på de ting, som mange af os kender til. F.eks. Clean Air, som er både sprudlende og feminin og har topnoter af bjergluft, bergamot og basenoter af musk, cashmere-træ og hvidt rav. Frisk luft er jo noget, alle mennesker længes efter, så hvor genialt er det lige at lave en parfume, som dufter sådan, som vi opfatter ren luft?! Eller måske er du til Clean Warm Cotton, som er en af de allermest populære dufte. Den har topnoter af citroner og verbena, mellemnoter af frugt især appelsin og så er basenoterne blandt andet amber og musk. Det er duften af et håndklæde, der lige kommer ud af tørretumbleren.

  Clean er ikke kun til kvinder, men også til mænd

  Selvfølgelig kan mændene også finde deres enkle dufte hos STYLEPIT. Shower fresh er nok en af de mest tiltrækkende – hvem kan modstå en mand, som lige kommer ud af badet? Dampende hot og med et håndklæde viklet omkring sig, er det nok et af de tydeligste billeder på parfumernes enkelhed. En anden herreduft er Clean for men Classic. Den er netop præcis det – klassisk, komfortabel og frisk. Selvfølgelig kan du ikke kun få dufte – STYLEPIT fører også både Clean men i hair & body wash, deodoranter m.m.

  Hyggelig atmosfære i hjemmet

  Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem, og få sanserne af alt hvad dit hjerte begærer. Clean er nemlig meget mere end lækre parfumer og deodoranter, de skønne duftpinde fra Clean kan give dig en rolig og afstressende stemning i dit hjem - perfekt efter en hård og stresset dag på arbejdet. Alle ved hvor vigtigt det er, at kunne koble af, smide arbejdet fra sig og hygge om sine nærmeste - ens hjem er nemlig ikke kun et sted med tag over hovedet, det er stedet for afstresning og god dansk hygge. Få en behagelig duft af de milde regnvejrsdage med Clean Rain duftpinde, der spreder dufte af åkander, violer, margueritter og ikke mindt den sensuelle duft af musk og træ.