Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Clarks

8 stk
8 af 18493 stk
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%

  Tradition og originalitet i næsten 200 år

  Clarks er et engelsk firma med tradition for at bruge gode materialer og godt håndværk, som passer godt på vores fødder. Det begyndte i 1825, hvor James Clark var på arbejde i sin brors garveri i landsbyen Street i Somerset. Han arbejdede med fåreskind, og imens skind og stumper, han havde skåret fra, hobede sig op omkring ham, fik han en idé: Slippers! Så blev der syet lidt, og et par år senere var en hjemmesko af fåreskind klar til salg. Igennem årene har firmaet set moden skifte utallige gange, fra høje hæle til lave, fra åbne sko til lukkede og tilbage igen, samt sko lavet i mange materialer, og moden er, som de fleste ved, ikke altid lige behagelig. Clarks har hele tiden haft et solidt fokus på fødderne, og hvordan, man går godt.

  Ørkenstøvler, der stadig holder

  I årene der fulgte, kom der flere ideer. Clarks er blandt andet firmaet bag den originale ørkenstøvle. Den kom på markedet i 1950, og den holder stadig. Den er lavet af britisk ruskind fra Leeds og har en bølget sål lavet af gummi tappet fra Pará træet, og den er lavet med en håndlavet læst af træ. Sådan var det dengang, og sådan er det stadig. Blandt de unikke modeller og designs finder man også den originale Jink stil, som er blevet en moderne klassiker, der kan tage dig med igennem alle sæsonerne, samt Clarks Wallabee, som kommer i mange former og i forskellige materialer som ruskind, blødt læder eller kanvas – alle med den kendte og elskede bølgede sål og mokkasin-syning. Hvis du ikke er overbevist endnu, så tag selv et kig på vores udvalg på STYLEPIT. Vi er sikre på, at du vil falde for blandingen af tradition og fokus på komfort.

  Clarks til en rigtig mand

  Her hos STYLEPIT har vi et stort udvalg af de kendte og populære sko fra Clarks. De bedst kendte Clark sko er uden tvivl Clarks desert boot, som efterhånden er blevet et sandt ikon, og hvis form og stil udtrykker et stilsikkert og elegant look. Skoens sål er lavet af gummi, og det sammen med den løse åbning ved anklen gør skoen enormt behagelig at gå i. Skoene kan bruges til alle lejligheder - til hverdag går de rigtig godt sammen med jeans, til fest nedtoner de elegant et jakkesæt og om sommeren fungerer de perfekt sammen med shorts. Når du bestiller sko hos os, har du altid 50 dages fuld returret, så hvis du behøver en anden farve, eller anden størrelse, så gøres det let og enkelt.

  Clarks sko i mange udgaver

  Hvis du er ude efter noget lidt andet end de populære ørkensko, så har Clarks originals heldigvis et bredt udvalg, som vi også forhandler her hos STYLEPIT. Du finder både Clarks sandaler forskellige slags Clarks shoes og lækre Clarks støvler, der sikrer dig komfort og varme fødder i alt salgs vejr. En af de enormt trendy sko, er Clarks Wallabee, der er let genkendelig med den tykke gummisål og lidt kantede form. Disse giver dit look et strejf af coolness samtidig med de udstråler, at du er moderne.

  Clarks er lig med kvalitet

  Historien om mærket Clarks går langt tilbage, faktisk helt tilbage til 1825, hvor et par britiske brødre grundlagde det populære skomærke, da de begyndte at producere bl.a. Clarks boots. Siden da er det gået ud over stepperne, og i dag sælges fodtøjet, der er kendt for sin høje kvalitet, i over 1000 Clarksbutikker fordelt rundt omkring i verden, og derudover i et hav af andre populære tøj- og skobutikker, heriblandt her hos STYLEPIT.