Cheap Monday

1 stk
1 stk
  CHEAP MONDAY jeans - slim fit
  CHEAP MONDAY jeans - slim fit 199,98 kr 399,95 kr -50%
  • Størrelser på lager
   W28 / L34

  Cheap Monday med betydning

  Cheap Monday er et mærke, der med navnet udtrykker netop det, der lægges vægt på. Nemlig at du skal have råd til tøj af god kvalitet. Den ene grundlægger af Cheap Monday følte, at de jeans, der blev solgt i butikken, var for dyre. Han mente, der skulle billigere fashion jeans på markedet. Derfor sørgede han for, at der blev skabt jeans, der stadig havde de gode kvaliteter, og som forbrugerne samtidig havde råd til at betale. Det startede med et par uvaskede slim fit jeans med stretch. Dette blev en kæmpe succes, og de første 800 par var udsolgt inden for de første par uger. I dag kan du vælge mellem utallige jeans, trøjer, t-shirts og kjoler, men stadig efter det samme princip: god kvalitet og til at betale.

  Vi har udvalget til det hele

  Her hos STYLEPIT er udvalget så stort, at der er noget for enhver smag. Vi har en lang række produkter, der kan klare sig hele året rundt og til alle lejligheder. Der er både de populære Cheap Monday jeans, som du på varmere dage kan udskifte med Cheap Monday shorts. Det hele startede i Stockholm Marts 2004 hvor det især var slim-fit jeans, der var hovedattraktionen. Ligeledes kom det kendte skull logo, og bolden var i luften. Siden da har interessen været stor. Cheap Monday sørger for et bredt udvalg og for at have fingeren på pulsen, så de ved præcis, hvilket tøj du foretrækker. Med erfaring siden 2004 vil udvalget hos STYLEPIT ikke skuffe dig. Du vil helt sikker kunne finde det, du mangler – eller måske bare noget, du har lyst til at forkæle dig selv med.

  CHEAP MONDAY Jeans hos STYLEPIT

  Cheap Monday Jeans er skabt til den ungdommelige og stilbevidste kunde. Det er jeans, som følger tidens trends og samtidig formår at opretholde et klassisk look i deres design. Tilbage i 2004 lancerede det svenske mærke den første model. Et par jeans, der var stramme og velsiddende til en konkurrencedygtig pris. I dag finder du et hav af modeller og farver i deres kollektioner. Der er noget til enhver lejlighed og noget til enhver smag. Det er moderigtige, populære og anvendelige jeans, som passer perfekt til din basisgarderobe. Den originale Tight model, som hurtigt gjorde brandet populært, er stadig at finde i deres kollektioner. De klassiske jeans i en tætsiddende model er en af mærkets førende, men der er mange flere styles at vælge imellem. Et par stramme højtaljede jeans? Et par jeans i et helt tyndt materiale? Eller du er måske til den klassiske Midwaist model med lige ben? Det er masser at vælge imellem, når du kigger på deres jeans kollektion. Hos STYLEPIT finder du Cheap Monday Jeans til kvinder og Cheap Monday Jeans til mænd. Du ser dem overalt i modebilledet. Modeller, musikere, og stilfulde bloggere.

  Et design blev til mange

  Da brandet Cheap Monday første gang gjorde sig bemærket på markedet, var det med en tætsiddende model med stramme ben. Det var en model, som i tiden var yderst populær, men svær at finde i de gængse butikker. Med Cheap Monday Jeans blev dette ændret, og du finder dem i dag i mere end 35 butikker verden over. De klædelige og tidssvarende jeans i flere modeller, og i farver, snit og mønstre tilpasses sæsonen. Det er nemt og hurtigt at føle sig velklædt med et par lækre jeans fra Cheap Monday. De originale Cheap Monday Tight Jeans består af 99 % bomuld og 1 % stretch-materiale. Det gør, at jeans får den velkendte og populære stramme pasform. Det er jeans, som er behagelige at have på, og du har mulighed for at vælge en lang række af forskellige designs. De originale, de tætsiddende, de højtaljede og de lavtaljede. Med et par jeans fra Cheap Monday er der noget til ethvert look og enhver smag.

  De perfekte jeans til basisgarderoben

  Jeans passer til de fleste lejligheder. Du kan bruge dem til hverdag og til fest. Med et par Cheap Monday Jeans kan du være både tidssvarende og klassisk klædt. De stramme jeans har længe været et element i basisgarderoben. Musikere er vilde med de tætsiddende bukser. Modebevidste mænd og kvinder klæder sig i det populære design. Med et par Cheap Monday Jeans i garderoben er du klædt på til lidt af hvert. Hop i et par jeans, som er både anvendelige og moderigtige, og glæd dig over det smarte design. Det gør vi her hos STYLEPIT.