Fri fragt ved køb over 399 kr.28 dages gratis retur2-5 hverdages levering
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort
Sailor gummistøvler med foer - Sort

Bundgaard Sailor gummistøvler med foer - Sort

Out of stock
2-5 hverdages levering · Gratis 28 dages retur
Sort
Bundgaard Sailor gummistøvler med foerSailor Rubber Boot Warm er en varm og vandtæt støvle i et lækkert maritimt/klassisk design.

Toppen af skaftet er i et quiltet look. Skaftet kan snøres ind, så den kan sidde helt tæt på benet og dermed hjælpe til at vand og sne ikke trænger ind i støvlen.

En refleksdetalje på bagkappen sikrer, at støvlen er synlig i de mørke vintertimer. Sålen er en profilsål med dyb struktur, som gør denne støvle mere skridsikker i vådt og glat vejr. Skafthøjden er tilpasset den enkelte størrelse, så støvlen ikke bliver for lang og derved begrænser barnet i fuld bevægelighed.

Bundgaards forede gummistøvler er alle opbygget med 6 lag i bunden, for at sikre mod kulden. 1. ydersål, 2. bindelag, 3. Uld og indersålen 1. thermo, 2. bindelag, 3. uld

Bundgaard gummistøvler har et ekstraordinært højt indhold af naturgummi, som gør dem enormt bløde og fleksible for barnet at have på.

Vi anbefaler, at gummistøvler anvendes som en ekstra støvle til de regnfulde dage, da selv vandafvisende vinterstøvler kan have deres begrænsning. I de kolde måneder er det naturligvis vigtigt at vælge en foret gummistøvle, så de små fødder holdes både tørre og varme.Anbefalet voksetillæg: 10-12 mm.(OBS: tjek indermål inden du vælger størrelse - falder ca. 1 nummer større ud end bundgaard lædersko)

Pasform: Bred for naturlig udvikling af foden, men med smal hælkappe for perfekt pasform til både smallere og bredere fødder

Materiale: Gummi (høj fleksibilitet og holdbarhed)

For: 40% uld (varme, temperaturregulerende og svedabsorberende). 60% dacron (sørger for høj slidstyrke)

Sål: Gummi (høj fleksibilitet), Indersål: 100 % Uld og Thermo

Fast hælkappe, der giver støtte og stabilitet

Udtagelig indersål, der gør det nemt at tjekke om størrelsen er korrekt - både ved køb og løbende under brug - samt lufte og tørre sålen og rengøre støvlen indvendig

Blød og fleksibel

Pleje og vedligehold af gummistøvlerne forlænger levetiden og de holdes stærke, smidige og fleksible. Det er ikke svært at pleje støvlerne. Brug enten et gummistøvle plejeprodukt eller en naturolie (eks. madolie uden smag og lugt). Påfør altid produktet med en svamp eller klud, så ikke slider unødigt på gummistøvlerne.

Når du vasker dine gummistøvler, så tør dem ikke på radiatoren eller lignende. Det medfører, at gummiet hurtigere udtørrer, og dermed sprækker, flækker eller går op i limningen så den ikke længere er vandtæt.Model: BG401016 Sailor Rubber Boot Warm
  • Fodtøjstype: Støvle
  • Boots type: Gummistøvler
  • Shaft lengh: Korte støvler
  • Lining / padding: Foret
  • Boots opening: Drawcord
  • Waterproof properties: Vandtæt
Varenr. 359981_4
  • sole: rubber
  • upper: rubber
  • lining: wool, elastane
Levering
- Leveres inden for 1-3 hverdage
- Fri fragt ved køb over 399 kr.

Retur
- 28 dages gratis retur
- Vedlagt forudbetalt returlabel
- Byt eller returner julegaver indtil 1. feb

DHL Express
- Hvis du bor i en af de større byer, kan du, når du lægger en ordre mandag-fredag inden kl.15.00, tilkøbe ekspres levering. Så leveres pakken den næste hverdag med DHL Express. Denne leveringsmetode koster 109 dkr.

Læs mere her
Ring til os

Tlf. (+45) 59 20 70 75
Man-Tor. 08:30 – 14:30
Fredag 08:30 – 14:00

Skriv til os

kundeservice@stylepit.dk

Out of stock