Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla
Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla

Nyhed

Bundgaard Prewalker II Velcro sutsko - Mørkelilla

449 kr
1-2 hverdages levering · Gratis 50 dages retur
Mørkelilla
Bundgaard Prewalker II Velcro sutskoBundgaards Prewalker er en sko til barnet, der så småt er begyndt at øve sig på at gå.

Hvis barnet kan rejse sig op ad ting, stå selv eller måske tage et par skridt med mor eller far i hånden, kan det hjælpe at have en Prewalker på. Det er en fantast isk klassiker, der har hjulpet mange generationer med deres første skridt.

Det er en fin, lille og håndlavet sko, der sidder godt til på foden og giver god støtte omkring anklen så barnet får gode betingelser for at udforske de første skridt. De er produceret i super blødt læder, og ydersålen er en smidig og fleksibel gummisål der gør, at fødderne får optimal bevægelsesfrihed.

Det er dog vigtigt, at barnet også går i bare tæer eller i strømper med skridsikker bund. Kombinationen mellem en prewalker og bare fødder er optimal.

Bundgaard prewalkere er produceret i bløde, åndbare lædermaterialer og foret med vegetabilsk garvet læder. Sålen er af gummi, og er en del af "Bundgaard Zero Heel" kollektionen*.

Beregnet til indendørs brug.Anbefalet voksetillæg: 10-12 mm.BESKRIVELSE:

. Pasform: Bred for naturlig udvikling af foden, men med gode justeringsmuligheder og et smalt slug samt hælkappe for perfekt pasform til både smallere og bredere fødder

. Udtagelige indersåler gør det:

o Nemt at tjekke om størrelsen er korrekt - både ved køb og løbende under brug. OBS: små børn krummer deres tæer, og kan ikke mærke, når skoen er for lille

o Muligt at lufte og tørre sålerne

o Nemt og hurtigt at rengøre skoen indvendig

. Ekstra polstring i den øvre kant gør den blød og behagelig at have på, også når barnet kravler.

. Ekstra læder på snuden beskytter mod slitage når barnet kravler, og tå-forstærkningen beskytter de små tæer mod stød og sikrer plads til bevægelse

. Stabil hælk appe giver støtte og et godt hold om foden.

. Læderet gør skoen ekstremt åndbar og giver et godt fodklima

. Meget blød og fleksibel model, der giver god bevægelsesfrihed for fødderne

. Velcrolukningen gør skoen nem at åbne helt op, så den er let at få af og på. Samtidig kan velcrobåndene justeres og kortes af, så skoen kommer til at passe perfekt til det enkelte barns fodPRODUKTINFORMATION:

. Materiale: Læder (åndbart)

. For: Vegetabilsk garvet læder (åndbart)

. Sål: Gummi TPR - (høj fleksibilitet og skridsikker. Bundgaard Zero Heel*)

. Lukning: Velcro (nem at komme i og tilpasse)GODE RD TIL PLEJE

Det er en god ide altid at imprægnere sko inden brug, for at undgå at snavs, fedt og væske trænger ind i læderet. Vi anbefaler, at imprægneringsmidlet vælges med omtanke - særligt til Prewalkere. Vi bruger selv "Organic Protect & Care" fra Collonil, da produktet primært indeholder naturlige stoffer som gør, at der ikke er grund til bekymring, hvis barnet kommer til at putte sin sko i munden.

Læder er et naturmateriale og hvert produkt er unikt. Efter noget tid kan læderet godt se lidt tørt eller træt ud, og trænge til lidt pleje. Start med at tørre skoen/sandalen af med en hårdt opvredet fugtig klud, og lad skoen tørre.

Brug herefter skocreme eller læderfedt. Når produktet er tørret helt ind, kan skoen/sandalen med fordel imprægneres igen.* BUNDGAARD ZERO HEEL

Bundgaard Zero Heel er kendetegnet ved tynde og fleksible såler, der øger bevægelsesfriheden og giver god for nemmelse af underlaget. Sålerne er flade uden hældrop, dvs. der er samme højde både for- og bagtil. Tanken bag Bundgaard Zero Heel kollektionen er, at skoene er minimalistiske og udelukkende skal beskytte foden mod underlaget.Model: BG501019 Prewalker II Velcro

  • Type: Prewalker
  • Pattern type: Øverste dels farve
  • Occasion/season: Hverdagsbrug
  • Opening mixed shoes: Dobbelt velcro
  • Mixed shoes details: Skiftbar sål
  • Upper material: Leather
Varenr. 359977_300
  • sole: 100% synthetic
  • lining: 100% Læder
  • upper: 100% Læder
Levering
- Leveres inden for 1-2 hverdage
- Fri fragt ved køb over 399 kr.

Retur
- 50 dages gratis retur
- Vedlagt forudbetalt returlabel

DHL Express
- Hvis du bor i en af de større byer, kan du mandag-torsdag tilkøbe dag til dag levering via DHL Express, ved køb før kl. 15.00.

Læs mere her
Ring til os

Tlf. (+45) 70 71 57 74
Man-Tor. 08:30 – 14:30
Fredag 08:30 – 14:00

Skriv til os

kundeservice@stylepit.dk

449 kr