FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

BOSS CASUAL

52 stk
52 af 13528 stk
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -30%
  -30%
  -40%
  -50%
  -50%
  -60%

  Boss Orange -casual og stilfuldt

  Den tyske legende og verdenskendte Hugo Boss grundlagde i 1924 sit brand med sit eget navn, som primært producerede skjorter og uniformer til arbejdsbrug. Brandet, der nu er mere kendt som en modegigant, har senere forgrenet sig ud i mange underafdelinger, der hver især rammer forskellige målgrupper indenfor modeverdenen. I 1999 lancerede brandet et casual denimbrand, Boss Orange, til mænd og i 2005 fulgte en kollektion af samme brand til kvinder. Boss Orange lancerer tøj, sko, tasker og tilbehør i et vintage-lignende design. Brandet står for personlighed og selvstændighed og formår både at gøre det casual, sporty og stilfuldt på en og samme gang. Det vil sige at, man kan klæde sig afslappet og behageligt på i tøj fra Boss Orange, uanset om man skal på shoppetur eller til et vigtigt forretningsmøde. Brandet er kendt for iøjefaldende prints, tasker, store solbriller og selvfølgelig denimvarer i lækker kvalitet samt i et tidsløst design.

  Hugo Boss Orange – rafinerede ure til den moderne mand

  Hos STYLEPIT finder du de knivskarpe og moderne herreure fra det hæderkronede tyske brand Hugo Boss’ nyeste produktlinjer, Hugo Boss Orange til mænd og Hugo Boss Orange til kvinder. Særligt i kollektionen til mænd er der tale om stilrene klassiske designs, som er givet et unikt moderne touch, der gør produkterne hippe og får dem til at passe ind i enhver moderne mands garderobe. Tag og kig nærmere på de flotte ure fra Hugo Boss Orange til mænd hos STYLEPIT, og nyd godt af fantastiske fordele som gratis* levering og bytte samt hele 50 dages returret, som du får, når du vælger at købe dit nye ur, eller andre accessories, hos STYLEPIT.

  Hugo Boss Orange til mænd – nyeste skud på stammen fra det tyske luksusbrand

  De fleste kender til det legendariske tyske luksusbrand, Hugo Boss. Det blev grundlagt i 1924 i Metzingen, hvor man i dag stadig har hovedkvarter. Få brands har haft en lige så turbolent historie som Hugo Boss, som har været meget præget af begivenheder i Tysklands historie. På grund af konkurs og økonomiske vanskeligheder, så Hugo Boss i 1936 ingen anden udvej, end at melde sig ind i det tyske nazi-parti. Dette skulle blive redningen for virksomheden, der i mange år fremover, var den største leverandør af beklædning til den tyske hær. Mens Tysklands hær i 1945 led det endelige nederlag, var Hugo Boss ikke indstillet på at kaste håndklædet i ringen. Han førte virksomheden videre i årene efter krigen, og satsede nu benhårdt på luksusprodukter, som jakkesæt og kjoler, i stedet for tidligere tiders militærtøj. Boss har i de sidste mange årtier været toneangivende inden for tysk mode. I dag har man 5 produktlinjer Boss Black, Boss Selection, Boss Green, Hugo, og nyeste skud på stammen – Hugo Boss Orange til mænd, som er casual linjen til det unge segment.