Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

BOSS Business

120 stk
120 af 18444 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -20%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -25%
  -40%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -50%
  -30%
  -30%
  -30%
  -20%
  -30%
  -40%
  -20%
  • 1
  • 2
  • >

  BOSS fra inderst til yderst

  BOSS kendes på det sorte brand i tøjet med BOSS-navnet stående med store bogstaver i hvidt, og et lille diskret Hugo Boss nedenunder hvis nogen skulle være i tvivl.

  Du kan få BOSS fra inderst til yderst og fra øverst og til nederst. Undertrøjer, underbukser og strømper er lige så naturlig en del af denne produktserie, som skjorte, bukser, blazer og badekåbe – og kjoler, toppe og bluser til kvinder.

  Tre underlinjer

  Produktlinjen er opdelt i tre underlinjer: Business, Casual og Athleisure. Sidstnævnte indeholder et mix af sports- og fritidstøj, der lige så godt kan bruges til det ene som det andet.

  BOSS Business

  Business er tøj til forretningsmanden eller -kvinden, der elsker at gå elegant, klassisk og nobelt klædt. Det er her du finder det helt rigtige jakkesæt, den helt rigtige skjorte og de helt rigtige sko til det vigtige møde eller din første dag som mellemleder eller chef på jobbet. Ja, selv en taske der passer til, finder du i det store produktsortiment.

  BOSS Casual

  Casual er tøjet til dig, der stadig gerne vil være stilfuldt og elegant klædt på, selv om du holder fri. Her finder du alle de traditionelle og klassiske stykker fritidstøj som sweatshirts, T-shirts, sweatpants og hoddies. Alt sammen med et tydelig strejf af Hugo Boss’s øje for de stilfulde detaljer og det rene, strømlinede look – uden at det bliver for stift og formelt. For BOSS Casual er tøj, der er skabt til at slappe af og have det godt og behageligt i.

  BOSS Atheleisure

  Skal det være mere sporty, skal du vælge en af de flotte stykker støj i Atheleisure-serien. Det er tøj, der gør sig lige så godt på en varm sommerdag, som når du står og bøjer jern eller giver alt hvad du har i dig til aerobics i fitnesscenteret.

  Det er både T-shirt og joggingbukser, men også skjorter og halvlange bukser. Altså både træningstøj og tøj, du kan have på, når du skal til et arrangement, hvor det er i orden at være lidt mere casual klædt.

  De små raffinementer

  På tværs af alle tøjlinjerne i BOSS finder du alle de små raffinementer, der fortæller både dig og omverdenen, at du har valgt tøj fra Hugo Boss i dag. Dem finder du både i den måde tøjet er syet på og den pasform som tøjet har. Lige linjer, kropsnært slim fit eller lidt mere løst regular fit og så alle de små, praktiske detaljer. Det er smagfuldt, elegant og lige i skabet, hvis du går op i at være nobelt klædt på.

  Raffinementer som f.eks. en ekstra lille lomme nede i den højre bukselomme til småpenge eller bilnøgle, smukke kontrastfarver på indersiden af knappefladen på skjorter og bluser, matchende farver på knapperne og lignende detaljer, gør tøjet i BOSS endnu mere eksklusivt.

  Historien bag Hugo Boss og BOSS

  Hugo Ferdinand Boss åbnede en lille skrædderbutik i Metzingen, syd for Stuttgart i Tyskland i 1924 uden hverken drømme eller planer om at blive et internationalt modebrand. De første år levede firmaet af bestillingsopgaver, men begyndte snart at producere tøj i lidt større stil.

  Fra tøjfabrik til modebrand

  Efter krigen – og kort før hans død i 1948 – omlagde Hugo Boss produktionen fra at være en tøjfabrik og til at blive et modebrand. Det var en transformation, der skulle tage næsten 20 år og to generationer, at få ført ud i livet.

  Så resultatet af hans beslutning fik Hugo Ferdinand Boss aldrig set ført ud i livet. Først omkring 1950 fik firmaet lanceret de første jakkesæt og skjorter under ledelse af Hugo Boss’ søn Eugen Holy.

  Denne fortsatte med at transformere produktionen. I starten af 1960’erne begyndte firmaet således at sælge jakkesæt som stangtøj i standardmål til mænd. Senere stødte skjorter og andre beklædningsgenstande til.

  I 1969 overtog næste generation i form af Eugen Holy’s sønner Jochen og Uwe Holy. De igangsatte de sidste trin af transformationen og skabte det Hugo Boss, som vi kender i dag.

  De igangsatte også de første designlinjer i Hugo Boss’ store udvalg af tøj. Først kom BOSS-branded, der også dengang stod for eksklusivt tøj med et moderne og alligevel tidløst og klassisk snit – stadig kun til mænd. Dametøjet kom først til omkring 1998.

  Med den større og større brandbevidsthed, som Hugo Boss’s børnebørn opbyggede omkring tøjbrandt, blev det også tid til de første sponsorater. Det første var inden for motorsport, og senere i midten af 1980’erne fulgte sponsering af golfevents og turneringer, selv om Hugo Boss først gik ind på markedet for golftøj i midten af 1990’erne. Samtidig får de også licens til at producere briller, og senere følger sko og ure – også i midten af 1990’erne.

  BOSS etableres

  I 1993 indfører Hugo Boss en tredeling af deres designlinjer. BOSS fortsættes og der tilføjes HUGO, som er mere ungdommeligt tøj og BALDESSARINI, som stod for ekstra luksuriøst og sofistikeret tøj. De tre serier får hver deres farve som signatur. Her får BOSS den sorte farve, der kendetegner BOSS i dag og HUGO får sin karakteristiske røde farve. Fire år senere føjes BOSS Golf til, der får farven grøn.

  Farvenavnene kommer dog først frem som en del af navnet fra omkring 1999, hvor BOSS Orange lanceres. Det er en serie af mere casual fritidstøj. 4 år senere skifter BOSS Golf navn til BOSS Green og hen over de næste 10 år skifter de andre serier også til navnet på den farve, de har som signatur. Undervejs i 2006 udfases BALDESSARINI, et par år efter BOSS lancerer BOSS Selection, der senere integreres i netop BOSS.

  Dermed understreger Hugo Boss det eksklusive og raffinerede element i BOSS. Senest har Hugo Boss også integreret designlinjerne BOSS Orange og BOSS Green i BOSS og helt fjernet navnet, selv om linjen har bevaret den sorte, karakteristiske farve på sine brands.

  Så i dag består Hugo Boss kun af to designlinjer: BOSS med den velkendte sorte farve og HUGO med den lige så kendte røde. Det giver et mere forenklet og lettere Hugo Boss at finde rundt i med et langt større udvalg af tøj i hver af designlinjerne.

  BOSS hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT er vi stolte over at være officiel forhandler af BOSS – eller BOSS, som det bare skal hedde fremover. Dermed bliver vi en af 6.102 steder i verden, hvor du kan købe tøj fra Hugo Boss. Det kan du i alt i 124 lande verden over.

  Så uanset hvor du kommer frem i verden, kan du altid købe tøj fra Hugo Boss. Men hos os behøver du dog ikke at tage hen i en butik. Du kan handle hjemme fra sofaen, lænestolen, køkkenbordet eller på vej hjem i toget eller bussen. Bare rul op til toppen af siden og tjek alt det lækre BOSS-tøj ud. Vi sender dine varer hurtigt, og du får hele 50 dages fri returret, når du handler hos os på STYLEPIT.dk. Det får du ingen andet steder i verden, hvor de sælger BOSS fra Hugo Boss.