Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

BOSS ATHLEISURE

101 stk
101 af 17710 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -25%
  -25%
  -20%
  -25%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -20%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -30%
  -40%
  -50%
  -40%
  -30%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  • 1
  • 2
  • >

  BOSS Green startede med golftøj

  I dag har Hugo Boss kun to forskellige tøjlinjer. Nemlig den elegante og klassiske BOSS med det karakteristiske sorte brand i tøjet, og den mere casual og ungdommelige HUGO med det lige så karakteristiske røde brand i tøjet. Men indtil for nylig var der væsentlig flere designlinjer i Hugo Boss produktudvalg. Hver enkelte designlinje var karakteriseret ved og navngivet med en farve. Her var BOSS Green modekoncernens produktlinje for elegant golf og fritidstøj.

  Det startede med golftøjet i midten af 1990’erne. Her besluttede Hugo Boss sig for at gå ind med en elegant og stilfuld serie tøj til den stadig mere populære golfsport, som firmaet havde været sponsor for siden midten af 1980’erne. Resultatet blev BOSS Golf, der senere blev omdøbt til BOSS Green – hvilket jo er et meget passende navn til netop golftøj. Senest er BOSS Green blevet en del af BOSS, der fremover er brandt for den mere elegante og stilfulde del af Hugo Boss’ kreationer.

  BOSS Green er et perfekt match til golf

  Golftøj har et særligt look. Det er kendetegnet ved at være afslappet, behageligt og praktisk at gå i, samtidig med at det er elegant og stilfuld med et meget stramt designudtryk.

  For golftøjet skal gerne matche den elegance og klasse, der altid har omgærdet golfsporten, samt den særlige engelske stil, der har haft så stor indflydelse på alt omkring sporten. Her er ikke plads til slappe linjer i hverken tøjdesign, caps eller sko. Så her er der ingen hængerøvsbukser eller tøj, der viser alt for meget bart skind.

  Det er præcis den samme stil, som har gennemsyret Hugo Boss’ tøjdesign lige siden starten for snart 100 år side. Elegance og klasse har altid været i højsædet, også selv om tøjet skulle være mere casual.

  BOSS Green fritidstøj

  Med tiden blev der dog også plads til mere decideret fritidstøj i BOSS Green-serien. Det er stadig lige så elegant og klassisk i designet. Men der er blevet plads til lidt mere spræl i form af f.eks. meget synlige og farverige Hugo Boss-tekster – og ikke logoer – på tøjet, et lidt mere afslappet snit og et dermed lidt mere loose look. Fritidstøjet kom til i starten af 00’erne, da også folk uden for golfsporten fik øjnene op for de kvaliteter, som BOSS Green besidder.

  BOSS Green i dag

  I dag er BOSS Green som allerede nævnt en del af BOSS-produktserien – den med det sorte brand i tøjet. Her har BOSS Green fået sin egen underlinje kaldet Atheleisure, der er en sammenskrivning af ordene ”athletic” og ”leisure”.

  Designet er stadig det samme elegante og sporty, som BOSS Green altid har stået for. Så i takt med at BOSS Green tøjet bliver udsolgt, er det BOSS Atheleisure, du skal holde øje med, når du vil have stilfuldt golf- og fritidstøj fra Hugo Boss.

  Fra uniformsproducent til modebrand

  Da Anden Verdenskrig var overstået, udstak Hugo Ferdinand Boss en ny kurs for firmaet. De skulle ikke længere bare være en tøjfabrik, men et modebrand der var lige så kendt som andre af datidens brands.

  Hugo Ferdinand Boss så dog aldrig hans strategi og drømme for sit firma gå i opfyldelse. Han døde i 1948, to år før den første serie jakkesæt og skjorter blev lanceret. Og der skulle gå næsten tyve år og to generationer i familien, før drømmen kunne siges at være gået i opfyldelse.

  Efter stifterens død tog sønnen Eugen Holy over. Han ledede firmaet op gennem 1950’ern og 1960’erne, hvor de lancerede de første jakkesæt, skjorter og bukser, der blev solgt som stangtøj på standardmål i datidens mode- og mere eksklusive tøjbutikker.

  I 1969 overtages ledelsen af Jochen og Uwe Holy – Eugen Holys to sønner. De igangsatte en divisionering af firmaets tøjproduktion i forskellige designlinjer, hvoraf BOSS var den første. Den stod for den mere elegante og eksklusive del af firmaets tøjproduktion, hvor der var fokus på det tidløse og klassiske design. For at skabe større opmærksomhed og større bevidsthed om BOSS-brandet, begyndte Hugo Ferdinand Boss’ børnebørn også at sponsere motorsportsbegivenheder i midten af 1970’erne. 10 år senere i 1985 fulgte sponsorater inden for golfsporten efter.

  1985 blev også året, hvor firmaet besluttede sig for at gå ind på andre områder end tøj. Det første nye område i firmaets produktportefølje var briller. Op gennem 1990’erne og de tidlige 00’er følger sko, ure og parfume til. Derved gik Hugo Boss fra udelukkende at være tøjproducent og til at være et fuldgyldigt modebrand.

  Hugo Boss’ designlinjer

  Arbejdet med at skabe flere designlinjer i firmaets produktudvalg blev intensiveret op gennem 1980’erne og 1990’erne. I 1993 bestod Hugo Boss af tre designlinjer, nemlig den sorte BOSS, den røde HUGO og en ny, endnu mere eksklusiv designlinje ved navn BALDESSARINI. Omkring 1997 kommer HUGO Golf så til. Den får en grøn farve på brandsne i tøjet, og i 1999 føjes BOSS Orange til. Det er den første designlinje, der får navn efter farven på de brands, der sidder i tøjet. BOSS Orange var mere en mere casual tøjlinje.

  For at gøre det nemmere for kunderne, at kende de forskellige designlinjer, vælger Hugo Boss i de følgende år at ændre navnene på tøjlinjerne, så de også får navn efter farven på brandsne i tøjet. BOSS bliver til BOSS, BOSS Golf til BOSS Green, HUGO bliver til BOSS Red (selv om HUGO-brandt bibeholdes) og kun BOSS Selection får ikke navn efter en farve. Det er afløseren for BALDESSARINI, der helt udfases fra 2006.

  Så da der var flest designlinjer hos Hugo Boss, var der hele fem. Det blev dog for forvirrende for kunderne, og gjorde også firmaets markedsføring dyrere end højst nødvendigt. Derfor besluttede ledelsen i Hugo Boss at forenkle opbygningen af designlinjerne. Det skete ved at fusionere først BOSS Selection og BOSS og senere BOSS Green til BOSS samt lægge BOSS Red og BOSS Orange sammen til HUGO. Så i dag er brandt opdelt i BOSS, der igen er opdelt i Business, Casual og føromtalte Ahteleisure og HUGO. Begge designlinjer har bevaret deres velkendte farver på brandsne i tøjet. Sort for BOSS og rød for HUGO.

  BOSS Green hos STYLEPIT

  Selv om BOSS Green nu officielt er udgået som selvstændig designlinje hos Hugo Boss, sælges der stadig meget BOSS Green fra de seneste kollektioner. For på grund af det tidløse og elegante design, holder BOSS Green sig moderigtig og frisk i mange år endnu.

  Så der er stadig masser af grund til at købe en af de skønne BOSS Green-produkter, som vi er officiel forhandler af her hos STYLEPIT. Det har bragt os i eksklusivt selskab med 6.101 andre tøjforhandlere i 124 lande verden over. Men kun et sted kan du købe BOSS Green med 50 dages fri returret! Nemlig her hos STYLEPIT. Så rul op til toppen af siden, og vælg en af de lækre BOSS Green-produkter fra vores virtuelle hylder.