Fri fragt ved køb over 299 kr.50 dages gratis retur1-2 dages levering

Softshell til drenge og piger

15 stk
15 stk
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%

  Softshell til børn – det rigtige overtøj til børn

  Efter en lang og kold vinter er det dejligt at lægge vintertøjet væk og tage softshell til børn frem. Det er det helt rigtige overtøj til overgangstiden mellem sommer og efterår. STYLEPIT har et stort og varieret udvalg af Softshell til børn i alderen fra 0 – 16 år. Du finder jakker, overgangsdragter, køredragter, heldragter samt termotøj. Softshell er smart og tætsiddende overtøj til børn. Det hele er vind- og vandafvisende og af et let, blødt og elastisk materiale. Børnene vil simpelthen elske det skønne overtøj fra STYLEPIT, som findes i masser af skønne farver og i kendte brands. Du finder brands som Me Too, Color Kids, LEGO wear, JEFF og Mikk-Line. Det hele i ensfarvede, flerfarvede eller mønstrede med en masse smarte detaljer og designs. Med og uden lynlås eller hætte og i skønne farver som f.eks. orange, lilla, pink og turkis. Der er masser af smarte og praktiske modeller at vælge imellem, og priserne er som sædvanligt yderst konkurrencedygtige.

  Stort udvalg af softshell jakker og overtøj

  Leder du efter det populære overtøj, der er perfekt til efterårs- og vintermånedernes kolde vinde? Så er du kommet til det rette sted. Vi har både softshell til pige og softshell til dreng! Her hos STYLEPIT vægter vi vores kunder højt, og derfor har vi altid et stort udvalg af alle populære og moderne varer, hvilket selvfølgelig også indbefatter softshell, således at alle kunder kan stilles tilfredse, og finde lige præcis hvad de ønsker. Vi har det du søger, og sætter en ære heri. Tag på opdagelse i vores store udvalg, og vælg lige præcis det, der passer til dig og dine børn. Vi byder på flotte farver, skøre mønstre og lækre designs, der både kan gøre kræsne forældre og farveglade børn tilfredse, og som uden tvivl vil blive værdsat som en del af garderoben.

  Softshell dragt - et smart og praktisk valg

  Softshell er, som du måske ved, en betegnelse for tætvævet stof, altså stof der både er til at ånde i og som samtidig er vindtæt. Det sidder tilmed rigtig godt på kroppen, og er altså det perfekte og oplagte valg, når det kommer til overtøj til børn, der jo både skal holde sig varme, men også kunne bevæge sig rundt på legepladsen, i børnehaven osv. uden problemer og irritationer. En dragt er enormt praktisk, da den består af kun ét stykke tøj, og man undgår dermed situationer, hvor det er besværligt at få tøjet af og på, samt bare stykker, der let fryser. Men hvis du kun er på udkig efter en overdel, så har vi her hos STYLEPIT også udvalgt en moderne softshell jakke til børn, ja faktisk rigtig mange, så du snildt kan finde den du ønsker - i den ønskede farve og fra det ønskede brand. Vi har altid billige priser, og ofte softshell på tilbud, så hold endelig øje her på siden, hvis du ønsker at gøre en ekstraordinær god handel.

  Softshell fra mange populære brands

  Der er flere og flere brands, der producerer deres egen slags softshell jakke, simpelthen fordi jakken er gået hen og blevet meget populær. Det tynde, behagelige materiale er som skabt til børn, der ikke bliver lukket inde og hæmmet i deres leg, når de får overtøjet på. Nogle af de brands, som vi fører er Color Kids, som laver meget farverigt overtøj i f.eks. pink og lime farver, det kendte sportsbrand Hummel, børnefavoritten LEGO, Name It som laver fine mønstre der er elsket af både børn og voksne, skøre og fantasifulde MOLO og racoon samt mange flere så som danske WHEAT, ej sikke lej, Ticket to heaven og VER de TERRE. Fælles for alle disse brands er, at de alle har et enormt højt fokus på kvalitet, hvilket er super vigtigt når det handler om overtøj til børn. For der er ingen børn, der skal stå og fryse, og tøjet skal være behageligt og nemt at tage af og på. Og alt dette lever disse brands op til, samtidig med at de leverer det ene fantastiske design efter det andet.