Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Flyverdragt

75 stk
75 stk
  -40%
  -20%
  -40%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -15%
  -15%
  -15%
  -20%
  -20%
  -20%
  -15%
  -15%
  -20%
  -15%
  -15%
  -50%
  -50%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%

  Flyverdragter til børn

  Når du skal købe flyverdragter til børn, er der nogle essentielle, gode råd, som er værd at huske på, inden du køber. Det er nemlig vigtigt, at du har dit barn i fokus. Derfor skal du overveje, hvilke behov dit barn har. Hvis dit barn elsker at tumle rundt i alt slags vejr eller for eksempel går i en skovbørnehave, er det en rigtig god ide at købe en flyverdragt, der er ekstra holdbar, varm og vandtæt. Har du et mere stille og forsigtigt barn, er en slidstærk flyverdragt stadig ideel, men det behøver måske ikke være højeste prioritet.

  En flyverdragt er en praktisk beklædning, og derfor er vores udvalg af flyverdragter til børn naturligvis også produceret i slidstærk materiale. Hos Stylepit ved vi, at det er vigtigt, at dit barn kan holde sig varm og tør fra mødetid til afhentning i børnehaven eller SFO’en. På den måde kan både du og dit barn også være med til at mindske forkølelse og sygdom i de koldeste måneder på året.

  Med en god flyverdragt er du sikker på, at dit barn ikke fryser – og så undgår du også grædende og trætte børn, der kommer kolde hjem fra børnehave eller SFO. Hos Stylepit har vi heldigvis masser af billige flyverdragter til baby og børn, og hvis du er heldig, kan du også finde flyverdragter til børn på udsalg eller en babyflyverdragt på tilbud.

  Flyverdragt til babyer

  Når du skal finde en god flyverdragt til baby, er det vigtigt, at den er godt varm. En baby har nemlig svært ved selv at holde sig i gang og holde sig varm, da han eller hun oftest ligger stille i en barnevogn. Derfor er det vigtigt, at babyflyverdragter er varme, så din baby ikke fryser, når I går lange ture med barnevognen.

  En varm flyverdragt til baby sørger også for, at babyen ligger blødt og behageligt, når I triller rundt. Her har Stylepit igen mange forskellige muligheder, når du skal finde en flyverdragt til baby. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige design og farver samtidigt med, at flyverdragten er varm og praktisk.

  Hvis du er på udkig efter en flyverdragt til en babypige, kan du finde modeller i lilla og lyserøde nuancer, eller styles med sødt blomsterprint. Er det derimod en flyverdragt til en babydreng, du leder efter, har vi også grå, grønne og blå flyverdragter.

  Hos Stylepit er det også tit muligt at finde en flyverdragt til baby på udsalg eller en flyverdragt til baby på tilbud. Så risikerer du heller ikke at bruge mange penge på en flyverdragt, baby alligevel vokser ud af om et par måneder.

  Dyk ned i vores store udvalg her på siden, og måske finder du en termoflyverdragt til baby, en dunflyverdragt til baby eller, hvis du er ude efter noget helt særligt, en luksusflyverdragt til baby.

  Hvad du skal kigge efter, når du køber en flyverdragt?

  Når du leder efter den helt rigtig flyverdragt til baby eller flyverdragt til barn, er der nogle gode råd at følge. Du skal nemlig både holde øje med pasform, materiale og praktiske detaljer.

  Pasform Flyverdragten til baby eller barn må hverken være for stor eller for lille, selvom det kan være fristende at købe en flyverdragt, baby ikke vokser ud af lige med det samme. Hvis flyverdragten bliver for stor, kan den blive for tung, og det kan skade dit barns bevægelsesfrihed. Dit barn skal kunne strække armene over hovedet, uden at stoffet strækker sig for meget ved ærmerne.

  Materiale Det er vigtigt, at stoffet og blødt og fleksibelt, så dit barn har mulighed for at tumle rundt, og så din baby ikke føler sig indespærret i sin nye flyverdragt. Derudover er det vigtigt, at flyverdragten både er vandtæt og vandafvisende.

  Ved nogle af vores flyverdragter til børn her hos Stylepit, viser vi et vandsøjletryk, der forklarer, hvor vandtæt flyverdragten er. Her skal du gå efter et vandsøjletryk over 3.000. Derudover skal flyverdragten naturligvis være vindtæt, så dit barn eller din baby er beskyttet mod den kolde vintervind.

  Alle vores flyverdragter til børn og flyverdragter til baby er vandtætte, vandafvisende og har høj åndbarhed. Selvom de er vandtætte, er det altid en god ide at imprægnere flyverdragten inden brug. Så holder flyverdragter nemlig længere, og den også lettere at rense. De fleste af vores flyverdragter til børn og flyverdragter til baby skal vaskes på 40 grader.

  Praktiske detaljer Når du køber en flyverdragt til dit barn eller baby, er det vigtigt, at det er let at komme ind og ud ad dragten – for eksempel kan dragten være med velcro.

  Mange af vores flyverdragter til børn har også praktiske og nemme velcroløsninger. Velcro gør, at det er let og nemt for dit barn selv at komme ind og ud af flyverdragten.

  Ligeledes det nemt for dig, når du skal klæde dit barn på i de tidlige morgentimer. Derudover er der naturligvis også reflekser på mange af vores flyverdragter i vores udvalg. På den måde er du sikker på, at dit barn er mere sikker i trafikken og kan blive set i mørke timer om morgenen og eftermiddagen.

  Derudover har de fleste af vores flyverdragter til børn også gummistropper, der kan komme under en vinterstøvle, så flyverdragten sidder helt tæt, og der ikke kommer vand i skoene eller op ad benene. Det er en stor fordel, hvis dit barn elsker at hoppe i vandpytter eller rulle sig i sneen.

  Flyverdragter til børn fra mange forskellige brands

  Stylepits udvalg byder på en masse forskellige brands, der både er praktiske og flotte. Hos Stylepit kan du nemlig vælge mellem hele tolv forskellige brands, der alle har barnets velvære og bevægelse i fokus.

  For eksempel kan du vælge billige flyverdragter til børn fra mærker som Name It, Didriksons, Wheat, En Fant og mange flere. Er du meget miljøbevidst og vil det bedste for både dit barns fremtid og for kloden, har du også mulighed for at købe en miljøvenlig flyverdragt til børn fra Mini Rondoni. Mini Rondoni fremstiller nemlig deres flyverdragter i bæredygtige materialer.

  Køb også vanter og varme vinterstøvler hos Stylepit

  Hvis du mangler andet overtøj og vintertøj, der skal få dit barn varmt gennem vinteren, kan vi også hjælpe med det her hos Stylepit. Måske du mangler nye, varme og vandtætte vinterstøvler? Eller hvad med et par varme vanter til de små børnehænder? Hos Stylepit har vi masser af varmt, praktisk og flot tøj til både børn og babyer.

  Hurtig leveringstid på flyverdragter til børn

  Hos Stylepit har vi en leveringstid på kun 1-2 dage, og hvis du køber for over 299 kroner, er du garanteret fri fragt. Det kan altså næsten ikke blive meget nemmere at købe en flyverdragt til dit barn. Du kan nemlig gøre det hjemme uden at skulle ned i en fyldt butik, hvor det kan være svært at opretholde koncentrationen og det gode humør hos både forælder og barn, når barnet skal prøve flyverdragter.

  Hvis flyverdragten alligevel ikke passer dit barn eller din baby, kan du naturligvis returnerer varen – blot du gør det inden for 14 dage. Det gælder også, hvis du har købt en børneflyverdragt eller flyverdragt til baby på udsalg. Returretten gælder også, hvis du har købt flyverdragter til børn på tilbud.

  Alt efter om dit barn eller din baby er en dreng eller en pige, har vi med garanti en billig flyverdragt, der kan passe. Hos Stylepit har vi nemlig mange forskellige flyverdragter i forskellige farver og med forskellige mønstre.

  Vi vil selvfølgelig gerne gøre alle børnefamilier glade, og derfor sørger vi også for, at du kan finde både en børne- og babyflyverdragt på udsalg, så du let kan finde en flyverdragt til dit barn uden at gå på kompromis med kvaliteten. For ligegyldigt hvad vores flyverdragter koster, garanterer vi dig ordentlig kvalitet.