Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Name It til børn

660 stk
660 af 5325 stk
  -50%
  -50%
  -50%
  -30%
  -50%
  -50%
  -50%
  -30%
  -30%
  -25%
  -50%
  -50%

  NAME IT til børn i alle stadier

  NAME IT kan bryste sig af at have intet mindre end fire brands, der alle er ekstremt vellavede og – som resultat deraf – særdeles efterspurgte. Alle fire brands tilbyder trendy børnetøj med god bevægelighed til overkommelige priser. Det første brand er NAME IT Baby, hvis målgruppe er spædbørn mellem 0 og 1 år. De vil typisk bruge mellem størrelse 40 og 74. Det andet brand er NAME IT Mini, der er lavet til småbørn i alderen 1 til 5 år og fås i størrelserne 80 til 110. Det tredje brand er NAME IT Kids, der spreder sig over størrelse 116 og helt op til størrelse 152. Dette brand er rettet imod 6 til 12-årige drenge og piger. Det sidste og senest tilføjede brand er NAME IT LMTD for de 10 til 16-årige i størrelse 140-174. Den helt store gevinst ved denne opdeling er, at det gør det muligt at tilpasse tøjet efter barnets nærmeste udviklingsstadie.

  Komfort og bevægelighed til de små

  NAME IT Baby inkluderer alle de nødvendige basisvarer til dit spædbarn, heriblandt bodystockings med både korte og lange ærmer, leggings, uldundertøj, jakker, kjoler og bløde striktrøjer. Tøjet i denne serie er kendetegnet ved at være blødt og behageligt for de sarte spædbørn. Når den lille ligger på gulvet eller i mors favn i et par NAME IT bukser, skal der ikke være noget, der kradser eller generer hans eller hendes sarte hud. Alle beklædningsdelene er derfor fremstillet i ultrabløde kvalitetsmaterialer som økologisk bomuld, velour og behandlet uld. Sikkerhed er desuden et kernebegreb i serien, der er helt fri for farlige snore og små knapper, der risikerer at blokere den lilles luftveje. NAME IT Mini rummer smart og praktisk børnetøj, der er ekstra slidstærkt, så det holder til alle vildbassernes eventyr. Blandt andet kan du finde modstandsdygtige NAME IT vinterjakker, som holder varmen inde samt sne og slud ude. Der er også slidstærkt regntøj og flyverdragter fra NAME IT, som holder til, at dit barn tumler rundt i både regnpytter og mudder hele dagen lang.

  Smart og personligt tøj til de store

  Når børn får en vis alder, kan de pludselig få meget klare holdninger til hvilket tøj, de vil og især ikke vil gå i, og derfor har NAME IT Kids ekstra fokus på det lækre design inspireret af de seneste trends. Serien er til aktive drenge og piger, som har en klar holdning til deres påklædning og gerne vil se smarte ud uden at gå på kompromis med deres bevægelighed og komfort. Sidst, men ikke mindst, er der NAME IT LMTD, som henvender sig til modebevidste tweens og teenagere. Denne serie fokuserer i højere grad end de andre serier på de nyeste modetrends og tendenser inden for børnemode. Ifølge NAME IT er de 10 til 16-årige nemlig den næste generation af trendsættere. Med LMTD-serien får de mulighed for at udfordre fremtidens modebillede. For alle fire brands gælder det, at de har rødder i børns kreativitet, nysgerrighed og livsglæde. Derudover har NAME IT et mål om at producere bomuldstøj, hvoraf mindst 50 % af bomulden er økologisk i 2020.