Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Didriksons til børn

61 stk
61 af 4873 stk
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%

  Didriksons til børn er uopslideligt og uundværligt

  Børn har bedst af at være udendørs året rundt i al slags vejr, men når regnen siler ned, eller sneen ligger i store driver, kan det godt være noget af en overvindelse både for børn og forældre at vove sig uden for. Ikke mindst bekymringerne for, om børnene kan holde varmen og holder sig tørre, så de ikke ender med en voldsom forkølelse, kan sætte en brat stopper for den planlagte tur til legepladsen. Med overtøj fra Didriksons til børn er det imidlertid en bekymring, du aldrig behøver at gøre dig igen. Med udgangspunkt i tøj til fiskeriindustrien har den svenske tøjproducent i mere end 100 år specialiseret sig i at fremstille tøj, der holder sig vind- og vandtæt samt yder optimal komfort under selv de mest barske, kolde og våde vejrforhold. De fleste af de forældre, der prøver tøjet fra Didriksons til børn, sværger derfor til dette brand resten af livet.

  Didriksons er overtøj til alt slags vejr

  En Didrikson flyverdragt er lig med høj kvalitet. Brandet, der leverer overtøj til hele familien, er det førende brand indenfor regntøj i hele Skandinavien, og det er der ikke noget at sige til. Kvaliteten er helt i top, og der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst. Her bliver der taget højde for det hele, og det funktionelle overtøj er således eminent for børn, der frit kan bevæge sig rundt og lege og være aktive, selvom de har regntøj eller flyverdragt på. Køber du en Didriksons flyverdragt er du også sikker på, at den holder i flere sæsoner. Designet er klassisk og tidløst, og går aldrig af mode, og tøjet bliver produceret med en minimal mængde af kemikalier og giftige stoffer, og så er det slidstærkt. Dette tøj er som skabt til al friluftsliv, og familievirksomheden Didriksons ønsker netop at du og dine børn kan være udenfor samtidig med at I kan være glade, aktive og ikke mindst forblive tørre.

  Fra fiskertøj til eksklusivt overtøj

  brandt Didriksons blev grundlagt tilbage i 1913, og er derfor næsten 100 år gammel i dag. Det var de to svenskere Julius og Hanna Didrikson, der begyndte at producere tøj til fiskerne, der boede i samme by som dem i Sverige. Tøjet blev lavet i høj kvalitet, og funktionelt således at fiskerne kunne bevæge sig og arbejde i det uden problemer. Siden da er overtøjet kun blevet mere og mere populært, og i dag er især Didriksons regntøj børn en meget populær vare. Er du ude efter Didriksons flyverdragt på udsalgs, skal du blot holde øje, vi har ofte nedsatte priser her hos STYLEPIT. brandt har desuden lavet gummistøvler, handsker og mange flere accessories til udendørslivet, som ligeledes er værd at investere i.