FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Bloomingville

1 stk
1 af 15510 stk
  -50%

  Historien om Bloomingville

  Bloomingville blev grundlagt i år 2000, hvor Betina Stampe valgte at slippe sin fascination af den nordiske stil og sin egen kreativitet løs. I dag står Betina Stampe for det alt det kreative i virksomheden, mens hendes mand er blevet direktør for Bloomingville. Sammen skaber de smukke kollektioner til hjemmet, som består af moderne produkter med et nordisk strejf, der er elsket både i og udenfor Skandinavien.

  Kendetegnende for Bloomingville er, at kvaliteten er høj samtidig med at priserne er lave. Det lader alle, der elsker indretning og design, få glæde af de smukke produkter, som kommer i form af forskellige kollektioner hele otte gange om året.

  De mange kollektioner gør, at Bloomingville altid kan holde sig opdateret med tendenserne inden for hjemmets indretning. Du er derfor sikret yderst moderne og trendy produkter, når du vælger noget fra Bloomingville.

  På trods af den store vækst, og at mærket for nogle år siden er blevet en del af et stort amerikansk selskab, som hedder Regent Holding, formår Bloomingville stadig at bibeholde den oprindelige vision. Nemlig at skabe finurlige og kreative produkter til hjemmet i gode materialer og til rigtig gode priser.

  Bloomingville til børn

  Bloomingville kollektioner er fyldt med lækre produkter, der skaber stemningsfulde og personlige hjem. Du får nordisk design med et strejf af vintage og med trendy detaljer, som er en unik kombination, der gør Bloomingvilles stil nem at spotte.

  Her hos STYLEPIT har vi fokuseret på Bloomingvilles kollektioner, der er henvendt til børn, og som på en og samme tid skaber et hyggeligt og stilfuldt børneværelse, både voksne og børn vil sætte pris på.

  Du finder både praktiske produkter så som bestik, tallerkner og madkasser, masser af sødt legetøj og ikke mindst indretningsitems som f.eks. puder, lamper, sengerande og meget mere, som fuldender børneværelset. Tilsammen skaber det et hyggeligt børneværelse, hvor barnet føler sig hjemme og tilpas, og derfor gerne vil opholde sig og lege i.

  Bloomingville legetøj

  En stor del af virksomhedens produkter til børn er selvsagt legetøj. Legetøj er uden tvivl det, som børnene bruger mest tid på. Det er ikke kun børnene som gennem leg udvikler deres motorik og fantasi, og dermed får glæde af legetøjet; det er også forældrene, som får en tiltrængt pause, når barnet bliver optaget af en spændende leg.

  Med legetøj fra Bloomingville kan du skabe et legeværelse til dit barn, som er fyldt med godt legetøj, der samtidig tager sig pænt ud. De fleste forældres værste mareridt er alt for meget plastiklegetøj i skrigende farver, som indtager huset og ligger og flyder overalt. Det slipper du for, når du vælger legetøj fra Bloomingville. Det er både sødt og pænt at kigge på, og taler samtidig med sine afdæmpede farver og søde illustrationer direkte til barnehjertet.

  Af nogle få legetøjsprodukter kan bl.a. nævnes de fine træpuslespil til de 1-2-årige, de bløde legetæpper i sarte farver, som kan samles som et puslespil, og som er geniale til de helt små børn samt de smukke dukke- og gåvogne, der er en kilde til evig læring og leg.

  Derudover er der alt trælegetøjet, som passer perfekt ind i legekøkkenet, hvilket bl.a. er lækre is, der kan samles og en platte med morgenmad. Børn finder inspiration til deres lege i hverdagen, og når de ser mor og far i køkkenet, giver det dem lyst til selv at lave mad i deres eget legekøkken.

  Opbevaring fra Bloomingville

  Udover at designe elskværdigt legetøj, sørger Bloomingville også for at designe opbevaringsløsninger til legetøjet, hvor design og praktisk anvendelighed går hånd-i-hånd.

  Som forælder ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er at have noget at putte legetøjet i Både så det er til at finde igen blandt alt det andet legetøj, men også så det er muligt at skabe lidt ro og ryddelighed på børneværelset.

  Her har Bloomingville heldigivis masser af løsninger, som kan kombineres på kryds og tværs. Det gælder bl.a. den geniale kombination af et legetæppe og en opbevaringspose, hvor f.eks. klodser let kan samles i via en snor der spændes til. Så i løbet af ingen tid kan du trylle både klodser og et legetæppe at sidde på frem, når tæppet foldes ud igen.

  Denne løsning er elsket af mange forældre, da det gør oprydningen meget, meget nem, og klodserne ikke ligger spredt ud på gulvet i løbet af nul komma fem.

  Også Bloomingvilles trækasser hjælper med at holde orden på børneværelset. Kasserne har hjul på, som gør det nemt for barnet selv at finde dem frem. Desuden har nogle af dem forskellige søde illustrationer udenpå og indeni, der gerne er kombineret med en sød lille tekst i en trendy fond, der relaterer sig til barndom og leg.

  De mange skønne opbevaringskurve er også et hit på mange børneværelser. For de smukke mønstre og farver passer godt ind, og er ideelle til at have f.eks. klæd-ud-tøj, bløde bamser eller andet legetøj liggende i.

  Indretning af børneværelse med produkter fra Bloomingville

  En af de helt unikke egenskaber ved produkterne fra Bloomingville er, at selv produkter som egentlig har en praktisk funktion samtidig har en stor del af sige ift. indretningen. Alle produkterne bliver nemlig designet meget nøje ud fra, at de skal kunne medvirke til indretningen af hjemmet. Så derfor finder du her på siden også masser af brugbare og praktiske produkter, som samtidig er dekorative at have på børneværelset.

  Den søde væghylde, som er designet som en smilende snegl, men samtidig har hylder til nips, bøger osv. er et glimrende eksempel på dette. Også de mange kroge og knager til børneværelset, som er udformet som dyr, træer, skyer osv. er både dekorative og praktiske til at hænge f.eks. tasker, jakker og kjoler op på.

  Farverige gulvtæpper med et nordisk udtryk, moderne hylder i pastelfarver og illustrative legetæpper er også noget, du finder i det store udvalg fra Bloomingville. Det gælder også plakater, som fås til både drenge- og pigeværelset, og som har søde motiver i pæne og afdæmpede farver.

  Bloomingville designer også sødt sengetøj, bløde sengerande der giver barnet en sikkerhed i sengen og bløde babynests til de nyfødte. Også puder i alverdens udformninger og design finder du i deres kollektioner.

  Fælles for alle Bloomingville-produkter er, at de anvender farver og illustrationer, der er kræs for øjnene at kigge på. Uroer der både fanger det lille barns opmærksomhed og gør skiftningen nemmere og hyggeligere, samtidig med at uroen pynter i værelset, er endnu et af de populære produkter fra Bloomingville.

  Bloomingville service til børn

  Hos Bloomingville designer de også service til børn, så børnene kan få noget, der passer til dem uden skarpe kanter. Der er heller ikke risiko for, at det går i stykker, hvis det ryger på gulvet, hvilket der må sandes at være store risiko for, når først de små børn kaster sig ud i at spise rigtig mad.

  De nordiske linjer går igen hele vejen igennem, og det er en fryd for øjet at sætte det smukke børneservice på bordet i hjemmet. Mange af tallerknerne har sirlige illustrationer på, som kommer til syne, efterhånden som barnet tømmer sin tallerken for mad. Disse illustrationer går igen på kopper, knive, skeer og gafler, og der er både farver henvendt til drenge, til piger og til begge køn.

  Du kan også finde et stort udvalg af madkasser, som er uundværlige, når barnet begynder at skulle have madpakke med i daginstitution eller skole. Hvis dit barn selv har en stærk holdning og en specifik smag, kan du lade det være med til at vælge, hvilken madkasse han eller hun skal have. Det skaber ekstra glæde at finde madkassen frem til frokosttid.

  Så vil du have nordisk, smagfuldt design til børneværelset og dit barn, ruller du op til toppen af siden og finder noget af det bedste på markedet.