STYLEPIT STØTTER RØDE KORS

Mila Blarke by Stylepit 13. Nov

URK_logo_CMYKSTYLEPIT støtter Ungdommens Røde Kors' store arbejde med at skabe bedre rammer for de 900 børn, der bor med deres mødre på de 17 kvindekrisecentre i Danmark. I år har vi valgt at støtte med 2 julefestsponsorater, så børnene kan få julefest med julemand, gaver og godter.

De såkaldte spilopper bor sammen med deres mødre på kvindekrisecentrene fordi de har måtte flygte og forlade deres hjem pga vold, misbrug, æresrelatede eller andre alvorlige konflikter i familien.

Barnet er taberen i de situationer hvor deres voksne slås. For at de skal ha lov til at være børn så meget som muligt på trods af deres situation, arbejder Ungdommens Røde Kors frivilligt med aktiviteter for børnene på krisecentrene. Disse aktiviteter går under navnet 'Spilopperne'.

Julen er ekstra svær. Hvor vi andre hygger med familie, juletræ og gaver, med julekalendre og optakt til juleaften må de være på kvindekrisecentrene i fremmede omgivelser langt væk hjemmefra. 

Derfor vil vi gerne sammen med Ungdommens Røde Kors gøre noget særligt for at forsøde juletiden for spilopperne ved at sponsorere deres julefester.

Du kan også være med til at skabe skønne øjeblikke for børnene i en svær tid. Bliv julesponsor hos Ungdommens Røde Kors – alle bidrag er gode bidrag :-)

11195770564_0055b32600_k

Glædelig jul!