Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Beauté Pacifique

1 stk
1 af 9940 stk
  -25%

  Historien om Beauté Pacifique

  Historien om Beauté Pacifique tager sin begyndelse i 1997, hvor Flemming K. Christensen grundlagde firmaet. Forud for det havde han bl.a. været med til at udvikle forskelligt diagnoseapparatur til måling af hudens sundhedstilstand i samarbejde med både dermatologer og lægemiddelsproducenter. Udstyret blev og bliver forsat anvendt til at kortlægge de forandringer, som behandlinger med hudplejeprodukter og lægemidler har på huden.

  Denne viden tog Flemming K. Christensen med sig og brugte, da han begyndte at udvikle hudplejeprodukter i Beauté Pacifique-regi. Derfor er alle hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique gennemtestede og -målt både gennem objektive målinger foretaget ved hjælp af ultralydsscanning og med visuelle sammenligninger foretaget i form af før- og efter-billeder af de behandlede personer.

  Det betød allerede fra starten, at firmaets første kunder fik en positiv oplevelse og opnåede en gavnlig effekt af behandlingerne med firmaets produkter. Det fik hurtigt efterspørgslen efter firmaets produkter til at stige, og snart voksede både produktion og produktsortiment.

  I dag har Beauté Pacifique lige omkring 50 produkter i deres portefølje, og beskæftiger lige omkring 40 medarbejdere, der arbejder målrettet med udvikling, salg og markedsføring af firmaets produkter.

  Hvert nyt produkt udvikles, som var det et lægemiddel

  Når Beauté Pacifique går i gang med at udvikle et nyt hudplejeprodukt, arbejder og tænker de som et medicinalvarefirma. De tyder, at de ikke alene anvender den nyeste viden fra medicinsk forskning, men også tester deres produkter med samme grundighed, som hvis der var tale om lægemidler. Derfor er du sikker på, at du ikke vil komme til at opleve allergiske reaktioner eller møde stoffer med kendte skadelige langtidsvirkninger i nogle af Beauté Pacifiques hudpleje- og øvrige produkter.

  Alle nye produkter testes først i laboratoriet og derefter på en kreds af frivillige forsøgspersoner. Forsøgspersonerne er nøje udvalgt, så de dækker et så bredt spektrum af hudtyper som muligt. Hele vejen gennem testforløbet måles og dokumenteres effekten ved hjælp af målinger, der foretages med det diagnoseapparatur, som Flemming K. Christensen selv har været med til at udvikle.

  Det er en grundighed og seriøsitet, der ellers kun ses i lægemiddelindustrien, og ikke kendes fra ret mange andre producenter af hudplejeprodukter. Intet er overladt til tilfældighederne, og alt er gennemprøvet og dokumenteret til mindste detalje.

  Det betyder, at du trygt kan bruge alle produkter fra Beauté Pacifique, uanset hvilken hudtype du har, og hvilke allergier eller hudproblemer du eventuel døjer med.

  Produceres med samme kvalitetskontrol som ved lægemidler

  Også selve produktionen og kvalitetssikringen foregår som om, der var tale om lægemiddelsproduktion. Det sker hos søsterfirmaet GMPack, der er certificeret til produktion af netop lægemidler.

  Det vil sige, at Beauté Pacifiques produkter produceres og kvalitetssikres efter væsentligt skrappere krav end andre hudplejeprodukter. Så vil du være helt sikker på at undgå udslet og allergiske reaktioner, eller har du sart hud, er det produkterne fra Beauté Pacifique, du skal vælge.

  Sælges over hele verden

  Det er netop seriøsiteten og grundigheden omkring både produktudvikling og produktion, der har gjort Beauté Pacifiqus så populær. Ikke bare herhjemme, men også i resten af verden.

  Firmaets hudpleje- og øvrige produkter sælges nemlig i alle fem verdensdele. Så næsten ligegyldigt hvor i verden, du kommer frem, kan du købe Beauté Pacifique-produkter, hvis du skulle løbe tør.

  Den store internationale succes har dog ikke fået firmaet til at tænke på at forlade deres danske rødder. For spørger du virksomhedens grundlægger, er det, at produktion og udvikling foregår i Danmark, med til at give firmaet et mere seriøst image hos kunder verden over.

  For netop Danmark er verden over kendt for deres ekstra strenge lovgivning og kontrol med medicinalvirksomheder. Så fordi produktionen foregår på en virksomhed, der er certificeret til produktion af medicinalvarer, får kunderne ekstra tillid til, at Beauté Pacifiques produkter er i orden. Ultralydscannere hos de fysiske forhandlere Et andet tiltag som cementerer seriøsiteten bag Beauté Pacifique, er, at mange af firmaets forhandlere har en af de ultralydscannere stående, som Flemming K. Christensen var med til at udvikle, inden han startede Beauté Pacifique. De bruges til at give en særdeles personlig og meget kompetent rådgivning af butikkens kunder, når de skal købe produkter fra Beauté Pacifique. Ud fra scanning af den enkelte kundes hud, kan butikken nøje udpege de produkter, som vil give den største mærkbare effekt for kunderne netop nu.

  Efterfølgende kan kunderne så løbende få foretaget nye scanninger, der dokumenterer effekten af behandlingen. Samtidig kan nye scanninger give et fingerpeg om, hvilke andre produkter kunden med fordel kan supplere med eller skifte til.

  Hos STYLEPIT har vi naturligvis ikke mulighed for at give den samme grundige rådgivning, da vi ikke har nogen fysisk butik. Til gengæld sælger vi produkterne fra Beauté Pacifique til en pris, hvor alle kan være med.

  Egen medicinsk hudklinik

  Et af de nyeste tiltag som Beauté Pacifique står bag, er åbningen af en privat, medicinsk hudklinik med egne tilknyttede hudlæger og en psykolog. Klinikken hedder ”Ambulatoriet”. Her kan alle få en tid og få behandlet deres hudproblemer og solskader med firmaets produkter under kyndig rådgivning og vejledning af erfarne hudlæger.

  I nogle tilfælde fører behandlingerne ligefrem til udviklingen af nye produkter, der derefter sættes i produktion af Beauté Pacifique. Det betyder, at der løbende kommer nye, revolutionerende kure på markedet for selv meget specifikke hudproblemer.

  Det er endnu et bevis for, at Beauté Pacifique ikke er som alle andre producenter af hudplejeprodukter og andre produkter til personlig pleje. Passionen for at hjælpe og lindre den enkelte kundes hudproblemer på en seriøs og skånsom måde, er selve drivkraften bag alt, hvad firmaet foretager sig.

  Beauté Pacifique hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT er vi stolte over at være forhandler af hele Beauté Pacifiques serie af hudplejeprodukter, samt deres produkter til personlig pleje og pleje af solskader. Vi fører således både cremer til forskellige hudproblemer, dagcremer, bodylotions, rensecremer, scrubs, shampooer og sæber fra Beauté Pacifique til både mænd og kvinder.

  Se nærmere på det store udvalg øverst på siden, og glæd dig over den hurtige levering og 50 dages gratis retur, fordi du handler hos STYLEPIT.