Aigle

1 stk
1 stk
  AIGLE Monron jakke
  AIGLE Monron jakke 539,95 kr 1.799,95 kr -70%
  • Størrelser på lager
   38, 40, 42

  Aigle, siden 1853

  Brandet Aigle er ikke det yngste i branchen, langt fra. Deres håndværk strækker sig helt tilbage til 1853, hvor de startede med at bearbejde gummi som grundmaterialet i støvler. Amerikaneren, Hiram Hutchinson, grundlagde den første skofabrik i Frankrig i 1853, stærkt inspireret af et møde med Charles Goodyear tilbage i 1850. Goodyear havde opfundet vulkaniseret gummi, men Hutchinson købte patent for at få lov til at producere sko og støvler med netop vulkaniseret gummi. Allerede fire år efter deres grundlæggelse, havde de en daglig produktion bestående af 14.000 gummistøvler - i dag laver de 900.000 støvler årligt. På den tid var det en revolutionerende ide, som gjorde, at Aigle fik bidt sig godt og grundigt fat i markedet. Brandet er stolt af deres historie og vælger at trække på den, når de videreudvikler sig for at følge med dagens trends og teknikker. En tradition, de holder fast ved, er manuelt at tjekke hver enkelte støvle for at dobbeltsikre sig, at den ikke har fået en fejl et sted i produktionslinjen.

  Arven fra Aigle

  Produkterne fra Aigle trækker på brandets lange historie, hvilket giver de forskellige produkter en hel masse autencitet, stil, funktionalitet, høj kvalitet og øje for den enkelte detalje. Oplæringsprocessen af den enkelte arbejder tager f.eks. hele to år, før han har perfektioneret de 60 trin, der er i produktionen af en støvle. Det er detaljer som denne, som er med til at gøre Aigle helt speciel. I tidens løb er de ikke gået på kompromis med kernen i deres produkt - kvaliteten, så derfor tjekker de også stadig hver enkelte støvle for at sikre sig, at den er vandtæt. Deres designs både i støvler og i jakker er til en hvis grad tidløs, de rene linjer er bibeholdt og de klassiske farver gør, at man kan bruge støvlen eller jakken år efter år, uden at designet begynder at skille sig ud. Hver enkelte detalje er nøje gennemtænkt og bliver kun tilføjet produktet, hvis det kan tilføje produktet noget ekstra brugbart. Tag f.eks. snørerne i deres lækre regnjakker til kvinder, de er med til at give designet en mulighed for ekstra femininitet. Så tag et godt kig blandt de forskellige produkter og forelsk dig i det, du netop har brug for.

  Stilren, praktisk beklædning

  Uanset hvordan man vender og drejer det – om man er positiv eller negativ – er årstiderne indrettet, således at man som menneske bliver konfronteret med alt fra sol og varme til vinterens køligere temperaturer og snefald. Det handler derfor om at klæde sig på derefter, og netop dette har du mulighed for at gøre med stil. I hvert fald såfremt du gør dig investeringer i mærket Aigle, som producerer tøj til – for de fleste mennesker i hvert fald – kedelige vejr: vejr,der fordrer praktisk beklædning. Eksempelvis tilbyder STYLEPIT dig gummistøvler såvel som jakker af førnævnte, stilrene mærke, som vil få dig til at betragte regn, sne og slud mere positivt, end du (formentlig) normalt går rundt og gør. Mange af os mennesker kender i hvert fald til følelsen af at vågne en morgen og blive mere eller mindre overrasket, når man ruller gardinerne fra og ser, at det danske landskab er dækket med sne. Påklædningen, som man er nødt til at indrette efter vejrforholdende, fylder automatisk i hovedet på en. For nogle er det rart, og for andre er det frustrerende. Ved at investere i jakker og gummistøvler fra Aigle kan du i hvert fald forbedre de tanker, der opstår ved sådanne situationer.

  Aigle gummistøvler & jakker

  Som bekendt er Aigles produkter generelt stilrene, og det gør sig naturligvis også gældende for mærkets gummistøvler og jakker. Aigle gummistøvler er behagelige at gå i og tilsvarende behageligt for ens udseende. Hvorfor, tænker man måske. Det er i hvert fald et oplagt spørgsmål at stille. Svaret er dog simpelt: Det simple og stilrene look, som kan få selv en ung dreng i puberteten til at fremstå mere moden, samt gummistøvlernes komfort, der generelt er kendetegnende for mærket, taler sit eget tydelige sprog. Hvad endnu bedre er, at du kan få dem til fordelagtige priser. Aigle gummistøvler er på tilbud, således at du kan sikre praktisk og stilet påklædning til gode priser. Eller, med andre ord: mode til gode priser. Det samme gælder Aigle jakker, som ligeledes formår at skabe en positiv og selvsikker aura omkring en hvilken som helst person. Kombinerer du ovenstående praktiske redskaber med Aigle støvler, er du mere end klar, når de forskellige årstider præsenterer forskellige vejrforhold for dig.

  Kvadratisk, praktisk, god – eller?

  Godt nok er hverken Aigle jakker eller gummistøvler kvadratiske, men de er om nogen gode og praktiske – en kombination, der er ønskværdig for alle, der gerne vil være stilbevidst, selvom vejret udfordrer muligheden for det. Praktiske beklædningsgenstande udgør sjældent prikken over i’et, når man skal sammensætte sit outfit og generelle look til dagenes forskellige omstændigheder, men Aigles produkter, som har en finger på pulsen og dermed afspejler det, der er populært blandt samfundets mode konsumenter, giver dig mulighed for at finde frem til denne berømte prik gennem simple remedier. Det behøver ikke at være en kompleks proces, og det er mærket Aigle et glimrende eksempel på. Med andre ord er Aigle en sikker vinder for dig, der er på den velkendte jagt efter tøj, som kan agere en hjælpende hånd mod vejrets forhold.