Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering
Weee

Producentansvar WEEE

Hvad er WEEE og batteri genbrugs direktivet?
Producentansvars systemet WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) er et direktiv som skal mindske og undgå at udtjente elektroniske produkter bliver deponeret i vores natur og i stedet bliver genbrugt og bortskaffet på en miljøvenlig og ansvarsfuld måde.

Alle omfattede produkter skal mærkes med piktogrammet med en overkrydset skraldespand og skal ikke smides ud med almindelig husholdningsaffald men i stedet sendes til nærmeste genbrugsstation.

Stylepit indberetter årligt salg af elektronisk udstyr og hjælper til med at afskaffe og genbruge elektronisk udstyr og batterier.

Kemikalie Restriktioner

Kemikalie Restriktioner beskriver begrænsninger og forbud mod farlige stoffer i produkter der fremstilles for Stylepit og produkter, der sælges på Stylepit hjemmeside fra andre leverandører. Disse kemikalie restriktioner er baseret på europæiske love, en bekymring for sundheden for vores kunder, de arbejdsvilkår der er på fabrikkerne der producerer vores varer, og vedligeholdelse og bevarelse af vores miljø.

Kemiske restriktioner vil dække alle beklædningsdele, tilbehør og andre produkter af værdi (benævnt "artikler"). Artiklerne omfatter alle former for tillæg såsom lynlåse, knapper, nitter og etiketter. Leverandørerne skal også sikre, at alle prøver opfylder kravene inden for de kemiske restriktioner.

Leverandørerne skal sætte og overholde al lovgivning, produktkrav og fremstillings krav i alle de lande, hvor de producerer. Alle miljølove i produktionslandet skal følges. Produktion af artikler for Stylepit og produkter, der sælges via Stylepit’s website skal have minimal indvirkning på miljøet, og vi forventer leverandørerne løbende arbejder for at begrænse og kontrollere denne virkning.

For at læse mere om Stylepit’s Kemikalie restriktioner gå til dette link KEMIKALIE RESTRIKTIONER