Få et gavebevis på 200 KR når du handler for 1000 KR

Modtag gavebeviser på 200 KR hver gang du handler for 1000 KR

Gå ikke glip af muligheden for at gå foråret velklædt i møde og samtidig få 200 KR gavebevis, som du kan shoppe løs for inden sommer.

Køb for 1.000 KR til og med 24.03.17, så giver vi en værdikupon på 200 KR som du kan bruge i hele maj måned. (Maksimalt 5 værdikuponer).

  • 1 Køb julegaver i god tid for 3.000 kr samlet hele november til og med 20. december 2016.
  • 2 Vi registrerer dine køb på din mailadresse, så saml gerne hele familiens køb på samme log in.
  • 3 Inden den 1. februar 2017 modtager du din værdikupon på kr. 500 via din mailadresse, som du kan bruge på stylepit.dk senest den 31. marts 2017.

Du har nu opnået hele 3 ting i god tid inden jul: gaverne til hele familien er i hus, du har tjent kr 500 til sommertøjet – og du har slappet af i sofaen samtidig. Det er da en win-win, så rigtig glædelig jul!

Generelle oplysninger

§1. Alle køb skal foretages fra samme email adresse. Det er ikke muligt efterfølgende at ændre mailadressen – du skal derfor være opmærksom på at indtaste den korrekt mail.
§2. Købers saldo vil automatisk og løbende opdateres med køb og evt. returvarer.
§3. Køb vil blive registreret når betaling er registreret og ordren er klar til afsendelse. Efter køb registreres www.stylepit.dk værdikoden på købers online-saldo. Køber modtager en email med bekræftelse på udstedelsen af værdikoden.
§4. STYLEPIT's værdikoder er virtuelle værdikoder, som køber optjener via køb på stylepit.dk til brug for indkøb på stylepit.dk efter 24.03.2017
STYLEPIT vil efterfølgende sende værdikode til dig senest 31 april. Der kan maksimalt optjenes 1 værdikode pr unik emailadresse.
§5. STYLEPITs værdikoder kan ikke veksles til kontanter eller gavekort.
§6. Optjeningen af værdikode foregår ved køb på STYLEPIT's webshop. Købers samlede køb opsummeres på købers saldo.
§7. STYLEPIT værdikoder kan kun erhverves via køb på stylepits webshop og kan ligeledes kun bruges på STYLEPIT’s webshop.
§8. Hentning af værdikoder foregår via købers unikke profil. Værdikoden genereres, når købers bestilling er afsluttet og STYLEPIT har modtaget betaling.

Kampagnedatoer

§9. De udstedte værdikoder kan kun bruges til indkøb på STYLEPIT's webshop og er kun gyldige i tidsrummet 1. maj 2017 til og med 31. maj 2017. Efter denne dato kan køber ikke længere indløse værdikoder hos STYLEPIT.
§10. Klædt på til forårets kampagnen løber fra 9. marts 2017 til og med 24.marts 2017.
§11. Værdikuponen sendes ud 30 april og kan bruges 1 maj 2017.
§12. Alle køb registreret indenfor det tidsrum vil blive samlet og lagt sammen til optjening af værdikoder.
§13. Køb udenfor dette tidrum vil IKKE bliver registreret på saldoen.

Brug af værdikupon

§14. STYLEPIT hæfter ikke for tab i forhold til køber eller for følger af andres uberettigede anvendelse af værdikupon.
§15. STYLEPIT forbeholder sig ret til at fratrække beløb svarende til værdikoden, 200 DKK, ved returnering af køb.
§16. Returvarer fratrækkes kundens saldo. Beregning af endeligt beløb foretages ud fra saldoens nettobeløb.
§17. Køber vil modtage saldo per email kort efter det samlede køb lander på 1000 kr med anvisning til hvor og hvordan værdikode hentes på STYLEPIT’s webside.

Kampagneændringer

§18. STYLEPIT forbeholder sig ret til ændringer uden varsel og til ved grov omgåelse af regler, at afslutte kampagnen uden varsel.
§19. STYLEPIT forbeholder sig ret til at ændre vilkår og betingelser til enhver tid. Alle ændringer til disse vilkår og betingelser vil blive offentliggjort online.
§20. Ethvert forsøg på at indløse en værdikode i strid med disse vilkår og betingelser kan medføre at STYLEPIT beslutter at ugyldiggøre denne værdikode.
§21. STYLEPIT forbeholder sig ret til at annullere evt. udsendte værdikoder, såfremt disse er blevet tilegnet på et fejlagtigt grundlag.
§22. Ovennævnte vilkår tillægges de til enhver tid gældende vilkår for handel på STYLEPITs sider.

Konkurrence

§23. Der udloddes 2 gavekort a 10.000 kr. fordelt på 2 vindere
§24. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter
§25. STYLEPIT varetager præmieafgiften.