Stylepit FAQs

Velkommen til Stylepit ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Vores politik er at give en god og sikker shopping oplevelse for vores kunder; derfor har vi avancerede firewalls på plads for at sikre, at kassen er så sikker som mulig. Desværre, hvis der er mange baggrundsprocesser, der arbejder på din browser, kan systemet muligvis ikke tillade dig at gå gennem kassen, eller websides indlæses ikke korrekt. I det usandsynlige tilfælde, at dette sker for dig, skal du prøve at rydde din browserhistorik og sikre, at alt cache og cookies bliver ryddet. Denne indstilling findes normalt i værktøjsafsnittet i din browser. Når du har ryddet, skal du kunne fortsætte med din bestilling uden yderligere forsinkelse.

Vi opdaterer hjemmesiden regelmæssigt, og det inkluderer opdateringer af lagertilgængelighed. I nogle tilfælde kan du finde en vare, der viser størrelsen, du ønsker at bestille, men du kan ikke tilføje den til din kurv, eller den kan forsvinde fra din kurv efter at være tilføjet. Hvis du oplever dette problem, skal du opdatere siden. Det kan være, at den valgte vare / størrelse er blevet utilgængelig.

Som hos enhver onlineforhandler er alle vores produkter underlagt prisændringer. Hvis du ser et produkt på Stylepit-webstedet, som du elsker til en pris, du kan lide, køb den, mens du kan!

Desværre kan vi ikke give yderligere oplysninger end det, der allerede er angivet under fanen Beskrivelse for hver produktside. Hvis du spørger, hvilke specifikke funktioner en genstand har, f.eks. En aftagelig hætte, og disse oplysninger ikke er angivet, er det sandsynligvis, at det ikke er en funktion af produktet. Alle varer vi sælger har begrænset lagerbeholdning. Derfor udsolgt betyder, fås ikke mere. Hvis den krævede størrelse ikke er angivet i dropdown-menuen, er den sandsynligvis allerede udsolgt og kan ikke købes.

I øjeblikket leverer vi kun til postadresser i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne), og Sverige.

Vi leverer også til over 20 lande verden over og har en række lokale sprog og valuta websteder; så tjek vores internationale side for at se, om vi kan levere nogle nye og spændende ting til dig!

Alt på Stylepit-webstedet er autentisk og fås direkte fra dine yndlingsmærker. Vi ville aldrig sælge et stykke tøj, der var fra en uofficiel kilde. Se vores anmeldelser, og du finder tusindvis af glade kunder, der vil bekræfte dette.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!