Stylepit FAQs

Velkommen til Stylepit ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Hvordan sendes varen retur?

Ved returnering af varer til Danmark kan du købe et returlabel for €7.95. Et returlabel til Sverige koster €9.50.

 1. Besøg venligst vores returportal nedenfor og vælg din foretrukne kurer. Besøg vores returportal - https://mandmdirecteu.returns.international
 2. Indtast dit ordrenummer i feltet (f.eks. 12345678).
 3. Indtast dit postnummer, e-mailadresse eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer og klik så 'Fortsæt'.
 4. Vælg, hvilke varer du gerne vil returnere og angiv en årsag. Vi kan desværre ikke bytte dine varer. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.
 5. Vælg, hvilket fragtfirma du gerne vil bruge til at sende din returforsendelse med. Du kan finde dit lokale afhentnings- og afleveringssted ved at klikke på linket nederst på siden.
 6. Print din returseddel og vedhæft den uden på pakken. Dette label er gyldig i den periode, hvor du kan returnere.
 7. Det kan tage op til 7 hverdage at behandle din returforsendelse afhængigt af hvornår den ankommer til vores lager. Så snart den er blevet behandlet, modtager du en e-mailbekræftelse.

MandM Direct kan ikke holdes ansvarlige for returvarer, der er gået tabt i posten. Derfor bedes du gemme din kvittering, som bevis for portoen.

Har du 28 dage til at returnere dine varer.

Bemærk venligst, at vi ikke kan give tilbagebetaling for undertøj, piercingsmykker eller badetøj til mænd / drenge og damer / piger.

For alle ordrer er vi blevet papirløse! Det betyder, at din pakkeseddel med ordre- og returoplysninger vil blive sendt pr. e-mail til dig i stedet for at være i din pakke. Venligst besøg vores returportal, indtast dine ordredetajler og følg de simple trin for at returere dine varer til os: returportal - https://mandmdirecteu.returns.international

Desværre tilbyder vi ikke længere ombytning af varer. Hvis du returnerer en uønsket vare, udsteder vi en tilbagebetaling. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.

Hvis du ved en fejl har modtaget en forkert vare, venligst gå til vores 'Kontakt Os' side og gøre os opmærksom på dette inden for 48 timer. Du skal inkluderer følgende information:

Ordrenummer

Varenavn og varenummer på de(n) forkerte varer.

Så vil vi sende dig en returkode, så du kan oprette en gratis returetiket til at returnere den forkerte vare. Så snart varen ankommer til vores lager, vil du modtage din tilbagebetaling.

Så snart du finder en fejl på din varer, skal du kontakte os indenfor 48 timer.

Vær sikker på at du har dit ordrenummer ved hånden, samt varens produktnavn og kode (det kan du finde i den email vi har sendt med dine ordredetaljer). Forklar os detaljeret omkring den fejl varen har. Du kan derefter sende den defekte vare tilbage til os, og vi udsteder en refusion, når vi har modtaget den. Vi dækker portoen og en af vores kunderservice-medarbejdere vil følge dig igennem processen.

Vi beklager hvis du mangler en varer. Venligst dobbelttjek at varen er i din ordrebekræftelse. Hvis den er der og du ikke har modtaget, skal du kontakte kundeservice og vi vil med glæde hjælpe dig. Sørg for at fortælle os ordrenummeret og den manglendes vares navn og produktnummer.

Returneringer kan tage op til 14 hverdage, før vi modtager dem. Når vi har modtaget dem, tilstræber vi at behandle alle returneringer inden for 7 hverdage.Du vil modtage en e - mail for at fortælle dig, når dette er gjort, og tilbagebetaling er foretaget.

Af hygiejnemæssige årsager kan du desværre ikke returnere følgende:

 • Undertøj
 • Herre og drenge badetøj
 • Dame og piger badetøj (hvis beskyttelsesmærkaten er fjernet)
 • Piercing smykker

Det er meget usandsynligt, at dette ville ske, men behold venligst din kvittering som bevis for, at du har returneret dine varer til os. Da vi ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle ting, der mangler, skal du have din kvittering for at kunne gøre krav på din manglende pakke fra kureren.

Skal du ikke sende returforsendelser direkte til os. Brug i stedet vores returportal - https://mandmdirecteu.returns.international - og følg de enkle trin for at returnere varer til os.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!