Log ind Hej
Min konto
Min konto
I alt DKK0.00
Sparer DKK0.00

Stylepit FAQs

Velkommen til Stylepit ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Ved returnering af varer til Danmark købes en returlabel for 59,- DKK. En returlabel til Sverige koster 112,-SEK

 1. Log ind i vores returportal her -https://mandmdirecteu.returns.international
 2. Indtast dit ordrenummer i feltet (f.eks. 12345678).
 3. Indtast dit postnummer, e-mailadresse eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer og klik så 'Fortsæt'.
 4. Vælg, hvilke varer du gerne vil returnere og angiv en årsag. Vi kan desværre ikke bytte dine varer. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.
 5. Du kan indlevere din pakke i en Bring pakkeshop eller hos DHL
 6. Print din returlabel og sæt den på pakken. Denne label er gyldig i hele den periode, hvor du kan returnere.
 7. Det tager op til 10 hverdage at behandle din returnering. Så snart den er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse på mail.

Husk altid at få en kvittering ved indleveringen og behold den indtil du har modtaget din tilbagebetaling.

Spændende nyhed! Når du afgiver ordrer fra den 4. september 2023 og senere dette år, bliver vores returpolitik forlænget indtil den 15. januar 2024, hvor du kan returnere alt, hvad du har købt. Og bare rolig, hvis din ordre falder uden for den periode, har du stadig 28 dage til at returnere de ting, du ikke ønsker. Nemmere kan det ikke blive!

Det eneste der følger med i pakken er en returseddel, som du vedlægger, hvis du ønsker at returnere noget. Alle andre oplysninger modtager du på mail.

Desværre tilbyder vi ikke ombytning af varer. Du kan altid returnere en vare, du ikke ønsker, så tilbagebetaler vi beløbet. Du kan til enhver tid lægge en bestilling ind igen på en ny vare.

Hvis du ved en fejl har modtaget en forkert vare, så kontakt venligst customerservices.denmark@mandmdirect.com. Vi vil bede dig sende følgende information:

Ordrenummer

Varenavn og varenummer på de(n) forkerte varer.

Derefter sender vi dig en voucher-kode til en gratis returlabel, så du kan returnere den forkerte vare. Så snart varen ankommer til vores lager, vil du modtage din tilbagebetaling.

Hvis der skulle være en fejl på den vare, du har modtaget, bedes du kontakte vores kundeservice indenfor 48 timer.

Send os venligst dit ordrenummer, samt varens produktnavn og kode (se mailen med dine ordredetaljer). Det er en stor hjælp hvis du også vedhæfter fotos af fejlen og beskriver problemet. Vi vil derefter oprette en gratis returlabel til dig, så du kan returnere den defekte vare til os. Pengene tilbagebetales når pakken er behandlet på vores lager.

Hvis der skulle mangle en vare i din bestilling, beder vi dig venligst om først at dobbeltjekke din ordrebekræftelse. Hvis varen er på bestillingen men ikke i leveringen, skal du kontakte kundeservice. Vi hjælper dig videre. Send venligst ordrenummer og varenummer og navn på den manglende vare.

Tilbagebetalingen tager normal 2-5 hverdage efter vi har afsluttet din returnering. alle tilbagebetalinger foregår via den valgte betalingsmåde.

Af hygiejnemæssige årsager kan du desværre ikke returnere følgende:

 • Undertøj
 • Herre og drenge badetøj
 • Dame og piger badetøj (hvis beskyttelsesmærkaten er fjernet)
 • Piercing smykker

Det er meget usandsynligt, at dette vil ske, men behold altid din kvittering for indlevering af pakken, indtil du har modtaget tilbagebetalingen.

Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 10 hverdage efter indlevering af din returpakke, skal du kontakte kundeservice og vedhæfte din kvittering for indleveringen. Så vil vi undersøge sagen videre.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!