Stylepit FAQs

Velkommen til Stylepit ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Returnering af ordrer afgivet før den 15. juni

Hvis du vil returnere en ordre, der er bestilt før den 15. juni helt frem til Stylepit, skal du udfylde den vedlagte returseddel i din pakke og sætte returetiketten på ydersiden af æsken.

Tag din pakke med til det nærmeste indleveringssted, og sørg for at bruge samme kurér som tidligere og få en kvittering. Du har 28 dage til at returnere dine varer.

Hvis du ikke længere har returetiketten, bedes du kontakte customerservices.denmark@mandmdirect.com for mere information.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt før den 15. juni gennem MandM Direct, bedes du bruge vores returportal: https://mandmdirect.returns.international ved at følge nedenstående trin. Du har 28 dage til at returnere dine varer.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt efter den 15. juni, bedes du bruge vores returportal: https://mandmdirect.returns.international ved at følge nedenstående trin. Du har 28 dage til at returnere dine varer.

Hvordan sendes varen retur?

Ved returnering af varer fra Danmark kan du købe en returlabel til €12.99.

Når du returnerer varer fra Sverige, kan du enten vælge vores afleveringsservice til €12.99 gennem kurerfirmaet DHL eller vores pakkeshop-kurerservice til €15.99 gennem DPD. Besøg venligst vores returportal nedenfor og vælg din foretrukne kurer.

 1. Besøg venligst vores returportal nedenfor og vælg din foretrukne kurer. Besøg vores returportal - https://mandmdirect.returns.international
 2. Indtast dit ordrenummer i feltet (f.eks. 12345678).
 3. Indtast dit postnummer, e-mailadresse eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer og klik så 'Fortsæt'.
 4. Vælg, hvilke varer du gerne vil returnere og angiv en årsag. Vi kan desværre ikke bytte dine varer. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.
 5. Vælg, hvilket fragtfirma du gerne vil bruge til at sende din returforsendelse med. Du kan finde dit lokale afhentnings- og afleveringssted ved at klikke på linket nederst på siden.
 6. Print din returseddel og vedhæft den uden på pakken. Retursedlen gælder i 7 dage fra den dato, den er blevet dannet i returportalen.
 7. Det kan tage op til 7 hverdage at behandle din returforsendelse afhængigt af hvornår den ankommer til vores lager. Så snart den er blevet behandlet, modtager du en e-mailbekræftelse.

MandM Direct kan ikke holdes ansvarlige for returvarer, der er gået tabt i posten. Derfor bedes du gemme din kvittering, som bevis for portoen.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt før den 15. juni direkte gennem Stylepit, har du 28 dage til at returnere dine varer.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt før den 15. juni direkte gennem MandM Direct, har du 28 dage til at returnere dine varer.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt efter den 15. juni, har du 28 dage til at returnere dine varer.

Bemærk venligst, at vi ikke kan give tilbagebetaling for undertøj, piercingsmykker eller badetøj til mænd / drenge og damer / piger.

Hvis du har lagt en ordre før 15. Juni gennem Stylepit og din returetikette ikke er i din pakke, skal du venligst kontakte customerservices.denmark@mandmdirect.com.

Hvis du har lagt en ordre før 15. Juni gennem MandM Direct, venligst besøg vore returport - https://mandmdirect.returns.international - indtast dine ordredetajler og følg de simple trin for at returere dine varer til os.

Hvis du har lagt en ordre efter 15. Juni, venligst besøg vores returportal - https://mandmdirect.returns.international - indtast dine ordredetajler og følg de simple trin for at returere dine varer til os.

Desværre tilbyder vi ikke længere ombytning af varer. Hvis du returnerer en uønsket vare, udsteder vi en tilbagebetaling. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.

Hvis du ved en fejl har modtaget en forkert vare, venligst gå til vores 'Kontakt Os' side og gøre os opmærksom på dette inden for 48 timer. Du skal inkluderer følgende information:

Ordrenummer

Varenavn og varenummer på de(n) forkerte varer.

Så vil vi sende dig en returkode, så du kan oprette en gratis returetiket til at returnere den forkerte vare. Så snart varen ankommer til vores lager, vil du modtage din tilbagebetaling.

Så snart du finder en fejl på din varer, skal du kontakte os indenfor 48 timer.

Vær sikker på at du har dit ordrenummer ved hånden, samt varens produktnavn og kode (det kan du finde i den email vi har sendt med dine ordredetaljer). Forklar os detaljeret omkring den fejl varen har. Du kan derefter sende den defekte vare tilbage til os, og vi udsteder en refusion, når vi har modtaget den. Vi dækker portoen og en af vores kunderservice-medarbejdere vil følge dig igennem processen.

Vi beklager hvis du mangler en varer. Venligst dobbelttjek at varen er i din ordrebekræftelse. Hvis den er der og du ikke har modtaget, skal du kontakte kundeservice og vi vil med glæde hjælpe dig. Sørg for at fortælle os ordrenummeret og den manglendes vares navn og produktnummer.

Hvis du har bestilt før den 15. juni direkte gennem Stylepit, kan der gå op til 10 hverdage før tilbagebetaling sker. Hvis du har brugt MasterCard eller VisaElectron, kan det tage op til 30 dage.

Hvis du har bestilt inden den 15. juni gennem MandM Direct, vil der gå 7 hverdage, før tilbagebetalingen indsættes på din oprindelige betalingsmetode.

Hvis du har bestilt efter den 15. juni gennem MandM Direct, vil der gå 7 hverdage, før tilbagebetalingen indsættes på din oprindelige betalingsmetode.

Bemærk: Returneringer kan tage op til 14 hverdage, før vi modtager dem. Når vi har modtaget dem, tilstræber vi at behandle alle returneringer inden for 7 hverdage.Du vil modtage en e - mail for at fortælle dig, når dette er gjort, og tilbagebetaling er foretaget.

Af hygiejnemæssige årsager kan du desværre ikke returnere følgende:

 • Undertøj
 • Herre og drenge badetøj
 • Dame og piger badetøj (hvis beskyttelsesmærkaten er fjernet)
 • Piercing smykker

Det er meget usandsynligt, at dette ville ske, men behold venligst din kvittering som bevis for, at du har returneret dine varer til os. Da vi ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle ting, der mangler, skal du have din kvittering for at kunne gøre krav på din manglende pakke fra kureren.

Hvis du har bestilt før den 15. juni direkte gennem Stylepit, bedes du returnere alle varer til den adresse, der er angivet på din returseddel fra din pakke. Hvis du ikke længere har dette, bedes du kontakte customerservices.denmark@mandmdirect.com for mere information.

Hvis du har bestilt inden den 15. juni gennem MandM Direct, skal du ikke sende returforsendelser direkte til os. Brug i stedet vores returportal - https://mandmdirect.returns.international - og følg de enkle trin for at returnere varer til os.

Hvis du har bestilt efter den 15. juni, skal du ikke sende returforsendelser direkte til os. Brug i stedet vores returportal - https://mandmdirect.returns.international - og følg de enkle trin for at returnere varer til os.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!